231 са новите случаи на коронавирус у нас, 3 области са чисти

12 222 ваксини са поставени през изминалото денонощие
30 юли 2021 06:20, Анисия Иванова
102
231 са новите случаи на коронавирус у нас, 3 области са чисти
Снимка: БГНЕС

231 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 15 092 теста. Положителни са процент и половина от взетите проби, показват данните в Единния информационен портал.

424 526 са общо потвърдените у нас случаи на новия коронавирус, от тях 7882 са активни.

В 3 области няма новорегистрирани случаи - Видин, Враца и Велико Търново.

Починали с Covid-19 са трима души, оздравели са 48.

764 са пациентите в болница, 79 от тях в интензивни отделения.

Най-много са новите случаите в София - 43 души, Пловдив - 38, Бургас - 26, Варна - 14, Стара Загора - 19.

Дозите от ваксините срещу COVID-19, поставени у нас до момента, са общо 2 013 988. През изминалото денонощие са поставени 12 222 от тях. Но хората със завършен ваксинационен цикъл продължават да са под 1 млн.


 


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до Ха!!!- .PCR Test BANNED ....., Giving too many False Positives and Unable to Distinguish between COVID and Flu= ЗАБРАНЕН, защото дава прекалено много фалшиви ковид позитивни тестове и е неспособен да различи ковид от обикновен грип.!!!!! Ето защо сезонния грип от който много старци и болни умираха изчезна. И защо совид смърността е фалшиво завишена с пъти
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До набабатифърчилото - И между другото я ни обясни, щом си толкова компетентен, кой и кога изолира този вирус? ... Все питам и все никой не ми отговаря. Ще се радвам да ме информираш...
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До набабатифърчилотоТова да отидеш да го обясняваш на Центъра за заразни болести на САЩ. Явно те мислят по различен начин от НАБАБАТИФЪРЧИЛОТО, но предполагам ти си по-компетентен от тях, така че няма да споря... хахаха ... Това, което си го написал кой ти го съобщи? Аз давам източник - Центъра за заразни болести на САЩ. Какъв е твоя източник?
91
2
 
1
 
! Отговори
набабатифърчилото преди 1 месец
До Анонимен 83Това е някаква свободна интерпретация. С PCR тест се окриват много повече вируси, замо че този изпозва шаблон направен за генетичната послвдователност на SARS-CoV2.
90
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Днес светът както никога досега е изправен пред пандемия от нарушения на правата на човека. Светът замълча заради пандемията. Правителствата в борбата с пандемията накараха хората да носят маски и ги накараха да мълчат. Станахме свидетели на прекомерни и понякога насилствени мерки от правителствата по света, за да се предотвратят критичните думи. Очевидно старите навици умират трудно, както и склонността да заглушават независимите критични гласове в обществото.
89
1
 
5
 
! Отговори
Тахатунга преди 1 месец
До анонимен 88. Те хората за това казаха че вече няма други болести освен Ковид.
88
2
 
2
 
! Отговори
До "До Анонимен преди 1 месец
Ами не, не сме само ние тези, които разобличават пЛандемията, обаче ти явно не си осведомен и не знаеш, че по целия свят има хора, които го правят. Нали знаеш как правят щраусите. Продължавай и ти така в същия дух... :)
87
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 70: Хвала на свободолюбивия български гений. Като най-интелектуална, просперираща и усведомена нация само и единствено ние тук прогледнахме плана за господство и контрол над масите, чрез измислен вирус. Който е казал "българите сме малък, но много *** народ" сигурно не подозира колко прав е бил.
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 87Засича и стафилококи които са в изобилие от ниската хигиена по черноморието къде е фраш с хора.
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Споко това е само заглавие.Няма доказателства.
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"С интерес ще наблюдавам следващата вълна сред неваксинираните." - Коя вълна по-точно? ПСР-тестът засича Ковид и още 46 вируса. За кой вирус по-точно си се ваксинирал? Ако е само за Ковид, да знаеш, че има още 46 РНК-вируса, които се засичат с ПСР-теста. Отделно има към 30 000 (ако не се лъжа) вируса, за които няма лечение. Да си биеш още 30 046 ваксини, за да си защитен от всички... :)
83
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече когато се съобщава, че има 231 нови случая трябва да се отбелязва, че ПСР-теста освен Ковид засича още 46 РНК вируса т.е. тези 231 нови случая са на хора, които са се заразили не само с Ковид, а с още до 46 други вируса. Даже реално е възможно нито един от тези 231 случая да са Ковид. Повече инфо за това можете да прочетете във факти.бг "Развенчаването на ПСР тестовете" (пишете в гугъл "факти антониа първанова ПСР" и четете) ... Вие си се ваксинирайте за Ковид, ами останалите 46 вируса? :))
82
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С интерес ще наблюдавам следващата вълна сред неваксинираните.
81
1
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 1 месец
Аз съм вищ вирусолог от световнбо равнише .....аз зна всичко ......коронясаните щес еувеличат аз знам защото съм умен човек и ваксинираните няма да са такива докато не се надупчат поне още 5-10 пъти ! Делта мелта идва вълна от простотии !
80
1
 
0
 
! Отговори
Мориарти преди 1 месец
е великан.
79
2
 
11
 
! Отговори
Старият Лекар преди 1 месец
Високите температури и сухия въздух правят лигавиците сухи, рехави и пропускливи за микроорганизми и алергени ( прах, полен) . А рязкото преминаване от силно охладени климатизирани помещения към 40 градусови жеги навън стресира имунната система. Така наслагани двете обстоятелства в много горещи периоди имат почти същия ефект като преходните сезони върху респираторното здраве на хората. Пазете се от резки температурни промени. Това е истината.
78
4
 
8
 
! Отговори
Стария Доктор преди 1 месец
За да знаете и да не се паникьосвате: При много високи температури лигавиците на носа и гърлото изсъхват и стават по-лесно проходими за вируси, бактерии, алергени ( прах и полен) и се увеличава броя на хора с респираторни неразположения. Това се случва откакто свят светува. Друг допълнителен елемент е и рязкото преминаване от много охладени с климатици помещения към високите температури навън. Този вид физически стрес намалява имунното съпротивление на човешкия организъм. Те знаят това !
77
4
 
15
 
! Отговори
Demonaz преди 1 месец
До Анонимен 70Хора не разбрахте ли,че целта е комунистическа диктатура и контрол на населението.
76
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 71....."Няма природен вирус, който да твори вълна след вълна, която е още по-смъртоносна"........Ти на колко природни вируса си изучавал епидемиологията, че да си толкова категоричен? Те учените не познават вирусите толкова добре, че да твърдят нещо със сигурност. И не защото са некадърни, а защото не е лесно. Не знам, какво си мислите за науката по принцип, но някои от направленията са все още доста далеч от съвършенство. А и не съществува абсолютното знание.
75
35
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поздравление за антиваксарите българи егоисти случайте на заразените с коронавирус се увеличават благодарение на вашата упорита дебилност безотговорност безсъвест безчовечност и заради вас страдаме ние нормалните интелигентни българи.