Слънчев уикенд, но от понеделник не забравяйте чадъра

Промяна във времето се очаква да започне от неделя вечерта
4 юни 2021 09:09, Ния Христова
29
Слънчев уикенд, но от понеделник не забравяйте чадъра
Снимка: Pixabay

Втори уикенд може да очакваме слънце и топло време. Промяна във времето се очаква да има от неделя вечерта. Възможни са превалявания и прегърмявания в следобедните часове. 

Това каза в ефира на bTV климатологът проф. Георги Рачев. В неделя на обяд температурите ще са 24-25 градуса, а на места ще достигнат и 27. 
 
"Времето ще е нормално и хубаво за първата половина на юни месец", каза проф. Рачев. 
 
От понеделник до четвъртък в следобедните часове във Варна се очаква да има превалявания и прегърмявания. Температурите ще се понижат, но не толкова чувствително. Валежите ще бъдат незначителни. 
 
В София от началото на другата седмица започват валежите. Сутрин ще бъде слънчево, а в следобедните часове ще е добре да имаме чадър. 
 
Температурите няма да са ниски, във вторник и сряда се очаква леко понижение, когато максималните ще са около 20-21 градуса. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Български чадър?! преди 2 години
В Лондон знаят как...
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Sladkis wai wai
3
2
 
4
 
! Отговори
баба Гала Патрашкова преди 2 години
Гешев е повдигнал обвинения на Божков, да... ама нито едно от тях не е за корупция. Така че не ми го хвалете тоя.
2
1
 
2
 
! Отговори
Читател преди 2 години
"Националният" синоптик на Републиката Станислава Цалова,ограмоти се,преди да излезеш пред зрителите на БТВ. Служебната ти фалшива усмивка,не може да заличи некадърието ти,което те съпровожда всеки ден,когато си пред камерата.Запони 40-думи,говорейки показвай градусите върху картата,вместо да се взираш в аутокюто което върви на камерата.Явно,ти си лишена от всякакво чувство на професионализъм и отговорност пред работодателя си!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професоре нямя ли да направите анализи на облеклата на зрелостниците,резултатите от матурите,корона кризата,икономиката,политиката.