Пътят към Гърция отново кошмар, опашки на "Кулата" от сутринта

Към 08:00 часа колоната от коли е около 2 км
20 юни 2021 08:43, Ния Христова
145
Пътят към Гърция отново кошмар, опашки на "Кулата" от сутринта
Снимка: БГНЕС
На граничен пункт "Кулата" още рано тази сутрин се образува сериозна опашка от автомобили.
 
Към 08:00 часа колоната от коли е около 2 км, а от около час и половина не е мърдала.
Още по темата
 
Повече от час и половина опашката не е мръднала заради смяната на екипите от служители на граничния пункт от гръцка страна.

И днес българите, които отиват на почивка в Гърция, ще трябва да чакат часове наред, като заради високите температури не могат да стоят в колите си, и са превърнали площта пред граничния пункт в "площад "Калотина" - за разходки, хранене. През вчерашния ден се изви и хоро.

 
В събота колони от леки коли и камиони чакаха с часове за преминаване в южната ни съседка. Причините за трудното преминаване през пункта са няколко - огромният брой румънски туристи, както и стриктният контрол на влизащите от страна на гръцките власти. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
16
 
! Отговори
черноморски хотелиер преди 2 години
Малко им е чакането, трябва поне по 10-12 часа да бъде.
17
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гръцки камъни с кооперации на бабички. Голям туризъм няма що. Векове назад от нашите топ курорти. На Албена е земен РАЙ.Голф комплексите също. Гръцките села около границата са за бедните прослойки.
16
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тия статии за Гърция бе. На който му се виси с часове по границите да си виси. Съжалявам, но при това висене няма как да тръгна за там. Все и на нашето море ще изкарам, колкото и да е "зле", както постоянно се втълпява. Какво толкова е издигнат в култ туризма в Гърция не е много ясно. Чак пък да е рая на туризма... Там обичайно летува най-елементарната прослойка на българското общество.
15
2
 
29
 
! Отговори
Милен преди 2 години
Винаги съм се чудил на акъла на хората, които се бутат уикендите с часове по тея опашки. Пътувайте през седмицата например вторник-вторник.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Гърция няма да отида докато не паднат всичките им мерки поне за туристи
13
4
 
11
 
! Отговори
Кула народен враг преди 2 години
Щом не искате на Бетономорието, ....Партията ЩЕ ВИ прецака почивката на Беломорието....ха,ха,ха,хаа
12
3
 
7
 
! Отговори
Честито апартамент преди 2 години
на Сънито.Със здраве да си го ползвате или отдавате под наем, или пък на приятели.НО като започнат ремонтите вечни (не ви го пожелавам), ще се убедите, че остава завинаги ваш.
11
2
 
9
 
! Отговори
Петър преди 2 години
До Док Ходил съм много повече пъти със сигурност и в Гърция и на други места. Видял съм какви ли не луксове, но това е много сложно за тебе да разбереш защо един човек предпочита родното, морето , планините и селския туризъм.
10
5
 
7
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 2 години
До Истина. В цялата община Несебър има наркозависими по мнооого.Това Полиция + 500 командировани на морето, Общинска полиция, цивилни полицаи, охранители са бла-бла-бла.Даже и Културна Полиция се напъват да създадат, да пази опиканите и оповръщани от алкохолиците надрусани старини!
9
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Бедните българи" от управлението на ГЕРБ... отиват да се разходят в Гърция...3,искаш да кажеш,че ГЕРБ е спомогнал за да имат хората финанси за ходене до Гърция? Ако имат хората пари,то това е въпреки управлението на ГЕРБ,а не благодарение на него!Пък то и "богаташ" трябва да си,че до Гърция да отидеш! В Гърция ходят,защото на мутроморието е даже по-скъпо,а освен това мръсно! За състоянието на нашето море вече наистина можем да "благодарим" на ГЕРБ!
8
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бухали. Всяка седмица ви правят на маймуни вие продължавате да ходите да им давате парите си. Нелепи Българи.
7
15
 
27
 
! Отговори
Док преди 2 години
Намерете ми един, само един човек който е стъпил за ден на гръцки плаж да не иска повече да ходи в Гърция, а да настоява да ходи на нашето море. Няма да намерите такъв, защото не съществува. И основната причина никога не е била самия плаж или морето(природата като цяло). И ако има капчица акъл в главите на ганьохотелиерите трябва сериозно да потърсят отговор на ЗАЩО толкова много хора се съгласяват да чакат на КПП, да се гаврят с тях, бъркане по дупките, но за нищо не света не отиват на БГ море
6
16
 
37
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Мислех си че като българина няма друго животно, ама и румънците си ги бива. Да пътуваш едно 800км до гръцкото мире, по българските пътища, да минаваш две граници за да се разходиш по чукарестите им плажове - аре нема нужда. Отивам си на нашето море, няма руснаци, няма българи и пияни англичани, плаж 6 км с пясък като в пустиня... Вие играйте хоро на магистралата.
5
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз имам решение на проблема и работи. От 3 години не съм чакал и една минута на границата. Фатката е да не ходиш към Гърция и готово, няма да чакаш.
4
10
 
21
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Простотията българска, как ли пък няма да ходя да им вися като просяк по границата.
3
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народът бил обеднял... (според Кутевчетата тук) от "хунтата" на ГЕРБ и затова отива масово в Гърция... Ха-ха-ха!
2
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До лол/ ПОКУПКАТА НА АПАРТАМЕНТ НЕ Е ЛОШО НЕЩО НО ТРЯБВАШЕ ДА ГО КУПИТЕ В НАЧАЛОТО НА 2021 ЦЕНИТЕ СА ПО ИЗГОДНИ!
1
33
 
21
 
! Отговори
лол преди 2 години
Купихме апартамент в Слънчев бряг. А вие чакайте по границите да ви тестват и бъркат във всички отверстия.