Ангелов и Балтов пътуват спешно към Разлог заради Каролев

Това става по разпореждане на премиера в оставка Борисов
Обновена: 10 май 2021 10:34 | 10 май 2021 10:34, Красимир Ангелов
106
Ангелов и Балтов пътуват спешно към Разлог заради Каролев
Снимка: БГНЕС

Медицински екип от столичната болница "Пирогов" пътува към Разлог.

Още по темата
По разпореждане на министър-председателя в оставка Бойко Борисов, директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов и здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов, пътуват към лечебното заведение, където е настанен икономистът Владимир Каролев, за да се преценят какво е състоянието му. Това потвърдиха от лечебното заведение за Bulgaria ON AIR.

Реанимационният екип пътува със специално оборудвана линейка, която евентуално да превози пострадалия за лечение в София. Засега Каролев е в сравнително стабилно състояние и кръвното му е овладяно, но е с тежка черепно-мозъчна травма.


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
22
 
! Отговори
Срамота и наглост!!! преди 1 месец
Пак богопомазани. Дали и за мен, ако се претрепя в планината, ще търчи министър и шеф на Пирогов!?
99
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименПРОСТИ СА ТЕЯ ДЕТО ГО ТЪРПЯТ!
98
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То за това в Пирогов болницата на герберската хранилка, в спешен кабинет (по-спешност) след падане и мозъчно сътресение за да ти дадат диагноза трябва да си платиш прегледа в случая 40 лв написано на документа в който се упоменава от НАП че лицето е с непрекъснато здравно осигуряване, за да може след това да се вземат и сумите по-здравна каса! Болницаите станаха бакалия за "здраве" е шефовете на клиниките станаха бизнесмени!
97
1
 
6
 
! Отговори
ПаритеОтЧекмеджето преди 1 месец
Консултантът много отдавна показваше признаци за фрактура на главата, ама никой не го вземаше на сериозно и не му обръщаше внимание,даже и Асфалт паша.
96
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
по безполезен не пиярски а пиянски ход на Боре дел третий, даже Дуня Федосиня-Монтанская и Сановная Сандъковская Самаковская не могат да спретнат защото силата на подцинкованото кречетало от НеукатаКерлежийскаОрганка ПКПетная ще им избоде очетата. Силата на каращатата танкчета е преодоляла всякакви тв й там виетконгски неясности
95
1
 
8
 
! Отговори
Кики преди 1 месец
Лешоядите усетиха плячката.
94
0
 
17
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Странно, тиквата ли плаща разноските от чекмеджето? ПП. Ако за всеки нуждаещ се отиваха софийски "светола", нямаше да поставям въпроса за парите, но...
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жив е той, жив е, там на Пирина.Две самодиви - Балтов и Ангелов.Една му раната превърже, друга го в уста целуне бърже.
92
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ангажираш Директора на Пирогов и да му даваш заповеди когато вече си никой е безгранична наглост. Кой е той че ще се разпорежда след като е в оставака. Демек аз съм си подал оставката във фирмата ама продължавам да съм шеф и да командвам подчинените ми. които. Е и кой ще ме търпи да си правя на у...я кеф.
91
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А директорът на столичната спешна медицина и здравният министър (бил той и в оставка) нямат ли си друга работа? Имаме доверие на лекарите в Разлог, тия двамата какво правят там?
90
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да му оборудват болнична стая в неговия хотел "Трите планини" и да си поръча частен екип да се грижи за него. За такива дето имат изпращат екипи, а за народа - да мре по стълбите на болниците.
89
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ангелов и Балтов ще го целуват до София на смени уста в уста за обдишване.Кой повече ще го целува?
88
2
 
20
 
! Отговори
Читател преди 1 месец
Каролев дано да е жив и здрав,но пожарникарските похвати на Борисов нямат край.Впрочем,краят им се вижда.Този все още разполага със самолети,джипове,джипове,които за две години разходка из държавата за бюлетини,пожарникарят,изгори стотици хиляди лева не отлагащо необходими за пенсиите на строителите на някогашна България.11-юли,ще е дата която ще се запомни от всички крали държавата ни.
87
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разсилните Ангелов и Балтов на Пъдаря от Банкя спасяват един извйестйен.Голям пиар.Спасители на плажа.
86
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъй като разложгите лекари сигурно се опитват да го спасят, Биби изпраща специална линейка със специален екип плюс двамата топ-касапи на държавата. В линейката всичко може да се случи.
85
0
 
14
 
! Отговори
Ха-ха! преди 1 месец
Царят пратил двама ратаи да идят и да видят какво става...Смешни и жалки.
84
1
 
46
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 месец
Ако на мен някой ден ми се случи подобна злополука, очаквам премиерът на РБ да прати и за мен здравния министър и директора на Пирогов! Гнус ме е от тези, които мислят някого за по-специален от друг, когато става въпрос за здраве. Това е допустимо само и единствено в професионална сфера, когато става въпрос за вършене на работа. Тогава човекът носещ специален пакет оп способности може да се третира като важен и да му се доставят нужните инструменти с предимство. Всичко останало е шуро-путещина!
83
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Двама държавни служители отиват на помощ на либертарианец, който не дава пукната пара за народа и обществената система.Да пратят частен екип от частна болница да го спасява.Така учеше Каролев от 30 години от екрана.
82
2
 
25
 
! Отговори
Васил преди 1 месец
Мутрата от Банкя и неговите министри-калинки - в затвора !
81
4
 
7
 
! Отговори
Ботокса преди 1 месец
Знам че баце е дърварин, ма без него няма парламент и привилегии, затова ще му слугувам и ще лая срешу другите.