Родители и учители на протест срещу тестването на децата

Шествието в София ще тръгне от НДК в 15:00 часа
1 ное 2021 10:55, Ния Христова
122
Родители и учители на протест срещу тестването на децата
Снимка: БГНЕС
Родители и учители се готвят да излязат на протест срещу тестването на децата за COVID-19. Шествия се организират в 10 града в страната.
 
"Тези тестове, срещу които протестирам, нямат медицинска обосновка, защото дават резултат след 5-6 дни. Това значи, че, когато има позитивен резултат, детето вече е разболяло всички останали. А това се явява условие, при което децата да учат в училище. По закон това е недопустимо", заяви пред Нова тв Яна Шишкова, преподавател по китайски.
 
Шествието в София ще тръгне от НДК в 15:00 часа, ще мине през Министерството на здравеопазването и ще продължи към Министерския съвет.
 
 
 
 
 
 

122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
2
 
2
 
! Отговори
Коприва преди 1 месец
До 113. В грешка си, това е от "новата наука". Нови врианти на патоген се развиват при продължително подтискащо, но не унищожително въздействие. Така е и при бактериите и за това има изискване да се изпие цялото количество предписн антибиотик, дори да се чувстваш здрав. Предполага се, че това ще унищожи всички бактерии. Нововаксинираните в сегашния случай са крайно уязвими между дозите, водят се неваксинирани, че и сертификати им раздават. Ваксината не ги предпазва от заразявне. И заразата върви
116
2
 
1
 
! Отговори
има вариант преди 1 месец
Ами ,че които родители не искат да тестватдецата си ,нека децата им да си седят в къщи и да учат.
115
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За онлайн обучението са дадени пари - за компютри , интернет и какво ли не още . Трябва да се оползотворят и оправдаят . Така че онлайн в България продължава , за съжаление
114
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С такъв "материал "никога няма да се оправим.
113
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Таня Е, и? Още некоя неработеща мярка да копираме от европейците, които късно загряха кво им се случва ли?
112
7
 
12
 
! Отговори
Таня преди 1 месец
Живеем в Германия,с две деца сме.В понеделник,сряда и петък се тестват децата в училище и никой не ни е питал ,искаме ли,не искаме ли.ДО беше 18 дена от началото март 2020 до сега.
111
2
 
4
 
! Отговори
Аре преди 1 месец
Някои, аха да го изкарат и право при Свети Петър.
110
5
 
6
 
! Отговори
A преди 1 месец
Не те няма да ми кажат:Да се тествам,да се ваксинирам,да не ходя на кръчма,да се разболявам,да.........Докато управниците и народа е ужасно ограничен няма оправия в тази държава
109
8
 
15
 
! Отговори
Аз няма преди 1 месец
Си пусна детето в тая сатанинска система! Лъснаха вече ! Урока от живота е истински! Не да ни подготвят за техните корпоративни интереси! Чао сатанопоклонници!
108
5
 
7
 
! Отговори
Брао преди 1 месец
Браво браво! Само така! Кво и туй нещо,ние да ни сме офцеее!
107
4
 
5
 
! Отговори
До 103 преди 1 месец
Жестока истина! Дявола е така устроен! Не маже без да има жертви! Като ги няма вече опълчващите се ,наред са тези коѝто са му вършили мръсната работа за глътка спокойствие! Колкото повече повличе с него в пъкъла ,по добре за него! Как не си усещат хората ейййй....за това нека ни си делим ,мисля си чи и ваксаните ще се обърнат след като почнат ги карат за 3-та,4-та .....но дали няма да е късно ? Нека сме задружни и всеки който иска га направи,но не танто за танто! Така прецакваме всичко
106
10
 
13
 
! Отговори
Недоумение преди 1 месец
Защо само към тези тествания, цялата тази ковид набедена пандемия е най-голямата измама в света до наши дни. Такива, като Гейтс , създали този геноцид срещу човечеството, трябва да бъдат осъдени. Техните марионетки, прокарали варварските им идеи и те! Всеки правеш пропаганда за ваксини, незабавно в затвора и светът за по-малко от месец ще стане пак нормален за живот.
105
7
 
16
 
! Отговори
Епа преди 1 месец
Един ден всички ще се вдигнем заедно, защото ще стане нетърпимо.
104
3
 
21
 
! Отговори
Еленкова преди 1 месец
Хора, не се разделяйте на групи. Бъдете заедно. Съединението прави силата.
103
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубавото на цялата анархия от 2020 насам, е че пропагандистите на ваксини ще умрат до един от неестествена смърт. А ако греша и измрат всички антиваксъри, резултата за слагачите и подлизурковците пак ще бъде същия. На новите световни господари ще им трябват роби и като ги няма антиваксърите, ще бъдат захапани слагачите. С две думи, българоубийци, предателството ви спрямо родината ще доведе до един от двата резултата- или ще умрете или ще сте вечни роби. След нас, хората, ще сте вие целева група.
102
9
 
21
 
! Отговори
Протестът е преди 1 месец
необходим...Защото "тестовете" изначално са медицински и юридически нищожни...Освен това целта е МАСОВО ВАКСИНИРАНЕ, което също е незаконно, т.к. смесите, които се вкарват в хората са военна разработка и се проследява, влиянието им върху здравето на човек..Това означава, че световното население в момента се използва в качествато му на ОПИТНА МИШКА...
101
7
 
24
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Не пускайте децата си на училище! Те не са стока! Не са и собственост на държавата! Бог с нас! Не позволявайте да бъда възпитавани като роби, за да не стигаме до същите казуси и в бъдеще!
100
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Solar Powerщо, ако е ваксинирано не може да го донесе ли?
99
14
 
17
 
! Отговори
Solar Power преди 1 месец
До Пенка: Пенке довиждане ! Вижда се на какво сте ни научили :) Най-бедните в ЕС, най-ниски заплати, най-ниски пенсии, най-мръсния въздух, най-старите коли, най-много смъртност дори и без ковид... на нищо не сте ни научили ... сега ни учите на шаманизъм и ,че вирус няма и всякакви подобни глупости ... да очаквам ли детето ми да си мисли,че Земята е плоска и континента Австралия не съществува ?!?!? Станали сте шамани !
98
11
 
5
 
! Отговори
Запозната преди 1 месец
Яна Шишкова си е едно *** ченге, което клюкари всичките си ученици (частни и в у-ще) и семействата им с който дансаджия я почерпи кафе/чай