Пловдив отвърна на агресията с добро: Купи чорапи от продавача Митко

Местни ще протестират пред заведението в 16.00 часа
29 май 2021 10:00, Петя Славова
284
Пловдив отвърна на агресията с добро: Купи чорапи от продавача Митко
Снимка: Bulgaria ON AIR

След като собственик на заведение нападна продавач на чорапи в "Капана" в Пловдив, хората решиха да отвърнат на агресията с добро. Случаят стана известен в социалните мрежи и провокира недоволство от ненужното нападение.

Още по темата

Пред заведението, където е станал боя, е планиран протест днес от 16.00 часа, а местни призовават да се бойкотира кафенето и хората да не стъпват там за да се намали клиентелата.

Присъстващи обясняват, че това не е първият случай, в който собственикът на заведението проявява агресия. Миналата седмица е нападнал служител от "Чистотата". През цялото време на пандемията, коментират собственици, заведението му е работило. 

След случката пловдивчани се наредиха на опашка да купуват чорапи от арт продавача.

Самият Митко разказва пред Нова тв за инцидента: "Когато дойдох на място да продавам, той ме посрещна и започна да ми създава проблеми. Започна да ми крещи и да изхвърля чорапите. Един човек ми помогна, за да не продължи да ме бие. Аз се дръпнах, а той продължи да ми се нахвърля”, спомня си пострадалият.

Той допълни, че друг път не е ставал обект на агресия за над 20 години търговия. Митко благодари на всички, които са му помогнали и подкрепили.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВИЕ ЗАВИДЯХТЕ НА "БОГАТСВОТО" ЛИ НА ТОЯ ЧОВЕК ?
206
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 255- Ми на село 20 души като продават яйца чушки домати да не би да имат фирми бе смот?
205
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко пъти техник, строител, майстор, водопроводчик, електротехник,, и т.н, ви е издал фактура, или касова бележка, или каквото и да е, когато ви е свършил някаква услуга???
204
1
 
2
 
! Отговори
до 263 преди 2 години
Да, сега прочетох 250, доста едностранчиво представя нещата.То и в политиката се срещат такива - бол.Ако си бръкна в носа и ми потече кръв - нам кой си ми е виновен (който си плати, де).
203
0
 
1
 
! Отговори
250 преди 2 години
До Потресен съм #250Аз също съм отвратена от елементарните автори на коментари, които пишат в днес.бг и само като си помисля какви "интелекуалци" пишат за хора далеч над тяхното ниво, единственото, което мога да направя, е да ги игнорирам и да чета най-много заглавията на статиите.
202
1
 
3
 
! Отговори
до 257 преди 2 години
Ами айде и ти стани "талисман" на Пловдив при същите условия, та да те видя.Кажи нещо за Домуса, Черепа. Мълчиш, а на кокошка нож вадиш.
201
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки плаща за действията си мислите думите емоциите - с душата си! Всичко се вижда и записва във Вселената и всичко е урок за учениците на земята /душите/.
200
1
 
17
 
! Отговори
Ей преди 2 години
Хора, в целия цивилизован свят има необлагаем минимум на доходи, а някои тук се опитват да ни убедят, че тоя Митко с няколко чифта продадени чорапи на ден, със сигурност го надвишава ! Що за демагогия и лицемерие, още повече , че темата ИЗОБЩО не е тая, а (уточнявам) - агресията, проявена към него от някъв самозабравил се кръчмар ! Е хайде стига !
199
13
 
6
 
! Отговори
Сериозно преди 2 години
Ако аз не издам една касова бележка, ще ми се стоварят сума глоби. Ако аз не си платя тротоарното право - също. Ако пропусна осигуровка? Алооооо община, НАП,
198
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, скъсахте го тоя "чорапчия" от обвинения за данъчни престъпления, а за Черепа, Домуса, Гришата - No Comments.Макар и банално, но вярно - за кокошка няма прошка, за милиони няма закони.
197
1
 
16
 
! Отговори
XCX преди 2 години
Не може да слагаме на един кантар това момче Митко и Черепа да речем, за това че не плащали данъци. Просто мащабът е несъизмерим.Не кон за кокошка, а слон за муха.
196
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук един прятел пита: колко от клиентите седнали и наблюдавали, дори заснели с телефон агресията , се обадиха веднага на полицията ? Какво да му отговоря - има ли поне един подаден сигнал ?
195
2
 
41
 
! Отговори
Мъдрец преди 2 години
Дали Митко е социално слаб, дали Митко е с някакви здравословни проблеми , дали Митко е регистриран търговец- това няма никакво значение тука. Това са социални или административни въпроси . Но това че някой си е позволил да удари Митко това е трябва да е сериозен проблем за всеки от нас и на съда. И този " бабаит" сега трябва да е в полицията! Така се прави в цивилизовани общества . Елементарно
194
2
 
32
 
! Отговори
Потресен съм преди 2 години
Потресен съм от липсата на морал , а и елементарна хуманност на част от коментиралите тука! НЕ , НЕ и НЕ - агресията по никакъв начин не може да бъде оправдана!!!! Агресията трябва да е наказуема законодателно ! Никой не може безпричинно да наранява физически или психически друго живо същество. Това е нещо към което не може да има никаква търпимост.
193
1
 
11
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
До Да си понесе бабаитаТи къде си видял оригинални стоки в България?!99.99% от Бизнесмените шмекеруват с данъците-и то не с жълти стотинки!Ти искаш на това момче POS терминал!!!!!!Не се излагай!
192
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няма 2ма виновни никой няма право да напада друг освен местния велик български нагъл мазен миризлив дерибей велики, можеше да е обади в полицията като има проблем а не да се прави на велик българин бей
191
17
 
4
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
И двамата са виновни.
190
6
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Да си понесе бабаита....ТОВА Е СМУЩАВАЩОТО!!!!...еДНИ ЩЕ ГИ СКЪСАТ ОТ ПРОВЕРКИ САМО "ПО СИГНАЛ",а за други,като тоя "известен местен търговец",някакси НЯМА ПРАВИЛА!!!!....Ей това дразни!..Но знаем-определен контингент не се закача,защото ВСЕКИ мераклия за власт разчита на най-лесните и евтини гласове..
189
10
 
8
 
! Отговори
Да си понесе бабаита преди 2 години
всичко, което му се полага по закон. Хулиганство, лека телесна повреда...Ама софийсковарненскопловдивският адвокат твърди, че на добра воля му е дал някакъв чадър? А римлянинът му казал "Ти за един чадър ли си?". Т.е. го е откраднал. Отделно, къде му е касовият апарат или POS терминалът на Митко, който продава "оригинални" чорапи? Приема пари в брой.Защо Митко може да продава чорапи, без да плаща данъци, а на българите- пловдивчани ще им скъсат дупето, ако не издадат касов бон? Не е редно.
188
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
намирва ли са още некой,който да не е наясно на кого се е продала тая.."медия"?..."По затриването на коментарите ще ги познаете!"..