Спешен ремонт на "Тракия" след днешния пожар

Временно движението от 5-ти до 9-ти км ще е двупосочно в платното за София
10
Спешен ремонт на "Тракия" след днешния пожар
Снимка: БГНЕС

От утре – 9 април, движението от 5-ти до 9-ти км на магистрала "Тракия" ще се осъществява двупосочно в платното за София.

Още по темата
Преминаването в платното за Бургас се ограничава за ремонт на настилката в около 500-метров участък при 7-ми км, където днес възникна пожар след пътен инцидент между два тежкотоварни автомобила, съобщават от АПИ.

Нанесените щети налагат реконструкция на настилката в отсечката и полагане на нови предпазни огради.

Предвижда се аварийните ремонтни работи да завършат до края на седмицата. След това ще бъде затворено платното за София при 7-ми км на АМ "Тракия", за да се отстранят щетите по настилката в 200-метров участък. Там ще бъде подменен износващият асфалтов пласт.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Още за днешния инцидент вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безмозъчните първосигнални герберастки тролчета не пожалиха и тази статия и не пропуснаха да демонстрират колко са големи кухините на горния им етаж !Пукайте се през Г.3. - Боко е в канала , а вие - на борсата !
6
1
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Болен човек
5
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркозависимият Чака рака месия и мартеничар славуца трифонов е неспособен да ръководи държавата. За него гласуваха потомствени ратаи, ягодоберачи, чистачи, актьори, музиканти, въобще най-нисшата обществена прослойка! Слави Трифонов беше момче за всичко на мракобесните престъпници Георги и Васил Илиеви, които препраха милиони левове народна пара през фабриката за кючеци БМК! Славуцата е отговорен за моралното и духовно осакатяване на три поколения българи!Славуцата е толко голям патриот, че оперираше с офшорки дълги години и не внесе стотинка в държавната хазна! Доказан ФАКТ!Оставка на
4
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.
3
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофзорът е бил с Ковид, затова е катастрофирал!Ваксинирайте се с най - добрата анти ковид ваксина в света - ваксината на корпорация Астра Зенека! Астра Зенека - ваксината на Боговете! Ваксинирайте се сега, за да живеете като крале!Избираш Астра Зенека - избираш да живееш! Астра Зенека вируса удря, Астра Зенека вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Астра Зенека е сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Аз избрах - Астра Зенека!
2
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!
1
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тирът е бил шофиран от яростен привърженик на чака рака месията,мартеничар, момче за всичко на вис 2 - бездетният учиндолец славуца теифонов! Слави смъкна ада на земята и анархията е факт! Халал да ви е!