Състоянието на пострадалите на "Струма" е стабилно

Извършени са необходимите операции, няма опасност за живота им
24 ное 2021 10:36, Красимир Ангелов
5
Състоянието на пострадалите на "Струма" е стабилно
Снимка: БГНЕС

Състоянието на всички седем души, пострадали при тежкия пътен инцидент на магистрала "Струма", е стабилно и няма опасност за живота им, посочиха от "Пирогов".

Извършени са необходимите спешни оперативни интервенции на хората, които са имали нужда от това.

"Пациентите изкараха спокойно нощта", обясни д-р Мая Аргирова, началник на Клиниката по изгаряние и пластична хирургия.

Двама от пациентите ще бъдат оперирани днес. Единият от пациентите е с дълбоко изгаряне на двете ръце, което трябва да бъде оперирано и има едно момиче, чието дясно коляно трябва да се оперира.

Предстои да бъде взето решение в близките дни тези, които са по-добре, да бъдат преместени за лечение в родината си.

Към момента шест души са настанени в Клиниката по изгаряния, а един - в Клиниката по травматология. С пострадалите работят и психолози.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тях поне няма нужда да ге петат дали са ваксинирани, защото да потеглят на екскурзия, значи са. Честито на ваксинираните. Пътувайте на раздрънкани рейсове и по продупчени магистрали. Май само така ще се отървем от вас и ще заживеем нормално, ние неваксинираните.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пишем предположения за катастрофата не знаем ,тия най добре знаят какво е станало ,ще ги разпитат и ще разбере кой крив кой прав
3
1
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
ПРЕДИ ПИШЕШЕ, ЧЕ СА ГЕРБ. СЕГА ПРОСВЕТНА ЛИ ТИ КОИ СА???
2
2
 
3
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЯ преди 2 години
СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО НИЩО!!ПРИЗОВАВАМ ЖУРНАЛИСТИТЕ, ПЪТНА ПОЛИЦИЯ, ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ДА ВИДЯ С ОЧИТЕ СИ ЦЪКАЩАТА "БОМБА"!!!!!!!!!
1
5
 
4
 
! Отговори
Страх ме е за живота преди 2 години
ДАНС и другите служби продължават да убиват Българи както убиха през комунизма Георги Марков и Сергей Антонов!Работят в симбиоза с Пернишки мафиоти и полицаи!