231 са новите случаи на коронавирус у нас, 3 области са чисти

12 222 ваксини са поставени през изминалото денонощие
30 юли 2021 06:20, Анисия Иванова
102
231 са новите случаи на коронавирус у нас, 3 области са чисти
Снимка: БГНЕС

231 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 15 092 теста. Положителни са процент и половина от взетите проби, показват данните в Единния информационен портал.

424 526 са общо потвърдените у нас случаи на новия коронавирус, от тях 7882 са активни.

В 3 области няма новорегистрирани случаи - Видин, Враца и Велико Търново.

Починали с Covid-19 са трима души, оздравели са 48.

764 са пациентите в болница, 79 от тях в интензивни отделения.

Най-много са новите случаите в София - 43 души, Пловдив - 38, Бургас - 26, Варна - 14, Стара Загора - 19.

Дозите от ваксините срещу COVID-19, поставени у нас до момента, са общо 2 013 988. През изминалото денонощие са поставени 12 222 от тях. Но хората със завършен ваксинационен цикъл продължават да са под 1 млн.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздравление за антиаксарите българи егоисти случайте на заразените с коронавирус се увеличават благодарение на вашата упорита дебилност безотговорност безсъвест безчовечност и заради вас страдаме ние нормалните интелигентни българи.
66
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздравление за антиаксарите българи егоисти случайте на заразените с коронавирус се увеличават благодарение на вашата упорита дебилност безотговорност безсъвестност и безчовечност и аради вас страдаме ние нормалните интелигентни българи.
65
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздравление за антиаксарите българи егоисти случайте на заразените с коронавирус се увеличават благодарение на вашата упорита дебилност безотговорност безсъвестност и безчовечнос и аради вас страдаме ние нормалните интелигентни българи.
64
2
 
2
 
! Отговори
до 71 преди 2 години
Саше, имаш страхотна логика. Разбирам, че мисленето не ти е сила.
63
11
 
7
 
! Отговори
Даниел от ЕЛО преди 2 години
Индийски учени доказаха, че Делта щама на SARS-COV-2 може да се разпространява чрез комарите. За това си носете маската над носа ***!
62
3
 
18
 
! Отговори
Цццц преди 2 години
Пак щели да къртят пейките в парковете, няма майтап.
61
9
 
12
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Единствено кожената инжекция защитава от ковид-а. Ваксинирайте се, за да се върнем към нормален живот.
60
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора не разбрахте ли ,че целта е фашистка диктатура и контрол на населението .В Австралия са извикали армията да помага на полицията ,знаете ли за какво ?За да патрулират улиците и никой да не си показва носа от вратата ,защото овцете са по кошарите за още ---- ..4 седмици!Предсатяте ли си армията е там за да не мърдаш никъде.И това ако не е ковид фашизъм .Скоро и у нас въпрос на време .В Израел 3 доза ,Скъсват се от заразяване най-ваксинираните страни.Осъзнайте се!
59
15
 
3
 
! Отговори
С малки стъпки преди 2 години
Но уверено напред. Пътят от 10 000 ли започва с една крачка. В края на септември очаквайте по 10 000 заразени и 200 починали на ден. Има някакъв малък шанс ваксинираните да умират по-рядко.
58
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми пука.Ваксините не дестват!
57
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
63 питай лекарите! Всяко лято млади хора боледуват от пневмония, все едно е зима. Само че лятото е от стоене на течение. Малките деца са най-потърпевши. Питай лекарите, ще ти го потвърдят.
56
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реално болните в България,а и в другите страни,са тези в интензивно отделение с нужда от тръба в гърлото за да дишат.Другите преди да стигнат,ако изобщо стигнат до там седят в болницата от страх,за да са близо и да не умрат по стълбите докато ги настанят,ако се наложи.Заразени ще станат всички в определен момент и тогава вирусът ще затихне,като няма в кого да се настани.
55
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам самолетите тия дни пак почнаха да пръскат и заразените се увеличиха. Бяха поспрели преди време.
54
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 58 Делта Беснее и в Англия, а пък там са яко ваксинирани. Тази сутрин по ВВС обявиха, че в болниците име 2 пъти повече хора, отколкото е имало при алфа варианта. Въпросът е ваксината ли не работи, делтата ли я заобикаля и какво въобще става? А и там вече има хора, които смятат че нещата се преекспонират с политически цели. Вече никой не знае!
53
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 60Лятото има масово боледуване от пневмония?
52
8
 
10
 
! Отговори
Шофера преди 2 години
Ей, побъркахме се с тия вируси, ето вчера си поръчвам две девойки и те ме питат ваксиниран ли съм? Вече и за 100 долара не щат без да представиш сертификат смятай ще я караме само на ръкоделие без ваксини хахахах
51
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей на някои не им стана ясно,че вирусът е лабораторно направен и пак се чудят защо заразените нарастват.Ако беше природен корона вирусите умират в жегата,а този не!По-реално доказателство от това има ли?!Пускат го нарочно и ваксините се продават на петорни цени.Бизнес е това за милиарди!
50
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
57 какво се заяждаш? Прави са хората като твърдят, че за 100 човека с кашлица, та и с пневмония опищяха държавата! Всяка година има такова масово боледуване от пневмонии. И не е заради ковид, а заради адските жеги. Стоиме на ледени климатици и течения и хремата и кашлицата са налице за 20 минути. Стой така 2 дни и пневмонията ти е готова. А дали теста би отчел дали е ковид? В тая държава се отчита каквото се каже. Така, че прави са хората да се съмняват и да негодува за истерията дето се прави.
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То аз като се разхождам в града и един болен не мога да видя а те намериха 200.
48
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук много добре направиха сравнение със слабо ваксинираната Русия, където върлува Делта. Смъртността е много по-висока от тази при предишните вълни. В Западна Европа е обратното. Правете си изводите.