"Зелените коридори" за ваксини отворени и днес

Продължава работата на откритите центрове
27
"Зелените коридори" за ваксини отворени и днес
Снимка: БГНЕС

И в първия ден на новата седмица продължава работата на центровете за поставяне на ваксина срещу COVID-19.

В София желаещите да се имунизират ще могат да получат своята доза във ВМА до 13.00 часа, в "Пирогов" - до 17.00 часа, а в болница "Света Анна" и в Медицинския институт на МВР - до 19.00 часа.

В Плевен желаещите да се ваксинират с първа и втора доза ще могат да го направят в рамките на обявения днес "зелен коридор" в плевенската болница „Свети Панталеймон“ от 09.00 до 16.00 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-лесните за манипулиране и убеждаване в нещо са конспираторите. Най-готовите да вярват на сляпо в нещо са конспираторите. Най-еднакво мислещите, като някакъв кошер, и респективно лесни да им се промиват мозъците са конспираторите. Иронично е, че точно тези хора се считат за най-уникални, просветлени и свободомислещи. Не познавам нито един конспиратор, който да мисли. Кошера от конспиратори мисли вместо него. Фейсбук мисли вместо него. Жълтите медии мислят вместо него.Наистина жалко...
18
3
 
6
 
! Отговори
D00mer преди 2 години
Представете си да сте толкова елементарни, скучни и безинтересни на всички, че най-голямата ви гордост и причина за самочувствие е да не сте ваксинирани и да разправяте на всички, колко сте специални от факта... не че някой се интересува, от каквото и да е свързано с вас...
17
4
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Днес отново бавните са си направили сбирка тук да обсъждат истините за света и да оплюват ваксини, за които не са си направили труда да прочетат принцип на работа, какво е РНК, ДНК и т.н., но то без основно е разбираемо
16
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли опашки, от яко зомбирани за ваксини? Май не?!?
15
7
 
7
 
! Отговори
Неделко Миленковски преди 2 години
Ако Бил Гейтс можеше да прочете списваното тук, щеше да се откаже от чипирането. Можеш да чипираш някой с мозък, докато преминали лоботомия индивиди няма шанс.
14
2
 
3
 
! Отговори
Гостенин преди 2 години
По тази територия или под управлението на ГЕРБ (което си изберете) нищо не може да бъде направено по легален ред или кротко и спокойно.Защо Ангелов нареди да няма предимство за записаните през през his.bg? Защото е мальоумен!През портала са запълнените часовете за ваксинация и вместо да отворят още 1-2 кабинета за незаписани, той отменя записването.Да се кара и блъска електората, да виси със часове по опашки? Безумие някакво!
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преброяването върви с пълна сила. Желаещите да ходят на море в чужбина са учудващо малко.
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаете ли ,че с полио ваксини Гил Бейтс осакати,утрепа и химически стерилизира бая деца,мъже,жени в Африка и Индия!Ако е така - еваларката на Гейтс. Аз не го харесвах, щото доколкото знаех помагаше на африканосите да се плодят. Да ги стерилизира - нямам против, даже награда трябва да му се даде.
11
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стадо в кадър! Не се ли срамуват тези нещастни овчици...
10
10
 
14
 
! Отговори
СНИМКАТА преди 2 години
МНОГО ПЛАТЕНИ СТАТИСТИ СЕ РЕДЯТ НА ОПАШЧИЦИ БЕ БЕ БЕ БЕ ЕВТАНАЗИЙКА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ ЧРЕЗ РНК КОЕТО НЕ Е ВАКСИНА А УБИЙЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЪЖАТ ЧЕ РНК Е ВАКСИНА.
9
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да снимате разни опашки пред болниците, истината е, че интересът към ваксините е малък. Вчера са ваксинирани общо към 3400 в страната, в големи областни градове са по 1-2 човека. Като добавим и ужасната организация и пълната не заинтересованост на измисления щаб да опита да ваксинира възрастните....У нас стадия имунитет го чакаме към 2025г
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По 5часа чакали на опашка милите за ваксини.Живи да ги ожалиш "героите от първа линия"..Що чакат?Щото великата управление на пандемията от великият антикомунист Борисов, не е предвидило малкия детайл да осигури една по една "баничарка" с хладилна чанта да обикаля личните лекари и да им носи ваксините по кабинетите.А ако питаш защо лекарите се редят изобщо - еми защото имат по няколкостотин записани на опашка, чакащи за ваксина.
7
4
 
8
 
! Отговори
Д-р Е. Минчев преди 2 години
А кафевите коридори са отворени целогодишно, бъдете отговорни!
6
4
 
16
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Да кажат къде и кога пак ще има бой между лекари, че да ходя да се посмея.По 5часа чакали на опашка милите за ваксини.Живи да ги ожалиш "героите от първа линия".. Що чакат? Щото на всеки ваксиниран данъкоплатеца им плаща по 10лв.Днес да набоцка 20 пенсионера -ей ти ги 200лв в джоба, а иначе в Хипократ са се клели.*** с бели престилки.
5
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде , давайте, ваксинирайте се масово, че да свършва всичко.. Стадото си е стадо. Човеците с мозък сме малко. Правете си експерименти със собственото си здраве, щото така бил казал някой си. Отврат!
4
6
 
16
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Вирусо и пандемията продължават,иде ред дъ мрът ваксанираните.
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 123Ти си много умен, те са много глупави.Доволен ли си?
2
9
 
21
 
! Отговори
123 преди 2 години
Зелену коридори към гробищата.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами напишете, поне с кои ваксини...Само отбивате номера с такава половинчата новина.