Денят ще бъде топъл, с температури между 28 до 35 градуса

Ще има лека разкъсана облачност
Обновена: 14 сеп 2021 09:36 | 14 сеп 2021 08:10, Нели Христова
6

Днешният ден ще започне с температури от 10 до 17 градуса, по Черноморието - до 18-19. През деня ще има разкъсана облачност, по-плътна над западните и източните райони. Късно следобед от запад на изток облаците ще намаляват.

Вятърът ще бъде слаб от север-североизток със скорости до 20 км/ч. Максималните температури в населените места ще са от 28 до 35 градуса, по Черноморието - до 26-29, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Дъждовни облаци ще има над Британските острови, в Северна Италия и на север - над Северното Скандинавие. Над Балканите ще се задържи топло, въпреки динамичното време. Оскъдни валежи ще има едва в средата на седмицата над Източните Балкани.

У нас в сряда ще бъде топло с повече слънце над северните райони. Валежи се очакват през нощта над източните райони срещу четвъртък. В четвъртък сутринта дъждовете ще спират бързо. Преди обед ще има облаци над морето, а следобед облачността ще се премести на запад, като валежи не се очакват.

В петък от запад на изток ще преминават облачни вълни, но валежи са възможни само в планините от югозападните райони. Ще се задържи сравнително топло, с дневни температури до 28-31 градуса. В събота от запад на изток ще преминат дъждовни облаци, които бързо ще се изнесат над нашето Черноморие и слабо ще захладнее.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Бонго Бацил преди 2 години
Интересни темхератури!!! Много пропуски и недоглеждания имате!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дитанционното училище не се отразява добре на третокласниците, пишещи статии в този сайт.
2
0
 
3
 
! Отговори
Елена преди 2 години
темХератури :)))))))
1
0
 
4
 
! Отговори
Бари преди 2 години
Темхературите ли