Военни участват в патрули по охрана на границата

Помощ на МВР оказват над 350 военни с повече от 40 единици техника
37
Военни участват в патрули по охрана на границата
Снимка: МО

Над 350 военнослужещи с повече от 40 единици техника оказват съдействие на органите на МВР в охраната на българо-гръцката и българо-турската държавна граница.

Военнослужещи от 2-и механизиран батальон и батальона за логистично осигуряване от състава на 61-а Стрямска механизирана бригада с 20 единици техника осъществяват дейности по охрана на сухопътната граница с Гърция.

Задачите, които изпълняват военнослужещите от бригадата, са провеждане на автопатрули и пеши патрули, организиране на наблюдателни постове, секретни постове и постове за охрана и отбрана на обекти в дълбочина на граничната зона.

Всички дейности се осъществяват съвместно и със задължителното присъствие на служители на Главна дирекция "Гранична полиция".

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Anonimen 13 По пътищана само джипки на граничана полиция и проверки, че и записват на некакви лисчета имената, адреса, ЕГН - то, номера на колата, пътниците. Това за какво е господа началници на граничните полицаи? за отчитане на дейност ли и тормоз на пътуващите? Проверявайте тези за които имате точна информация , че са каналджии, а не всеки по ред.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още няма ли някой загубен ? или да и минал на чужда територия? Защото и това е ставало, нито граничните познават границата нито наемните войници.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До SS. СИгурно си прав. Аз нямам нужда да ми се отварят очите. Отслужил съм си времето, когато е трябвало и не мисля, че ще хвана в ръка такова оръжие някога. Не съм чувал някой да го е ударил гръм през автомата, но имаше доста слухове за самопростреляни в ходилатам, защото въпреки, че не се носеше с патрон горе, някой войници го правеха това. Точковаха патроните по време на наряд. После в ареста за такова нещо. Няма никаква форма на заяждане.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време беше
22
0
 
3
 
! Отговори
SS преди 2 години
До 20. Ще покриеш оръжието когато вали с кaлъф ,ако имаш такъв. Ако нямаш кво правим ? Винаги когато има гръмотевична буря оръжието се носи с цевта надолу.Винаги !!!.С цевта надолу се носи и при.....???? (ама аз не съм длъжен да ви отварям очите,а това не е оръжеен сайт)
21
8
 
2
 
! Отговори
Асен Мурадов преди 2 години
Пускайте бежанците, Земята е на всички, хората искат само мир и работа, никой не ви иска жените.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Питам ? Ако Ердоган пусне 3,5 милиона мигранти кой и как ще ги спре ?"БААА баа. Кюта пата с калалника, кат са натрупът няколко купчинки изтрепани, найш ли ко хубу ша са варнат другти.
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20 - Браво. ДоSs -Видя ли с ауеее!
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почва се с укрепването на границите. Явно ще ни гонят от ЕСс.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До SSСега не знам как е при гръмотевици и земетресение или ураган, ние по време на дъжд ги покривахме автоматите с едни калъфи. Казвам ти как беше по устав едно време, а не говоря свободни съчинения. Ама да се изкажеш контра си трябва. Браво на теб!Иначе действително носехме с хулото на долу, защото ако си носил 762 знаеш, че е по-леко и удобно някак си. както и да е!
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези двамата юнаци и те като техните началници мнооого хамерикански филми са гледали,едно време не се кичехме така ама и пиле не можеше да прехвръкне през границата...ако не знаят как се пази граница па нек питат,тези дето сме пазили България навремето още сме живи,и още можем бе хора....
15
3
 
3
 
! Отговори
SS преди 2 години
До 12. Когато вали дъжд и има светкавици оръжието се носи задължително с цевта надолу. Стоманата на цевта привлича като гръмоотвод и може да стане беля .
14
0
 
7
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Кой каквото ще да ви приказва,ама си прекарах хубаво по-времето на Жан в Граматиково!И въпреки евро-атлантическите ценности на марксиста ЖелюЖабата пазихме границата със съвест макар и малко да гладувахме!,по-поделенията!Биехме разни навлеци,без да сме мародерствали,а и Странджа лятото беше като Джурасик парк!Смоците като питони!
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам какво пазят ама днес ме спряха от гранична полиция и записаха данните ми. После се качиха да си дремнат отново в джипа. Няма и километър сред разклона на който ме бяха спряли гледам по пътя 20-30 бежанци се чудят накъде да хванат.
12
2
 
14
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Що,с кво са толкова заети гранична полиция че да не могат да си опазят границата?Патрули с толупи всеки ден седят в джипове по главния път до Белоградчик.За какво дремят тия вместо да ги пратят да пазят границата с Турция?Местят се от село в село през 2 километра и спират частните коли за да записват име имната на шофьора и пътниците.С две думи отбиване на номера за 1500 лева на месец.Докога ще плащаме заплати на такива безполезни нещастници? Ние да не сме брашнени чували,да ни тупат постоянно?
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди АК не се носеха с дулото на долу. Носеха се, но се водеше за нарушение.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До SS - Ми ти ши на спасиш уе! Ама виш ся - балгарскити пулитици са МНООООО ПРОСТИ! МНОО! ТОЛКОС СА ПРОСТИ, ЧЕ ТРЯБВА СЕ ЛИНЧУВАТ! Шоооо нарязахме реакетите .. а? ЩО УЕЕ! Можеше да затирем 10 млн ей тка - пааат, едно копче и айдяяяяя!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХХАХАХ ... ба ба - минавам си кат си искам. АМфети, херца, кокич - сичкото прекарваме! Айде лека- бачкатори нещастни!
8
0
 
11
 
! Отговори
Ъхъ! преди 2 години
Като цялата армия охранява границата, защо тогава пътищата на България гъмжат от емигранти ? Дори пеша се разхождат !
7
0
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
До 7 Не е казал не ги е пуснал . Остави другото ,ами да не тръгне тяхната армия ! Че ще ни окупират за 12 часа ! И няма кой и с какво да ги спре ! Нашите дебелогъзи генерали дето не са участвали и в една престрелка първи ще се наакат !