Седмицата започва със слънчево, но и хладно време

Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София около 10°
2
Седмицата започва със слънчево, но и хладно време
Снимка: Pixabay

През нощта над страната ще бъде ясно, а вятърът в повечето райони временно ще стихне. Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°, малко по-високи по морския бряг, а в отделни високи полета и котловини, предимно на Западна България, до минус 2°, в София около 1°.

Утре ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове на места в низините и котловините ще има мъгла. Вятърът от изток-североизток ще се усили до умерен и по-късно през деня на крайните източни райони ще се образува ниска облачност. Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София около 10°.
 
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но по-късно през деня ще се образува ниска облачност. Вятърът от изток-североизток ще се усили до умерен. Максималните температури ще са 12°-13°. Температурата на морската вода е 15°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.
 
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На бедните българи не ни трябва студ.