Утре ще бъде ограничено движението по части от "Тракия" и "Струма"

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание
4 юли 2021 21:25, Нели Христова
9
Утре ще бъде ограничено движението по части от "Тракия" и "Струма"
Снимка: БГНЕС

От утре до  9 юли ще бъде ограничено движението в активната лента от 349-ти до 354-ти км на магистрала  „Тракия", в посока Бургас, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Там ще се извършват ремонтни дейности на асфалтовата настилка трафикът ще е в изпреварващата лента. Шофьорите е необходимо да следват стриктно пътната сигнализация и ограничението на скоростта от 70 км/ч.

На 5 юли, от 9:30 ч. до 17 ч., ще бъде ограничено преминаването по изпреварващата лента от 46-ти до 52-ри км на АМ „Струма“, в посока Кулата, а на 6 юли - от 52-ри до 56-ти км. Трафикът в двата участъка ще е в активната и аварийната ленти поради полагане на пътна маркировка.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват поставените знаци и указанията на „Пътна полиция“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Patanov преди 2 години
Изчакайте август месец за ремонтите. Тогава стават най-хубави!!!
4
1
 
9
 
! Отговори
Осман преди 2 години
фигуранта започва да се подиграва с *** все повече и повече,ама те са свикнали
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червени протестъри, няма ли да спрете и строежа на Струма?
2
3
 
0
 
! Отговори
Едноух художник преди 2 години
Юлско утро. Изгряващото от североизток слънце обагря всичко в червено.И ме заслепява. Не усетих как и с двата си крака съм нагазил в найЛяния си бъркоч.
1
2
 
0
 
! Отговори
Едноух художник преди 2 години
Дойде време да си купя кола и почнах да избирам цвят. В един дъждовен ден случайно ритнах кофичката червена боя. Тя се разля и в по края порозовя. Розовото ми хареса много повече от кърваво червеното. Мрачното дъждовно, бе минало. Погледнах свободното небе и видях дъгата - толкова много цветове. Имам приятели отблизо и далеч: импресионисти, зъболекари и други разбирачи от цветове и нюанси. Та обясниха ми, че ако смеся всички ще получа истинско, чисто и светло бяло. Започнах да смесвам комбинации. Към червеното добавих светло и тъмно демократично синьо, царско-златисто жълто, наситено-патриот