51-годишен мъж почина, блъснат на пешеходна пътека в Якоруда

Шофьорът е напуснал местороизшествието, но се върнал
12 авг 2021 08:50, Петя Славова
16
51-годишен мъж почина, блъснат на пешеходна пътека в Якоруда
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg


51-годишен мъж от гр. Якоруда загина, блъснат на пешеходна пътека в града, предаде БГНЕС.

"В 22.10 часа снощи, на път II-84, който минава през град Якоруда е станало ПТП, при което 51-годишен мъж от града, пресичайки пътното платно на обозначено за целта място е блъснат от лек автомобил "Мерцедес" с 36-годишен водач от гр. Якоруда", съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

В резултат на инцидента пешеходецът е починал. Пробата с техническо средство е отчела отрицателен резултат за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила. Работата по случая продължава.

Според полученото съобщение водачът на лекия автомобил, блъснал и убил на място пешеходеца Владимир П., е напуснал местопроизшествието.

Върнал се е след това, той е шофьор на линейка, който не е бил на работа по време на инцидента, а е управлявал личния си автомобил.

Загиналият е блъснат на пешеходна пътека срещу третия мост над р. Черна Места.

Тялото му е транспортирано за аутопсия от съдебен лекар в отделението по съдебна медицина на МБАЛ-Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Камъни, хвърляйте камъни по всички Шумахер и. Щом тях не ги е грижа за моя живот, защо да се грижа за неговата кола. Самосъд, това е спасението.
5
1
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Точно там е грешката, не може на големи булеварди да има пешеходна на всеки 300 метра, веднага се сещам за Люлин при пазара, там има през двеста метра и пешеходците пак ходят между тях,то и в слагането на зебри трябва да има малко логика
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
лек автомобил "Мерцедес" с 36-годишен водач от гр. Якоруда" - диагноза БМВ. смятайте какъв е бил удара щом човека е умрял. Това при 50 км щеше да го диви, щеше да намали поне и удара да е по лек, пак са летели нали всичките са пилоти от формула 1
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато пресичам на зебра, в центъра на София, пресичам със страх. Въпреки, че пъешеходните пътеки са през 300 м, шофьорите карат със 100 км, а знаят че има зебри на често! Това е възпитанието и културата на българския водач на МПС!!
2
0
 
5
 
! Отговори
глас от тъдява преди 2 години
Светофар има ли ? В Испания без да минава международен път , в много от селата има светофари , натискаш копчето след 10 сек светва червено и пресичаш спокойно- и за шофьорите шофьорите добре.
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодарение на мъдрите решения и усилията на Слави Каруцаря, известен още като Народоизбрания, българите цъфтят и връзват