Военни участват в патрули по охрана на границата

Помощ на МВР оказват над 350 военни с повече от 40 единици техника
37
Военни участват в патрули по охрана на границата
Снимка: МО

Над 350 военнослужещи с повече от 40 единици техника оказват съдействие на органите на МВР в охраната на българо-гръцката и българо-турската държавна граница.

Военнослужещи от 2-и механизиран батальон и батальона за логистично осигуряване от състава на 61-а Стрямска механизирана бригада с 20 единици техника осъществяват дейности по охрана на сухопътната граница с Гърция.

Задачите, които изпълняват военнослужещите от бригадата, са провеждане на автопатрули и пеши патрули, организиране на наблюдателни постове, секретни постове и постове за охрана и отбрана на обекти в дълбочина на граничната зона.

Всички дейности се осъществяват съвместно и със задължителното присъствие на служители на Главна дирекция "Гранична полиция".

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Do 5 преди 2 години
Няма да ги пусне защото от тук му минават тировете със стоката. Около 50% от икономиката на Турция минавА през капитана и Лесово.
5
3
 
6
 
! Отговори
SS преди 2 години
Питам ? Ако Ердоган пусне 3,5 милиона мигранти кой и как ще ги спре ?
4
0
 
9
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 2 години
Клоуни! До преди 30 години пиле не можеше да прехвръкне през границата, защото всичко беше на висота! Сега България има пародия на армия и граница!
3
0
 
10
 
! Отговори
Бивш граничар преди 2 години
Добре,цялата армия да е на границата,ако не отблъсква нашествениците,каква е ползата?Истината е в минирането и който иска да минава-направо към небесата.България не е мигрантско прескакало,който иска в Германия-да си намери друг път.
2
2
 
2
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 2 години
Кацаров ще седи на граничната бразда и ще проверява талибаните дали имат зелен сертификат
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цирковете продължават, граница не се пази от полицайчета а от армия. Как няма да го разберете, ама за това всеки ден хващат нелегални по магистралите