Борисов: До май ваксинираме 3 млн. души, ще има колективен имунитет

Да се знае, че сме договорили ваксини, да не си припишат заслугите
11 апр 2021 11:10,
314
Борисов: До май ваксинираме 3 млн. души, ще има колективен имунитет
Снимка: БГНЕС

До май месец ще имаме ваксинирани 3 млн. души. Това заяви премиерът Бойко Борисов на обиколка из страната. Заедно с него са спортният министър Красен Кралев и здравният министър проф. Костадин Ангелов.

"Очакваме до средата на юни да получим 2 700 000 ваксини от "Пфайзер", благодарение на ЕС и на това, че реагирахме навреме и твърдо", каза още Борисов. "Заедно с оздравелите ще имаме колективния имунитет", прогнозира премиерът, като заяви, че е много радостен след договореното в петък.

"Важно е да се знае какво сме договорили, за да не си приписват нашите заслуги", допълни той.

Днес Борисов провери ремонтиращ се път. "С право може да кажем като първа политическа сила на изборите, че хората одобряват тези мащабни ремонти, строителството, което се прави по регионите", коментира премиерът.

Още по темата

"След като първият лот на Околовръстното го завършихме на 3 км, сега работим на четвъртия. Поставяме изцяло нова основа, разширяваме платното, така че нещата се движат по график", обясни Борисов.

Борисов допълни, че едното платно от магистрала "Тракия" ще бъде пуснато днес. "Едно платно ще стане готово днес, там където беше катастрофата, да го пуснем следобед, когато трафика се увеличи. Утре ще преправят и от другата страна увредения асфалт, заради катастрофата", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,да ,ама не както казва Карадаяъ
162
20
 
4
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
Протестърските партии отричат Коронавирус, горяха маски и казваха, че мерки не трябва да има.В момента те са на власт, а броят на заразените постоянно расте. Протестърите ще избият стотици хиляди българи само и само да са на власт и да не признаят, че са пожертвали народа си заради това да влезнат в парламента.
161
7
 
1
 
! Отговори
Бай Ганя преди 3 години
Все таз фадрома или багерБойко или Слави
160
4
 
10
 
! Отговори
Съвестта им нашепва преди 3 години
Крият данни. Ще има съд след време.Овреме да си признаят дорде не късно.
159
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До май месец не остана много време ,кога щял да ваксинира 3 000 000, а и знаем как по милост от Европа отпуснаха тези ваксини за държавите с малоумно управление. Това му е заслугата за ваксините, а да се хвалиш, че 50% от хората са придобили имунитет след боледуването е нещо извън здравия разум.
158
4
 
12
 
! Отговори
Баалсаматоръ преди 3 години
Бързат.Да ваксинират.Ама колко ваксинирани умряха. С ковид.Семейно. Не се шегувам.
157
4
 
13
 
! Отговори
VVVVVVVVV преди 3 години
ЗА КАКВО НИ СА 2700000 ВАКСИНИ ПРЕЗ ЮНИ СЛЕД КАТО ДО МАЙ ВЕЧЕ ЩЕ СМЕ ВАКСИНИРАНИ
156
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къв имунитет бе бате. 50 семейства в блока се имунизираха и си помислиха че вече са защитене. Спряха да се пазят и ела да ги видиш до един се натръшкаха заедно със семействата си. Разнасят зяразата и се чудя как да предпазя семейството си. Това с имунитета си го тури на оная работа да не оди пеша. Няма спасение от това биологично оръжие. Този вирус е направен за масово унищожение. Той не е грип.
155
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маниполатори комунистически май само вие си вярвате .Нищо не сте направили за таз страна ,при вас е само разруха ........избори до дупка маниполатори ама никой не ви вярва комунисти.
154
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За чий е Пфайзер. Израел се отказват от него. Май за нас остават ваксини, от които се отказват много страни. И ако в крайна сметка се окаже, че руските са далече по-удачни излиза, че ЕС и управляващите са подложили на убийство собствените си народи
153
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бягайте при Корн... тя ваксинира с крушовката ваксина с добавка импексов ишиас.
152
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоган ще пусне мигрантите и балета на Слави ще ходи да ги плаши на границата заедно с плаашилото башата на фалшиви новини арменския от гробовното трио.
151
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избори до дупка, комунистите трябва да не помирисват власт, расипниците на държавата.А Слави прецака младите ......с комунистите.
150
0
 
4
 
! Отговори
до 167 преди 3 години
милиардите са 29 Не са 20
149
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще го търсите Борисов много скоро ще разберете от къде изгрява слънцето. Но за българина винаги става по трудния начин. Докато не се опари не знае къде е опасно. Кой ще ви бърше кирливите бакии? Европа вече спря фондовете един път през 2014 по времето на БСП и Орешарски. Сега ще ги спре отново. Няма да пуснат 20-те милиарда на нестабилно правителство без план за излизане от кризата.
148
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай-бай, Бойко!
147
2
 
17
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Май месец частното лице Бойко Методиев Борисов няма да ваксинира или инспектира. Ще си стои затворен у къщата в Банкя.
146
2
 
21
 
! Отговори
bocko преди 3 години
Тоя се изчерпа откъм умерени хвъркати фрази и мина на дебелото, 3 млн ваксинирани до Май!?Боце ходи почивай некъде със заграбените млрд-и и си трай. Свърши с политиката. По-добре гледай как да изпереш парите, че млрд-и не се харчат толкова лесно. Тежко е да ги гледаш и да не можеш да ги харчиш. То и затова ревеше тия с мерцедесите, с бентлитата, майбасите и т.н. Тежка е участта на грабителя в овча кожа.
145
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До май ще имаме колективен правителствен имунитет срещу гнусни нагли герберчета
144
1
 
16
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Kъде ще намериш толкова будали :ДДД