Петима са ранени при удара в Кресненското дефиле

Движението в района е затворено и в двете посоки
Обновена: 11 юли 2021 17:28 | 11 юли 2021 17:20, Красимир Ангелов
39

Снимка: БГНЕС

Петима души са пострадали при тежката катастрофа, която затвори главен път Е-79 в района на Кресненското дефиле, съобщава БГНЕС. На този етап не е ясно състоянието им.

Още по темата
Катастрофата е станала 20 минути след 15 часа днес. Два автомобила са се ударили в района след пътен възел Брежани в посока ГКПП-Кулата.

Към мястото веднага са изпратени три линейки и една пожарна.

Движението на ППС в района се осъществява в едната пътна лента. То се регулира от намиращите се на място полицейски служители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 35...Незнам как тираджия може да имал бол акъл? *** викам айде може пък... ама няма как от кабината на камиона да виждаш много неща, за съжаление де.....От високо се вижда много по-добре и много по-ясно!
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незнам как тираджия може да имал бол акъл? *** викам айде може пък... ама няма как от кабината на камиона да виждаш много неща, за съжаление де..
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Куцо, кьораво и сакато - шофьоре. Ке се собудите, ама не знам кой ден ке е.
33
1
 
0
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Незнам как си мислиш, че при немците няма връзки и подкупи?? Можеш да провериш за делото срещу кмета на Регенсбург, един от малкото примери. Да не би да асимилираха нашите и румънските р..ми? Да не би да се справиха с имигрантите? Хайде и те да не са вода ненапита..
32
0
 
0
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
Хахах а други юнашки си мислят, че са мн умни! А на тебе какво ти беше виновно та ръсиш "мозък"? Но аз съм ОК преодолял съм, че неможе всички да сме в НАСА или пък нобелови лауреати.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 30..Това казвам, примери с хванати много. Но винаги има и такива, които пробват. Само ако разберат, че някъде може да минат метър, нарушителите се увеличават. Нали не твърдиш и че при тях няма вратички и "тарикати" дето да пробват?..Има и за съжаление повечето са от балканския/турския регион, но за радост повечето са санкционирани и превъзпитани доста бързо! Знаят немците как с памук да им извадят душата, няма там връзки и подкупи! За над 80 милиона население нарушенията са малко.
30
0
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 2 години
Това казвам, примери с хванати много. Но винаги има и такива, които пробват. Само ако разберат, че някъде може да минат метър, нарушителите се увеличават. Нали не твърдиш и че при тях няма вратички и "тарикати" дето да пробват?
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 28..Хахах доводи някакви, или сме свикнали да ръсим квалификации!!?? Иначе всеки може да се прави на дървен философ. Виж, ето това вече е от народността ;) Ако въобще разбираш какво казвам, но ме съмнява...Личи си къде има повече дървени философи, те обикновено се блъскат юнашки и винаги други или друго им е виновно!:)))))))
28
0
 
0
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Хахах доводи някакви, или сме свикнали да ръсим квалификации!!?? Иначе всеки може да се прави на дървен философ. Виж, ето това вече е от народността ;) Ако въобще разбираш какво казвам, но ме съмнява.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 26Ами, не, виждал съм ги много пъти как идват в България и доста бързо се "побългарявт". Също съм ги виждал как и на "запад" ако знае, че няма да го хванат си правят нарушение (не говоря само за пътя) и хич не им пука..!!.....Хващат ги и им съдират жъртиера!!! Един нашенец го пипнаха с алкохол и му отнеха кетапа за 2 години. Той пък решил че може да си кара ей така и сега търка нара вече 6ти месец от 18. При население 80 милиона 'нехванатите' са рядкост и доста малко!
26
2
 
1
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Ами, не, виждал съм ги много пъти как идват в България и доста бързо се "побългарявт". Също съм ги виждал как и на "запад" ако знае, че няма да го хванат си правят нарушение (не говоря само за пътя) и хич не им пука..!!
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 22Защото на тези, които трябва да следят съответно не им се прилага достатъчен контрол, защото не са достатъчно добре обучени, защото и не са и добре материално обезпечени. Бас мога да сложа, че и на германците (примерно..) им снижат контрола до година ще гонят нашите статистики за ПТП.....По написаното от теб разбирам колко мозък "имаш"!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 22....Бас мога да сложа, че и на германците (примерно..) им снижат контрола до година ще гонят нашите статистики за ПТП.....Ще загубиш баса на 1000%!
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 18......В западните държави повечето хора карат с даш камери и при записано нарушение записа от камерата се уплоудва онлайн на полицейския сайт. На нарушителя веднага се праща честитка пък ако му стиска нека обжалва записа, ако може! В България ми казаха че само със запис от даш камера не може да се образува глоба или дело, а уж сме в евро-съюза с адекватни закони!?! Друг път!
22
4
 
1
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Защото на тези, които трябва да следят съответно не им се прилага достатъчен контрол, защото не са достатъчно добре обучени, защото и не са и добре материално обезпечени. Бас мога да сложа, че и на германците (примерно..) им снижат контрола до година ще гонят нашите статистики за ПТП.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Движението е затворено в двете посоки. Движението се осъществява в едната лента. КО?!?! Нали е затворено, как така се осъществява? Поредната статия, дето вместо да те информира, прави точо обратното. Обърквате и не можеш да разбереш ко стаа. Български журналисти, сър.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 18.....Ако и тук се засили контрола ще се подобрят нещата значително. Така, че не е от народността, както се опитваш да внушиш а от прилагането на правилата.......Контрола не се засилва защото тези които уж трябва да контролират са също толкова безотговорни колкото и общото население. Щом не е от народността тогава от какво може да бъде??:))))))))) ...Направи една дребна сметка, народ от около 6.5 милиона се претрепват зверски всеки ден почти без изключение! Защо?
19
0
 
2
 
! Отговори
Pepe преди 2 години
Отвратителен манталитет. Ето днес го минах, ами 12км, 10 мин се кара. Толкова ли е трудно да се кротнеш.
18
0
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Правиш изводи доста на "ангро". Има българи, които спазват правилата на движение, както и румънци. В така казаните от теб "западни" държави искаш да кажеш, че там няма хора които също не спазват правилата ли? Да, по малко са защото имат по-строг контрол. Ако и тук се засили контрола ще се подобрят нещата значително. Така, че не е от народността, както се опитваш да внушиш а от прилагането на правилата.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 15...Що народ ще отиде още ,докато направят магистрала.Но пеперудите и влечугите са важни!...Шофьорът е този който носи глава на раменете и преценява как да кара/шофира при подобни пътни обстоятелства или условия! Не са "виновни" магистралите!:)))))))))))