Задръствания и засилено полицейско присъствие в първия почивен ден

КАТ регулира трафика на възловите места на АМ "Струма"
30 апр 2021 15:45, Елка Василева
9

Много натоварен трафик в първия от петте почивни дни по Великден. Километрични опашки има на магистрала "Хемус", "Струма" и "Тракия". Не липсват и нарушители - голяма част от шофьорите използват аварийната лента, въпреки че от полицията предупредиха да не се прави. На "Хемус" имаше няколко леки катастрофи, но за щастие без жертви.

На "Тракия" също имаше няколко леки ПТП-та. Това допълнително изнерви шофьорите.

Още по темата

Засилено е полицейското присъствие по главен път Е-79. "Пътна полиция" регулира трафика на възловите места около входовете и изходите на АМ "Струма" край Благоевград и пътя за южните ни курорти.

Хората, които не успяха да пътуват вчера, избраха днешния ден - първия от серията почивни дни за великденските празници, за да отидат до любимата си дестинация.

"По магистралата от "Обеля" има движение, но няма задръствания. Ще прекарам празниците в село до Сандански при родителите", сподели Георги Божилов.

От АПИ призовават водачите да се съобразяват с въведените ограничения на скоростта, да шофират внимателно и да не предприемат рискови изпреварвания.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега София 5 дни отново ще прилича на град! Стойте си там бе, вижте какво ви е хубаво!
5
7
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 2 години
Пропуснал си да профилираш и мен - провинциалиста, който идва да изплющи сестра ти, на която и е много важно да поддържа илюзията за столичен лайфстайл, докато скача от колцентър на колцентър за по 1800лв.
4
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провинциалистите напускат София......плелест НО скоро ще се върнат .....УЖАС!!Лошото е че все повече селяни се научиха да идват от провинцията в София да видят "децата" които рАботят я сервитьори я прислуга в столицата.Подобно е положеноието със северна Гърция. Там отиват при майка дет' мие зад..ци на някой дедо грък или бере портокали а после се връщат на село да разправят как са били "На Гърция" ...Българите не сте втора а четвърта ръка хора.Ама то като ви види човек премиера и ... айде
3
2
 
20
 
! Отговори
123 преди 2 години
Когато София се изчисти от цялата селяндурска ***, започвам пак да си я харесвам.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да тръгват по живичко и останалите, искам да виждам празни улици и паркинги!
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пътувам само през ноща. Тогава сеяндурите са се напили и хъркат като нерези. През деня е пълно със сеяндури и е претъпкано. Пълзят с 40 км правят престъпни изпреварвания и си мачкат ламарините. Не пътувайте когато сеяндурите са по пътищата. Рискувате да бъдете намачкани сплескани и разфасовани.