Арестуваха мъж, отглеждал коноп в Шабла

Избата на дома му била оборудвана с всичко необходимо
23 апр 2021 15:20,
18
Арестуваха мъж, отглеждал коноп в Шабла
Снимка: БНТ

Добричката прокуратура повдигна две обвинения на 38-годишен мъж от Варна за отглеждането на 86 растения от рода на конопа и за държане на наркотици.

На 20 април, в къща в град Шабла, където обвиняемият пребивавал под наем, била намерена оранжерия за производство на наркотични вещества, съобщава БНТ. Избеното помещение на дома било оборудвано с всичко необходимо за отглеждане на марихуана – лампи, вентилатори, озонатори, климатик.

Отделно от растенията били намерени три буркана с 42 парчета смолисто вещество - хашиш с тегло 80 грама, три буркана със суха тревиста маса - марихуана, както и още девет пакета със същото съдържание - общо 2 кг и 100 грама.

Работата по случая продължава. В.П. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор. Предстои в съда да бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка спрямо него – "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е истинско престъпление, много шум за нищо.
11
0
 
6
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
В България само хора на Пеевски могат да продават, като разбира се, са пазени от полицията, И това е обществена тайна и всички го знаят! Това лекарство се използва от хилядолетия, но нали все пак бърка в г--за на фармацевтиката и в доста страни е забранено все още. Тежко и горко на онкоболните! Време е да стане тоя заспал народ и да рине таз гняз предателска - пишман политици!
10
0
 
0
 
! Отговори
Стига бе преди 3 години
В Полша канали се продава по бензиностанциите.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цигарите са много по вредни. Вземете го легализирайте това нещо. В тази криза, така може да се отворят много работни места и държавата да печели.
8
1
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Напълно се забравя, че канабисът е лекарство и помага на тежко болни. Именно от това тръгна легализация в цял свят. Но не и при нас. Сега болните от рак, множествена склероза и т.н. трябва да се крият, като лалугери да не ги хванат и затворят. Че им е малко тежката болест. Дано новите обърнат внимание. Досега Боко не разрешаваше, за да не развали бизнеса на приятелчетата. Трабва просто да позволят на болните от тежки болести да отглеждат два три корена за собствени нужди.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои отглеждат пачки и кюлчета и никой не ги закача, други са засели малко коноп и ги арестуват
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2----------------------------------Явно е предприемчив и старателен. Но защо не е вложил тези си качества в нещо положително ,законно и градивно,а в престъпление.
5
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бопаджиите следят сметките за тока. В селото ми хванаха разни нещастници по тоя начин. Като има съмнение ходят и гледат електромера през някакво време за тея лампи и вентилация трябва много ток. Пък и дрожарите нали са измeт имат по 100 криминални регистрации не е трудно да се досетиш, че някой, който е правил пакости няма да почне да ги прави пак. Аз лично като имам възможност и информация пускам сигнили до бопа за да може да се прочиства обществото от тая ***.
4
4
 
12
 
! Отговори
Марихуанчу преди 3 години
То голяма работа станало . Хванали някой с малко стръкове растения. По цял свят законно ,само тука голямо престъпление го изкарват. Дори макетата го легализираха,само наще умници халтави не разбраха ,че тоя джоджан вреди по-малко от алкохола и цигарите.
3
1
 
0
 
! Отговори
Страхил преди 3 години
До АнонименТи какъв *** си
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека е предприемчив. Вижте как старателно се е подготвил технически с всичко необходимо. Само оборудването му струва десетки хиядарки. Също така не го прави в дома си а в чужд имот взет под наем. Трябва да му се отбележи че има мозък По интересното е как са го надушили и как са го открили. С някой ортак ли е имал вземане даване че го е изпортил.
1
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега може да се пробва да я гледа в затвора. Такива нeщастници трябва да лижат в затвора по 10 години за да може обществото да се прочисти от тая измeт.