Мъж и жена загинаха при катастрофа край Микре

Ударили са се два автомобила, загиналите са семейство
20 апр 2021 09:48, Красимир Ангелов
31
Мъж и жена загинаха при катастрофа край Микре
Снимка: БГНЕС, архив

Семейство е загинало при пътен инцидент на главния път София – Варна, в района на село Микре, съобщава БТА, позовавайки се на информация на областната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал около 8.00 часа, като по първоначална информация са се ударили челно два леки автомобила. В единия, с ловешка регистрация, са пътували 59-годишен мъж и 55-годишна жена. И двамата са починали на място от удара.

Другият автомобил е бил управляван от 26-годишна жена, която е откарана за преглед в ловешката болница, без тежки наранявания.

От полицията информират още, че пътят не е затворен, на място се извършва оглед, който да установи причината за катастрофата.

По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 3 години
До Селтака"Кадърен" програмист ще си, значи...
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минах сутринта оттам, страшна картина беше....жалко за загиналите хора
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
SUV- а е каран от мутреса на шеф в пътната агенция, един от бой..ковата ш..айка, има и камера там нека видят с колко е прелетяла въпросната...
16
0
 
20
 
! Отговори
Селтака преди 3 години
Гледах клип след катастрофата, Жената е с Q7, човек на 26 години с такава кола аз имам 20 години трудов стаж от които 13 години като програмист и не мога да си позволя такава кола, а тя пиклата на 26 с Q7, нямам нищо против хората с пари, нека да си ги харчат за лекарства колкото си искат, но такива *** ... като нея трябва да са в затвора.
15
4
 
20
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 3 години
Често виждам дребни млади женици в мощни мутрашки жипари из Филибелата;))) Из Филибелата с жип, който е толкова дълъг и широк, че, ако вкарам в един черен горски път и този жип ще го задръсти за вечни времена. А у Филибелата заема паркоместо за още една лека кола;))) Защо се произвеждат такива ненужни машини? Явно, за да се демонстрира висок жизнен стандарт;))), който наричаме парвенющина;)))
14
2
 
15
 
! Отговори
Данчо КАТерицата преди 3 години
Причината е движение с невъобразима скорост. Важното е да има кинти на ветрило, че камера къща не храни.
13
1
 
19
 
! Отговори
Негър Скиор преди 3 години
До Коментар: Колега, ДАИ със сигурност трябва да се закрие...........Дублира МВР. Ще е чудесно ако и двете организации ги няма, защото нищо Не работят.
12
1
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
И като истината е, че няма нормални пътища, докато не ги има, ще са виновни шофьорите, щото пътя няма как да го осъдиш, с още по-малко пътно строителство.
11
0
 
28
 
! Отговори
.Нека да позная. преди 3 години
Загиналато семейство е пътувало в стар двайсетгодишен опел а кифлата се е возила в джип и се е заблеяла в нещо...Мир на праха им.
10
0
 
24
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Дано новият парламент стегне милицията и особено тия рушветчиите от КАТ и ДАЙ да си вършат работата по контрол на движението и пътищата а не само да се крият зад храстите и зад знак 40 да дебнат за глоби!И да ги съкратят наполовина !Много катажии пък катастрофите постоянно се увеличават!
9
1
 
33
 
! Отговори
ответен удар преди 3 години
Стана вече традиция там - от Български извор ,през Сопот,Микре, Абланица и нататък до Малиново, Севлиево и чак до Велико Търново..... Някаква алея на смъртта е - ужасно ! ! ! Бог да прости загиналите . . . . .
8
0
 
52
 
! Отговори
А преди 3 години
Не мога да ги разбера от КАТ, знаят много добре къде стават катастрофите, а често стоят и дебнат на знака 60 на отбивката за Ловеч. Освен да събираме фишове за превишена скорост, няма ли да поработим и върху ПТП превенцията КАТ!? Ааа, няма! Щото знака пълни хазната, а труповете ни отварят административна работа. Някой може ли да сподели, каква част от издадените фишове се пада за неправилно изпреварване?
7
2
 
42
 
! Отговори
Внимание преди 3 години
Карайте нормално бе хора!Кривите ни пътища са най много за 80 км!
6
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да си говорим, причината е, че няма нормални пътища. Т.нар. "път" София-Варна е навързани отсечки междуселски шосета. Дори е учудващо, че боря на жертвите и инцидентите е толкова нисък.
5
0
 
35
 
! Отговори
А преди 3 години
Като се затопли времето, там всяка седмица има поне по една катастрофа и то не лека!Време КАТ, пътно, някой, да вземе отношение. Отсечката изглежда права, но много шофьори се надценяват и въобще не спазват знаци, маркировка! Дори и много мощни автомобили съм виждал качени на мантинелата там.
4
0
 
44
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Там точно не е в окаяно състояние. Сблъсъкът е бил челен, вероятно се касае за несъобразено изпреварване.
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е всеки ден, пътищата са в окаяно състояние плюс висока скорост и смърт, жалко
2
3
 
62
 
! Отговори
Даа, преди 3 години
от така поднесената информация имам чувството, че поредната мутреса с мощен автомобил е убила невинни хора.
1
3
 
47
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 3 години
На 26 жена с два трупа за гърба си. Вместо да прави секс беснее по пътищата и убива.