От днес отварят молове и игрални зали, клубовете още "загряват"

Разрешават се и културни и развлекателни мероприятия
16 апр 2021 06:40, Ния Христова
41
От днес отварят молове и игрални зали, клубовете още "загряват"
Снимка: БГНЕС
От днес отпадат ограниченията за работа на търговските центрове. От 16 април се разрешават и посещенията в игралните зали и казина, но при използване на не повече от 50% от капацитета им.
 
От 12 април вече са разрешени културни и развлекателни мероприятия - фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство, при работа на 30% от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м, носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други сценични прояви).
Още по темата
От 12 април работят и заведенията за хранене и развлечения при работа на не повече от 50% от капацитета им, ограничено работно време между 6.00 и 23.00 часа.
 
Предстои от 29 април да бъдат разрешени посещенията в дискотеки, клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове при заетост на не повече от 50% от капацитета им.

41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 седмици
хайдути сме само на маса. шепа кривоноси човекомразци правят целия свят и нас да си говорим самички, ние стоим и блеем и се страхуваме. камионът кара към кланницата ние сами влизаме в него и блеем и се молим да отива към друга поляна. без пари, без работа, без бъдеще за децата ни, без социални контакти, без социални мероприятия, без въздух, без свобода. за какво живеем? а забравих ние отиваме към кланницата....
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо отваряте сега? Нали сме в разгара на епидемията? Не ви ли е грижа НОЩ и останалите за здравето и добруването на народа? Мисля, че всички вече разбраха, че мерките ви нямат нищо общо с ковид, а изпълнявахте нарежданията на ЕС за социални експерименти с народа - да обеднеем и оскотеем до крайна степен, като ни довършите с фалшиви статистики за заболели, смъртни случаи и експериментални препарати. Страхът почти ни уби и срина психиката ни вече над година. Национални предатели и роби на Давос.
28
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
И като отварят какво? Хората нямат пари! Кафенетата са празни в града, а в моловете ще се купува най-необходимото, а не това което ни хареса!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След 1 месец болните ще са по 5 000 на ден.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
На онова репортерче от 7/8 което глупаците направиха депутат му пожелавам кормния хирург койото публично унижи днес да му се моли да го спаси от Ковида.
25
0
 
2
 
! Отговори
СС преди 1 месец
А училища и университети????
24
7
 
5
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 1 месец
Има една страна в Европа, където никога не въведоха такива мерки. Те днес отчитат петима починали от коронавирус, а ние 108.

Чия ли стратегия е по-добра?
23
5
 
3
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 1 месец
До у-ще

Правилно!
Училищата трябва да се върнат на изцяло присъствено обучение.
22
2
 
4
 
! Отговори
у-ще преди 1 месец
а училищата са на смени.......
пълно безумие
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъй като не харесвахте какво прави, дава възможност на новите да се справят по добре и да носят отговорност, нали така.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българина мре защото пие и яде каквото му падне и по много, като го питаш що го прави ти отговаря: Е ПА НЕМА А СИ УМРЕМ ЗДРАВ БЕ.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво бе! А как така успявате това да го направите! Нито една страна в Европа не е махнала мерките още! България първи ли ще сме?
18
3
 
3
 
! Отговори
Ало Ваню преди 1 месец
Нали щеше да пуска и метрото преди 3 години. (3-я лъч)......
17
4
 
4
 
! Отговори
боко преди 1 месец
пуска всичко като ни отмъщава-глупаците да ги посещават-мислете
16
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все още действащото правителство на ГЕРБ продължава своята антибългарска кампания ! С отварянето на почти всичко в търговията и културата се цели "по-успешното" разпространение на Ковид, а с това и увеличаването на смъртните случаи ! Такава конспиративна практика е типична само за антибългарската ГЕРБ ! България вече е въвлечена от ГЕРБ в чтвърта национална катастрофа с дейното участие и на *** симпатизанти на тази шайка скроена и проектирана от БКП с изпълнител Б.М.Борисов-бългaроубиец!
15
24
 
10
 
! Отговори
Слави 3фонов преди 1 месец
Вирус няма, но се заразих. Вас Бойко ви лъжеше. Аз сега ще отворя всичко и ще махна всички ограничения - без маски, без дистанция, без нищо. Ще има да го търсите Бойко с лупа, но ще бъде жива рана. Защото Тошко ще ви прилага крумовите закони ако посмеете да противоречите. Който носи маска глоба 100 евро. Който не се блъска у хората глоба 100 евро. Ще измисля още глоби по 100 евро.
14
1
 
3
 
! Отговори
Ноби преди 1 месец
нали от вчера беше, всеки ден различни решения
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
11 номер
Бойко не е измислил това.
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Густо майна
11
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Край на Ковид лъжата измислена от Бойко за да краде пари от Европа!!!