Гонката, убила 16-годишна, заради спор между шофьорите?

Фаталният инцидент стана на 23 ноември в село Маджаре
29 ное 2021 08:41, Ния Христова
70
Гонката, убила 16-годишна, заради спор между шофьорите?
Снимка: БГНЕС
16-годишно момиче почина при гонка между две коли по пътя Самоков - Говедарци, припомни bTV.
 
Фаталният инцидент става на 23 ноември в село Маджаре. В единия автомобил е 20-годишно момче, а в другия 16-годишното момиче и приятелят й. 
 
Улична камера в село Мала църква е заснела двете коли да преминават със скорост от около 170 км/ч. Единият шофьор обаче губи контрол над превозното средство и се блъска в дърво. 
 
Момичето изъхва на място, а 20-годишният й приятел е настанен в столична болница с множество травми и наранявания. В момента все още има опасност за живота му. Вторият шофьор е избягал от местопроизшествието без да помогне.
Още по темата
 
Местни жители смятат, че спор между двамата шофьори е и причината за гонката. 
 
"Въпросът е, че няма как да спрем и ограничим подобни гонки, защото не можем да поставим легнали полицаи, законът не позволява да бъдат поставени по тази пътна мрежа", коментира кметът на с. Мала църква Ивайло Петров.
 
Кметският наместник на с. Маджаре Христина Деянова потвърди думите му.
 
"Всекидневно се кара с несъобразена скорст. Моят предшественик подаде молба до АПИ, заедно с подписка от жителите на селото, Общината също искаше нейното съдействие за поставяне на легнали полицаи, но до момента все още няма отговор", каза Деянова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като разрешавате деца да карат коли така става. Да се приеме закон, не повече от 50 конски сили автомобил за шофьори до 25 годишна възраст.
46
0
 
19
 
! Отговори
Waffen SS преди 2 години
За семейството на момичето трагедията е огромна,но как родителите са допуснали ,дъщеря им да се вози в колата на някакъв селски ,***-фукльо.При скорос от 150 км/час ,автомобилът изминава над 40 метра за една секунда.Нека си представим ,че в топлият ден майка с дете или възрастни хора пресичат тесните улички ,по които *** се състезават? Та за две секунди те ще изминават по над 80 метра,шансът им да спрат е нулев
45
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех ако имаше казарма тия 20 годишни кел*еши щяха да правят сапунка и да дават наряди за "избиване" на комплексите!
44
3
 
8
 
! Отговори
Нормално преди 2 години
Антиваксърски тинейджъри от антиваксърското гето. Добрата новина - скоро територията ще бъде освободена и населена с нормални хора.
43
0
 
13
 
! Отговори
Някой преди 2 години
предлага да не им се дават книжки...Чудесно, ама дали това ще ги спре? По малките населени места няма почти никакъв контрол. Местният ШЕРИФ (ако има такъв) е рода с половината, жена му с другата. Карат и с книжки и без, пияни и дрогирани. Би трябвала който го хванат без свидетелство за правоуправление, да не може да получи такова до края на живота си. Ама как да стане? Добре ще е да се препишат гръцките закони, но няма да има кой да ги прилага.
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я съм от Сусурлево. Неам кола, ама като одим до София, гулемия град, зеам на брачеда аудито - 2021, лево кормило, лизингово с номер от столицата. А сеа - я селянин ли съм или не съм, както питаше и Шекспиро невга ...!?
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До BMW от 21Благодаря, ти сам доказа твърдението ми. Кажи ми сега и къде ходиш на почивка, че да запълниш графата "избиване на комплекси" на 100%
40
0
 
21
 
! Отговори
бла,бла преди 2 години
Старите БМВ и какви ли не простотии чета тука, но само да ви кажа, че проблемът е в самите хора, не в колите. Ако тия деца имаха нормални родители и ядяха бой от тях, ако имаха нормални занимания, образование и най-вече, родителски контрол и възпитание, то нямаше да има "ГОНКА" и подобни простотии. Карам старо БМВ, колата си е супер, върви си, но не е за *** или за дрисльовци с "газ до ламарината". С "газ до ламарината", накрая остава само ламарината.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БЧК И какво е предвиденото наказание според НК?
38
1
 
20
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Не е до столица или провинция, и не е до марката на автомобила, а до пипе, до разсъдък. Виждал съм безумни изпреварвания по пътищата, без видимост или с ограничена такава, просто безумие и карат ей така на късмет! Не им дреме дали отсреща иде нещо или не, и не мисли дали евентуално ще може да се прибере бързо в платното си! Пълно отсъствие на акъл!!!
37
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз живея в съседно село в Самоковско: проблемът не е в легналите полицаи, а в истинските. Всички тези проблеми се знаят, но бандитчетата се пазят (малък град, всички се познават, имат роднини и приятели). Ежедневно се нарушават всички правила, кара се с превишена скорост, под въздействие на алкохол, наркотици, без книжка, без застраховка, нерегистрирани МПС. Всички си затварят очите. На интервюто по БТВ си вижда как се пазят: казаха, че познават другия водач, но не посмяха да коментират повече.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 35 Прав си, но наполовина. Нали не искаш да кажеш, че тези селяни, които визираш, в София са по-малко?
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
видиш ли старо БМВ, или такова с десен волан или голф с провинжиален номер просто бягай. Там горе на тези нищо не вирее, ниско IQ, и тръгнали със скапана кола да се правят на някакви. За такива никога не ме жал.
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
селяни сър, диви селяни от провинцията.
33
14
 
7
 
! Отговори
Офф преди 2 години
***.... е тия избраха Радеф и измамниците , тия правят селата непоносими, е заради тия средното IQ в държавата е колкото стайна температура,... Срам
32
0
 
22
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Който има поне молко там горе, не кара с 300. Колите може и да са много бързи и мощни, но не спират така както очаквате в разни моменти и после... цял живот мъртъв!
31
1
 
11
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Ко стана със сина на Софка? ПуснАа ли го момчето вече?
30
3
 
23
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
До Анонимен 28 : Съгласен съм, но това важи за СТАРИТЕ БМВ. Такъв в ново БМВ няма да видиш - болшинството са сериозни и улегнали хора, с високи доходи и държащи на комфорта си. А старите им бракми ги купуват тия, дето изброи - селски бекове с комплекси, опитващи се да демонстрират стандарт и положение..... на кредит.
29
2
 
9
 
! Отговори
До 24 bmw преди 2 години
Това батенце те разкри. От тези, за които говори човека. Нищо, че си Ит. Точно за ТОВА става дума. Баница, браточки, батки. Само байчовци останаха в бг.
28
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
BMW се карат от ниско интелигентни индивиди избиващи комплекси и слушащи чалга. По-смешното е, че повечето са грозни трошки на газ по 15 години.