Все още не е намерено тялото на момичето, което се удави в Китен

Спасителната акция вчера е прекратена заради бурното море
10 сеп 2021 09:06, Нели Христова
31
Все още не е намерено тялото на момичето, което се удави в Китен
Снимка: БГНЕС

15-годишно момиче изчезна вчера следобед в бурното море край Китен. То влязло във водата заедно със сестра си, която спасителите успели да извадят навреме.

За съжаление, детето все още е намерено. Спасителната акция беше прекратена вчера заради бурното море.

Инцидентът е станал малко след 16 ч вчера на неохраняема част от плажа, разказа пред БНТ старшият спасител на плажа в Китен.

След като извадихме едното момиче, то имаше много слаб пулс, наложи се изкуствено дишане, след което се върна към живота. После разбрахме, че всъщност с нея е имало още едно момиче и то е изчезнало, допълни спасителят.

Морето беше много бурно, трудно извадихме момичето, допълни спасителят, който първи се притича на помощ на давещото се момиче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
9
 
! Отговори
Фалшива новина преди 2 години
Почти нищо вярно в новината. Спасението момиче е извадено от курортист, а не от спасители. Първият пристигнал спасител се прави, че не е разбрал, че другото момиче е още във водата и чак, когато вече е станало късно, е "разбрал".
23
2
 
15
 
! Отговори
Бчк преди 2 години
Атлиман е плаж с много къса ивица!Практиката на концесионерите за месец септември е съкращение на спасителите до 80 %, тоест 2-***, 3-*** спасители охраняват за 10-***, порочна практика за икономия!!!Друг е въпроса какви са спасителите, охранявали този плаж като подготовка и отговорност!Южния плаж на Китен може в началото да е по плитък, но е пъти по опасен заради своята откритост към хоризонта!!!!Почивай в мир дете....
22
3
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
УДАВИЛО СЕ Е НА ПЛАЖ АТЛИМАН В КИТЕН!!!! АКО БЯХА ОТИШЛИ НА ЮЖНИЯ ПЛАЖ ТАМ ВОДАТА ТИ Е ДО КОЛЕНЕ И НА 10 МЕТРА НАВЪТРЕ!
21
14
 
3
 
! Отговори
ПРЕБРОЯВАНЕ 2021 преди 2 години
-1 брой
20
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо правителството спря парите на спасителите? Живота на хората не е ли важен за президента? Имаше заделени пари, къде са? Къде са парите гн президент? Откраднахте парите нали?
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
- Вие сте спасител, разкажете какво се случи? - Ко? НЕ!
18
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Якое да си спасител в днешно време. Цяло лято си на плажа при мадамите, не плащаш хотели и храна. Поркаш си биричката и като ти се приспи си спинкаш на сянка, в оградено местенце където никой не може да прекрачва въжето и да ти хвърля пясък докат си лежиш. Че и пари ти дават, всеки месец. И накрая като се удави някой - а то там неохранявана зона. Кеф напрао, кеф ви казвам.
17
4
 
24
 
! Отговори
И какво общо има преди 2 години
Дали можеш да плуваш? В случая става въпрос дали можеш да мислиш! Родителите очевидно не са от мислещите! Сами са си виновни за трагедията! Червен флаг, неохраняема зона и бурно море! Какво ли може да се обърка, а?
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Виновни саЖЪЛТ е бил флага, не червен.
15
8
 
17
 
! Отговори
Виновни са преди 2 години
РОДИТЕЛИТЕ! Червен флаг, неохраняем плаж. Видиотени родители, мъртво дете? Очакван изход? Труп. Кое не е ясно?
14
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато морето е бурно, едва ли има 200 човека в него, че да не могат да ги следят от плажа. Въпросните спасители, това им е работата а не да сложат едно флагче и да си дремят на сянка. Седиш си на поста на високо и гледаш какво се случва в зоната до съседните постове. Ако са гледали, едва ли щеше да им убегне че две момичета влизат в морето. В такова море най-много да влезнат 5-6 ентусиаста. А те две деца не са видели че влизат. После разбрали че са били две. Ми значи толкова са гледали.........
13
0
 
19
 
! Отговори
четяща преди 2 години
До ПенсионерТази зона е бил неохраняема, в съседни зони е имало спасители. Те влизат по сигнал за давещо се момиче (1бр), изкарват я и чак тогава някой им казва, че има и второ дете и са били две. За мен едиственият въпрос е тези деца сами ли са били там и ако не - то тогава защо родителите веднага не са съобщили и за другото. но предполагам, че не са били точно там в момента.
12
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значи заради бурното море? Викат се водолази и почва да се претърсва. И кой точно спасител я е извадил сестрата? Щото по разкази на свидетели някакво момче което е било на плажа я е извадило и докато спасителите са гледали, момчето докато остави момичето и се върне до водата да вади и второто момиче - то вече е било погълнато от морето.... На спасителя, работата му е да гледа хората които влизат и са в морето. Значи те не са видели че две момичета влизат в бурното море. Те после разбрали.
11
4
 
29
 
! Отговори
Червен флаг и преди 2 години
Неохраняем плаж. Идват дебилни родители и деца? Въпросът е: какво може да се обърка?
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дарвин си е свършил перфектно работата, но хората не искат да разберат реалността. Природата не е подвлаластна на държави, институции и граждани, тя си има собствени неотменими и непрощаващи закони.
9
3
 
5
 
! Отговори
Ю Ес Ей преди 2 години
До успех колежке: щом казваш, колега, така да бъде. Да препоръчаш издание? Само, моля, убеди се лично, че тази дума е включена в него във вида, който посочваш. Благодаря в аванс, колега.
8
5
 
5
 
! Отговори
Успех колежке !! преди 2 години
До Ю Ес Ей Те старите моряци знаят, къде ще ИЗПЛАВА телцето, а ти си купи речник и буквар от разпродажба.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да прости детето.
6
0
 
20
 
! Отговори
Ю Ес Ей преди 2 години
Те местните си познават теченията и лесно ще ги светнат къде ще изплува телцето. И кога. Мир на праха на бедното дете. Не е случило в тоя живот. Амин.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо много се разминават версиите на спасителите и онази мрънкаща Многострадална Геновева от Калифорнията?! Прокуратурата да се самосезира за клевета!