Жената, чиято кола пропадна в шахта, се сдоби с акт

Полицаите казали, че не могат да направят нищо
21 апр 2021 11:33,
59
Жената, чиято кола пропадна в шахта, се сдоби с акт
Снимка: БГНЕС

Пловдивчанката, която пропадна в шахта с колата си на ул. "Луда Яна", се сдоби с акт. Жената твърди, че становището на полицията е неправилно.

Маршрутът, по който е минала, няма забранителни знаци, а самата тя не е направила никакво нарушение, казва тя пред Нова тв.

Още по темата
Минавайки по ул "Луда Яна" колата на жената пропада в необезопасена шахта. На място веднага е повикан екип на полицията, за да издаде протокол. Униформените обаче обяснили, че не могат да направят нищо и издали акт на водачката.

"В повечето такива ситуации актовете падат. Някой трябва да е виновен за мястото на тази дупка. Ревизията на знаковото стопанство не е извършена в България. Дори поставянето на знак не обезпечава дупката. Институциите, които не са си свършили работата също трябва да бъдат санкционирани", коментира случая председателят на Съюза на автомобилните инструктори Йонко Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Да де ама тая сутрин показаха знаците че улицата е в ремонт"Да де ама ТАЯ СУТРИН! По време на инцидента е важно, а не утре.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е вързано.Тази шахта там за да се направи не е извикан някой случаен.Винаги е свой човек с фирма,ама близък я на кмет,я на някой политик.Всички страдаме заради този човек и общинари и полицаи си траят.Ако те община и полиция не са заедно с народа няма държава има мафия.Заради някой си там всички си патим.Е така ли трябва да бъде?
28
2
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Акт за какво?
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
била необезопасена, но не се казва, че е имало знак, че улицата е в ремонт.1) Многократно се каза, че не е имало знак, че улицата е в ремонт.2) Дори и знаците да се премахват от жители, редно е строителят да обезопаси шахтата поне с допълнителна ограда и означения, ако толкова не иска да похарчи за две торби цимент и два човекочаса за временно укрепване на капака.
26
8
 
2
 
! Отговори
За 12 преди 3 години
Да де ама тая сутрин показаха знаците че улицата е в ремонт и влизането е забранено.Хайде сега да ми обясниш ти кога минал оттам и видя че няма знаци и улицата не е обезопасена?
25
8
 
1
 
! Отговори
опетков преди 3 години
Много ясно е, че някой тук умишлено лъже или казано по-меко скрива истината. Склонен съм да вярвам, че това е пострадалата жена, защото тук се казва, че шахтата била необезопасена, но не се казва, че е имало знак, че улицата е в ремонт. Естествено ако е имало знак за ремонт да и напишат акт на въпросната уфсъ.
24
2
 
4
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Да обжалва акта пред протойерей Храч Мурадян.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите трябва да наптавят АКТ на Общината,ако имаме нормална държава.Утре и някой полицай може да си счупи колата там.Ама не тече мисъл!Да някой ще каже,че ще пострада ако скочи на държавата,но това е единственият начин администрацията да си размърда задните части и да се върши качествено работата.Изобщо във всички сфери трябва щом има регулатор,да регулира и нагоре,а не само да санкционира хората.Все пак ние хората плащаме данъци за да ги има и Община ,и полиция, и закони.
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направих глупостта да сигнализирам,че кофите ми за смет са счупени и искам да ги сменят. Сега сигурно общината ще ме глоби,че аз съм виновен,че са в това състояние,а полицията ще ми напише акт,че съм повредил общинска собственост.
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другия път като види улица в ремонт, е добре да помисли, дали мине оттам.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тренираме да караме за времето когато ще си закараме колите нов внос на Луната. Тежко в ичението, леко в боя.ПП. Ако пуснат наш шофьор и чужд шофьор на офроуд, без предварителна подготовка, познайте кой ще спечели!
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
представям си двамата униформени пъпеши как седят пуфтят и се чудят ква да я свършат. Шефа Гербаджия общината гербаджийска как да помогнеш на жената.
18
1
 
26
 
! Отговори
expert преди 3 години
СЕГА ЖЕНАТА ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ В СЪДА КЪМ ОБЩИНАТА, КАТО ПРИЛОЖИ АКТА, като разходен документ + таксите за местен данък + платен данък на автомобил!! Да видим извратения съд какъв АКТ ще и наложи....и после в Страсбург!!! ГАДНА ИЗВРАТЕНА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17
0
 
17
 
! Отговори
Пак ние ще платим преди 3 години
Добре,че все още човек има правото да води дела срещу неграмотниците от МВР.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нали на Герб беше девиза Родната полиция ни пази
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наследството от Бойко
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така се смята,че се върши работа.Ако питате полицаите са си я свършили по закон.Ако питате общината и те ще обвинят строителя.Той пък няма да ви каже колко е дал за чекмеджето,защото ще пострада.Работника е взел минимално и съответно толкова е и изпълнил качеството.Всичко е вързано и работата е колкото да се отчете,че е свършена и никой не е виновен.Когато правилата и законите могат да се заобиколят е така!
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Актът е защото е посмяла да подаде сигнал срещу дупката. Нали от тези дупки им идват заплатите.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно, ще дойде Даниел Митов и ще оправи нещата. Стига само да си намести очилата и да погледне важно по комсомолски.
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи някой не е обезопасил улицата, жената си троши колата, полицията пише безмислен акт, който при обжалване пада, а необезопасената улица остава такава и чака следващия минал по нея, а онзи от който зависи тя да се обезопаси не му се търси никаква отговорност... Това само в герберски *** може да се случи...