Слънчево и леко ветровито в сряда, градусите до 16°

Минималните температури - от минус 1° до 10°
1
Слънчево и леко ветровито в сряда, градусите до 16°
Снимка: Pixabay

През нощта ще бъде предимно ясно и тихо. Над Източна България ще има значителна ниска слоеста облачност. В сутрешните часове на места в низините и около водните басейни ще се образува мъгла. Минималните температури ще бъдат между минус 1° и 4°, на изток - между 7° и 10°.

През деня на много места над Централна и Източна България ще се задържи с ниска слоеста облачност или мъгла.

Над Западна видимостта ще се подобри, а облачността ще се разкъса и ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат предимно между 11° и 16°. До вечерта и на изток облачността ще се разкъсва и намалява.
 
Над Черноморието ще преобладава облачно и мъгливо време. Ще духа слаб вятър от север-североизток, прогнози дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.

Максимални температури на въздуха: 13°-14°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 10°, на 2000 метра - около 5°.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: слънцевремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Ч. М. преди 2 години
Дано есента е топла.Искам да споделя шокираща новина. Потресен съм, че психично болната Мая Паскова е все още секретар на НЧ "Съгласие 1869 г." в Плевен. Преди години беше продавачка на лавка, после намери връзки и стана библиотекар в Окръжна библиотека. Непрекъснато излизаше да се разхожда през работно време, защото е откачалка. Сега е на нов пост, работи и с деца, което е много рисково. Има страшни ментални увреждания, изключващи вменяемостта. Нейната майка Пенка Борисова е също откачена.