Цветан Цветанов: Ще влезем в новия парламент!

Всеки трябва да осъзнае важността да гласува, заяви той
1 апр 2021 21:55, Петя Славова
121

Много е вероятно да се създаде хаос в изборния ден. Това са нагласите на част от обществото и политическите формации в предстоящия вот на 4 април.

"Ако се върнем 2-3 месеца назад, почти всички политически формации вярваха, че ще се създаде хаос, защото правителството не предвиди никакъв протокол, по който да протекат изборите. Особено за тези, които са карантинирани. Сега, когато сме в локдаун и ежедневно имаме нови случаи, това означава, че е абсурд всички тези карантинирани да могат да гласуват", заяви в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов.

Според него предприетите от правителството мерки са неправилни.

"Хората са объркани от последователността от тези мерки. Ние в България трябва да се научим малко повече да слушаме експертите. И когато Борисов разпореждаше на здравния министър, че трябва да има отваряне на всичко, това по никакъв начин не кореспондираше с тезата на здравните структури, че здравната система не е в състояние да поеме натиск на новите случи, които имаме днес", каза Цветанов.

Предвид социологическите проучвания за ниската избирателна активност, Цветанов призова българите да излязат до урните.

"Ние призоваваме хората да отидат да гласуват, защото много по-безопасно е, когато отидеш да гласуваш, отколкото, когато си в градския транспорт, когато си в магазина. И всеки един трябва да осъзнае важността от неговия глас, за да не бъде оставена страната ни на случайността и на този хаос, който виждаме", зaяви Цветанов в ефира на Bulgaria ON AIR.

По време на срещи с избирателите, от партията на Цветанов са получили много критики от хората за начина на управление в страната по време на кризата.

"Хората от малкия, средния и семейния бизнес се оплакват, че не са подпомогнати от държава. Тези, които са вече на борсата, не получават необходимата подкрепа, и хората не знаят дали ще могат да получат необходимото медицинско обслужване, ако им се наложи. И никой не вижда перспективата и хоризонт за своята реализация", обясни лидерът на "Републиканци за България".

Цветанов заяви, че е убеден, че партията му ще влезе в новия парламент.

"Аз съм убеден, защото ако погледнем само подписите, които събрахме за да се регистрираме, те бяха над 31 хил., а за да имаме тези проценти, които ни дават социолозите, означава, че трябва да имаме около 13 - 20 хил, гласа", обясни той.

На въпрос дали се чувства част от статуквото, Цветанов заяви, че не може да избяга от своето минало, но винаги е изпълнявал функциите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
i za parlamenta sa nujni asansiorni razbirachi i prevodachi ot ivrit ;-))) ama ima dosta po-kachestveni kandidaturi...:-)))
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да влзезеш ти трябват 4 % около 90-100 хил. гласа, ти няма да вземеш и 2 % 45-50 хил. гласа, но и той го знае но целта е едни 20000 да гласуват и да стигне 1 % и субсидията.
22
4
 
13
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Ще влязат като хигиенисти , ха ха ха ха.
21
1
 
12
 
! Отговори
Не, преди 3 години
няма да влезете!
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанчо, ходи си гледай имотите, събирай си наемите и се махай от политиката.АНАДЪМО?
19
3
 
14
 
! Отговори
д-р Менгеле преди 3 години
Ето до какво води честото пиене на чай зад океанооооо....ТЕЖКА ФОРМАнаДЕБИЛИЗЪМ!!!
18
3
 
8
 
! Отговори
Винету към ЦВЪк-цвък преди 3 години
По скоро ще влезеш на баба си под полата ѝ...!
17
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боце гледаИ в какво точно се е провалил? Че беше единственият който някога се е опитвал да промени България, особенно в частта с престъпният и корумпиран контингент ли? Забрави ли какво правеше като беше в Герб? Провалените сте всички вие които вярвате на фишекът с 6-те апартемнта, защото така гласувате точно за когото не трябва. Цецо се подържа от мултимилардери от САЩ и въобще не му е преблем да си купи апартаменти. Мислете му вие дето гласувате за Боце и Слави чaлгата.
16
2
 
12
 
! Отговори
дедо преди 3 години
еваларка България.мутри и карадци се напъват пак за пачки.........
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецо си е загубил главата някъде при сенаторите в САЩ. Като ходи наскоро да им се клани...... от навеждане (на 2мата сенатора уличени в корупция и дори 1 от тях е уличен в скандал с малолетни просmитуmки) та .. от навеждане си е закачил главата на масата в ресторанта и се е откачила.
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов е новият Костов
13
1
 
10
 
! Отговори
Сектантин преди 3 години
Чичката сас странния ньос па закъде са гласи...Чиба, бе!
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върни апартаментите за 500?/m2!
11
2
 
17
 
! Отговори
х преди 3 години
Вълкът козината си мени, но нрава никога.
10
3
 
16
 
! Отговори
Некой си преди 3 години
Цецо кажи ми вярваш ли си?
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
vseki bg grajdanin moje da vliza i izliza v bg ns...nali e parlament...daje moje i virusite da si nosi v vatreshnia djob...
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветан Цветанов и Цветан Василев си преливат кадри. От САЩ боса праща яко пачки. Ама голямо напъване става и да не се оааака накрая Апартаментгейт! :D
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този е една идея по-противен от плевнята
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
e, to bez spyonite za kade? daje hudojestvenata gimnastika e spyonska centralka...;-)
5
1
 
22
 
! Отговори
Празников преди 3 години
И като влезете какво ще стане....нищо. Не се плюе в извора от който си пил....