Бой и душене с кабели, тормоз - животът на 27-годишната Деница

Тя е избягала от насилника си, но се страхува да излезе от вкъщи
Обновена: 5 дек 2021 22:01 | 5 дек 2021 22:00, Ния Христова
268
Бой и душене с кабели, тормоз - животът на 27-годишната Деница
Снимка: Pixabay
Жертва на насилие разказва за преживения ужас и търси помощ. 27-годишната Деница месеци наред живее като затворник, защото се страхува от насилника си, разказва тя в ефира на Нова тв. Успяла да избяга, но се страхува, че ще бъде убита, защото мъжът продължава да я заплашва.
 
Насилникът на Деница скачал върху главата й, душил я, биел я с кабели с метални шипове. Жената успява да избяга преди 7 месеца.
 
През цялото време на побои и изтезания Деница само два пъти е получавала помощ - веднъж съседи са се обадили на полицията, а вторият път на спирка момче прави същото. Тя благодари на тези хора, твърдейки, че те са спасили живота й.
 
Деница дори сега не излиза от вкъщи, освен когато знае от познати, че той със сигурност не е в града - Варна. Детето й излиза само с баба си.
 
Насилникът на младата жена вече има присъда от година и половина пробационна подписка, но това не го спира да продължава да тормози нея и близките й всеки ден.
 
Деница се чуди дали трябва да е поредната жертва, намерена в куфар, за да може един престъпник да влезе в затвора.
 
Министърът на правосъдието в служебното правителство Иван Демерджиев направи коментар относно този случай и обеща, че ще посредничи за това МВР да предприемат необходимите мерки. 
 
"Категорично като общество не можем да си позволим това да продължава. Министерството на правосъдието беше сезирано във връзка с това, че може да инициира законодателни изменения и да разработи такива. Работи се по темата. По този конкретен случай трябва да се търси помощта на МВР, за което се ангажирам да посреднича, както и на прокуратурата", каза той.

268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
1
 
! Отговори
THE EVIL преди 1 месец
Тук чета разни биячи на жени как се справяли с жените си... Жена съм и съм напълно против каквато и да било агресия. специално към вас биячите, бас ловя че половината не можете да си обършете сами задниците с атрофиралите мускули от вдигане на не по тежко от чаша с ракия и биенето по клавиатурата. Още един бас половината ще ви нашокам репите сигура "БИЯЧИ"...
175
3
 
2
 
! Отговори
Анаксимандър преди 1 месец
Гледали ли сте "50 нюанса сиво"? Еми, цялата работа им е такава на жинити.
174
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази не може ли като заспи да го ръгне в корема. Ще отиде в затвора, но какво толкова
173
4
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Каквото и да правят, истангeйската конвенция у нас няма да бъде приета никога. Истинските български мъже родолюбци няма да го позволим. Както и истинските български жени, които са адекватни и знаят за какво става въпрос. Макар и напоследък да останаха малко такива, все още ги има.
172
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано има късмет и остане жива.
171
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Споко, конвенцията ще ви дава право и да и...избивате мъжете. Но, тогава опааа, кого ще доитеее???...
170
1
 
0
 
! Отговори
Пустиняка преди 1 месец
Некои ора немат акъл.Само мандръсанье,с подфръгане и скубанье под мишците.Кво е това бой па и душене па кабеляци.
169
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Казвате защо не го напуснала... не знаете какви психопати има. Твъедят, че ако жена им ги напуснеш, ще избият семейство й, ще и вземат децата и т. н. И жените търпят. Не смеят да рискуват живота на родителите си. Така, че нещата не са толкова проси.Да не говорим, че няколко жени бяха убити от бившите си мъже точно защото са ги напуснали.
168
18
 
8
 
! Отговори
Цветомир преди 1 месец
Поредната "жертва" направила погрешен избор, и решила да му даде, втори, трети, четвърти, пети, и шести шанс. Не изпитвам никакво съжаление към жени които не са си стегнали куфарите още след първия шамар. Крайно време е да се научат че държавата не им е виновна за кофти избора който правят. Като искате мачовци, като искате батки и бабаити, ще търпите и няма да се оплаквате.
167
28
 
6
 
! Отговори
Очевидно преди 1 месец
Искат да приемат конвенцията и да не можем да си бием жените. Гадове.
166
10
 
9
 
! Отговори
ВОДА ОТ 9 КЛАДЕНЦИ преди 1 месец
Няма ли да приемете Конвенцията вече, жaлки бългapи?
165
2
 
25
 
! Отговори
бааа Пена преди 1 месец
Тоя го вадят на площада и му кръцват макарите. Веднага ще му падне желанието да прави мизерии на хората.
164
10
 
11
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
С такива статии ви подготвят ви за конвенцията. Пропагандата си върви със страшна сила - лошият бял хетеро, който потиска целия свят. Накрая ще кажат, че да си бял хетеро е равносилно на умствено заболяване и трябва да бъдеш изолиран в специални лагери за бели хетеро. Да няма бели хетеро - това е крайната цел на онези гадните с големите носове.
163
4
 
18
 
! Отговори
До До 181 преди 1 месец
Ти твърдиш, че било научно доказано, че жена, която е имала 4-5 и повече партньори не може да създаде здраво семейство? Кой учен е доказал това и къде го е публикувал? Ами мъжете, които са имали по 4-5 и повече партньорки преди да се оженят? Те какъв брак ще имат?
162
2
 
19
 
! Отговори
Стефан Христов преди 1 месец
Този насилник веднага да отива пре Бай Ставри в ЦСЗ, че човекът е зажаднял за нещо прясно...
161
3
 
6
 
! Отговори
ee преди 1 месец
До SKFдори да е шега коментара ти е повече от плитко.умен .. Но няма какво да очакваме от форумен п.л.ъ.х.
160
2
 
3
 
! Отговори
до SKF преди 1 месец
Амин, братко!
159
21
 
8
 
! Отговори
SKF преди 1 месец
Няма истински жени вече.А какви жени имаше едно време,напиеш я,набиеш я, и тя ти пусне.А сега какви са... пие повече от теб,набие те и отиде да легне с друг.Мъка
158
5
 
14
 
! Отговори
лоско преди 1 месец
Бившата ми ме биеше и ме тормозеше, когато се обадих в полицията те започнаха да ми се смеят и подиграват. Просто тя беше по силна от мен.
157
29
 
6
 
! Отговори
Оле Гунар Солскяер преди 1 месец
Бий, за да те уважават!