Десетки автобуси от Турция на ГКПП "Капитан Андреево"

Опашката е заради проверки на влизащите в България ден преди балотажа утре
20 ное 2021 11:46, Петя Славова
198
Десетки автобуси от Турция на ГКПП "Капитан Андреево"
Снимка: БГНЕС

Десетки автобуси, идващи от Турция, чакат към момента на ГКПП "Капитан Андреево".

Опашката е заради проверки на влизащите в България ден преди балотажа утре, предава БНТ.

На пункта тече специализирана полицейска операция срещу контрабандата на Икономическа полиция, Агенция "Митници", НАП и Автомобилната администрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
2
 
! Отговори
Naroden преди 2 години
Тези, които противопоставят хората в България на етническа и верска основа целят само едно - да продължат организирано да грабят Народа! Е-е-е, 32 години стигат!!! Времето принадлежи на всички народности, живеещи в Бг. Търсим Обединител значи? Ако е така - гласуваме за мъжкар със собствено мнение. Търсим Обеднител - тогава гласуваме за женчо, подобен на жаба, римляни, плевня...Не дремете, а поставете престъпниците на мястото им!
138
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десетки автобуси от турция пълни с менте дрехи които пълнят моловете и сергиите. Държавата на ментетата след Китай.
137
0
 
7
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Направих си труда,да проверя на миналите избори за президент,как са гласували в Турция. Румен Радев е получи 291 гласа от цяла Турция. Официални данни!!
136
8
 
2
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
Поредните глупости и манипулации. Тичаме да подкрепяме Радев който предаде род и родина. Радев е палач на България. Скоро смъртта ще е единственият гост в България.
135
1
 
2
 
! Отговори
АЗЛК преди 2 години
3 са партиите и със СДС.
134
5
 
11
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Ердоган има вече -2 партии в бьлгарският парламент - герб , дпс
133
2
 
4
 
! Отговори
великият ваксинатор преди 2 години
Ваксинират ли ги?Поне да са безопасни за ваксинираните граждани.
132
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В много държави е забранено да се гласува в чужбина! ИМА НУЖДА ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ! ИМАМ ДЪЩЕРЯ В ЧУЖБИНА, НО ТЯ ТАМ ПЛАЩА ДАНЪЦИ И СПОРЕД МЕН НЯМА ПРИНОС ЗА БГ БЮДЖЕТА И НЯМА МОРАЛНО ПРАВО ДА ГЛАСУВА КАК ЩЕ СЕ ХАРЧАТ МОЙТЕ ДАНЪЦИ И КОЙ ЩЕ ГИ ХАРЧИ!
131
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пригответе се за АРМИЯ от афганистанци и сирийци! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА! ВЪВ ВСЕКИ ГОЛЯМ ГРАД ПО ЕДИН ЦЕНТЪР ЗА БЕЖАНЦИ ПО 5000-10 000 ЧОВЕКА!
130
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи роден в България с двойно гражданство става министър гази конституцията,а роден в България, изгонен ,няма право да гласува, спазвайки ЗАКОНА! ХОРА, ВИЕ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ?С ТАЯ ОМРАЗА ЩЕ ИЗПЕПЕЛИМ ДЪРЖАВАТА! ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЕМ ЗА СЕЙРА НА ГЛУПАЦИТЕ ПРАВЕЩИ ЗАКОНИ,БЕЗ ДА МИСЛЯТ КАКВО СЛЕДВА!СЛАВЧО ПРИБРА ПАРИТЕ, ПРОКАРА ЗАКОНА,А ГОЛЕМИТЕ ЮРИСТИ РИСТЮ,ГАЛЕВИЦА И ХАДЖИКОВЧЕГ ТАКА И НЕ РАЗБРАХА КАКЪВ ПОЖАР НАПРАВИХА
129
4
 
11
 
! Отговори
Тато из Правец преди 2 години
Мачкай, Рашков,агите!!!
128
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия хора са ни обидени, заради възродителния процес. Лошото е, че държат на власт мошеника Доган. Единственото решение е ДПС да се обяви за етническа партия, каквато е, и просто да се забрани.
127
10
 
8
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Драги мои сьнародници,скьпи мюсюлмани!От написаното до тука разбирате колко са се променили бьлгарите,колко им е повлияла Европа да станат по толерантни!Никога няма да се променят и никога няма да станат европейци,никога и няма да ни приемат в обществото,в което живеят!Та те до вчера пьлнеха свои сьнародници в шлепове и ги потопяваха в Дунав,избиха цвета на интелигенцията си след фалшиви обвинения,десетки невинни бяха екзекутирани най животински!Очаквате да заобичат нас,мюсюлманите?!?!
126
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Komsho Прав си, не само че не могат да четат, но и български не знаят. Обаче *** сега да триеш сол на главата на леля ти Мая Галева, на Тошко Африкански и на Ристю Росенеца! Чакаха българите в чужбина, които не им знаят наааааканите *ъзове да гласуват за тях. Не могат един ход напред да предвидят, камо ли да вземат решения, които ще определят съдбата на децата ни.
125
2
 
10
 
! Отговори
ник преди 2 години
Партиите на промяната са виновни защото промениха закона и позволиха да се откриват секции извън Ес.Тогава протестиращи даже искаха на Т.Й.да му сложат хес.Виновни са и всички които гласуваха за тези партии.Очаквам в най-скоро границата ни да стане като тази на Полша-Беларус.Но ще сте чвиновни вие гласоподаватели на итн,дб,бсп,дпс.
124
1
 
11
 
! Отговори
Komsho преди 2 години
Аркадашите дето не модат да четат идват да ми оправят живота ни и на нашите децата в България.
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спопед данните на ЦИК от изборите- има регистрирани над 6млн избиратели. Гласувалите турци са само около 5% от тях. Но те гласуват всичките- над 90%, и то за ДПС. Нали не очакваме да гласуват за друга партия-че колко от българите гласуват за ДПС? Решението е просто - гласуват всички или поне над 60-70% от избирателите.
122
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
159 Я кажи как обичат родината си като всички гласуват за Мустафа и ДПС?Бегай си играй в туци ***
121
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
159 В България няма турци.Всички Мюмюни Мустафи техните деди са предали родина вяра.Как ще се родиш тука и ще си турчин Болен мозък .Подобни на теб са клали в Батак щото много обичат родината си
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българските турци живеят в Делиормана и в Родопите.Турчин е *** е ръзлично.