Горанов: Автомобилът, с който бях спрян, е закупен чисто нов

Според него полицаят разпоредил да се върне в страната
Обновена: 18 дек 2021 13:26 | 18 дек 2021 13:22, Петя Славова
379
Горанов: Автомобилът, с който бях спрян, е закупен чисто нов
Снимка: БГНЕС

Автомобилът, с който бях спрян на "Калотина", е закупен чисто нов от "Мото Пфое" през март 2020 г. и е регистриран от тях в КАТ, заяви бившият финансов министър Владислав Горанов пред bTV.

Още по темата

По-рано през деня стана ясно, че той се е опитал да премине границата със Сърбия с кола, която е обявена за издирване от Интерпол. „Дори не съм го регистрирал аз. Той не е собственост на лизингополучателя, а на фирмата“, каза Горанов. По думите му това е първо излизане на колата от страната.

"Граничният полицай регистрира автомобила и каза, че той се издирва без да може да ми даде допълнителна информация от кого и защо. Разпореди ми да се върна навътре в страната. Аз се върнах до Драгоман, където оставих този автомобил и с друг – с мой приятел, продължих към Сърбия", обясни Горанов.

Бившият финансов министър уточни, че оказва пълно съдействие на властите.

„Не мисля, че има злонамерено действие от страна на когото и да е. Автомобилът се намира в България и ще бъде предаден в МВР“, каза още Горанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
1
 
3
 
! Отговори
ТвоятаМм преди 2 години
С парите на Божков ли го купи,гов...ар мръсен и навъсен!?Ако бях аз вместо теб, гавазите сикаджиеви щяха да ме проснат на асфалта и да ме дават по телевизиите, а Каскетът и Сийка да дават интервюта,стъпили с по един крак на врата ми.
321
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последно Мото Пфое продава крадени коли или нещо се бъркам
320
2
 
5
 
! Отговори
Бай 100ян преди 2 години
Колкото и да го ненавиждам , най-вероятно казва истината .Защо да крадеш някакви ламарини след като може да крадеш милярди . Невярвам да е толкова глупав да се занимава с такива глупости .
319
0
 
0
 
! Отговори
Адибас преди 2 години
Колата е турско оригиналдъ, или пък китайско, кой знае, затова хората ходят на щопинг туризъм, да им се гарантира произхода на покупката.
318
4
 
2
 
! Отговори
Цеци преди 2 години
Борисов- крадец, Петков- fallen angel! *** ли сте, въобще знаете ли къде живеете??? Вие не познавате хората бе, що пишете та се излагате? Ще разберете по трудният начин.
317
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горанов е лъжец. Почти сигурно е, че е крил Тиквата, заедно с откраднатите пачки в багажвика.
316
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горанов, защо си тръгна след като гранична полиция ти е наредила да изчакаш докато се провери колата? Горанов, ти да не си по-специален от останалите?
315
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кой плаща тока и хладилнико в моргата кога да каем въшливфинансов мънистър е турнат на студено за рзапознаване след годиня-надявам се да не са нашите пенсионери
314
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
са остава да се изясни дали това е истинският биологичен Владко Горанов от когото е клониран от онзи дето го заклали преди месец до Кресна, или че закланият е ВладкиГоранов и него е клониран беглецът с БМВето. Всичко прилича да е написана последхата глава от Трилогията АлоВаньо Мишо Бирата Влади Мътната Хари-чекмеджийскатауроспия. Такива като тоя МъдьоХрачкори съсипаха Борето от Банкя и са Боре че е им остане единствен обвиняем че спи кога златото от чекмеджетата блести
313
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Постановките на рашкоф нямат край, ама тоя път нагази в чужда територия
312
4
 
21
 
! Отговори
До 344 преди 2 години
От къде ги има парите да купи толкова много X7? Министерската заплата в БГ е по ниска от заплатата на едун водопроводчик в Норвегия. Да не би министърчето да е крал?
311
8
 
13
 
! Отговори
Имам човек преди 2 години
Горанов : Имам човек в прокуратурата и ми дреме на ****. Имам човек в КАТ и повече няма да се редя..Жалка история ви казвам.
310
7
 
19
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Същият автомобил, притежание на Том Круз, е бил откраднат от паркинга на хотела в Бирмингам по време на снимки на нова верися на Мишън:Импосибъл. <<< Напишете в прозорчето на Гуугл: Tom Cruise's BMW X7 >>> А СЕГА сериозно. Данните на двигагеля са предоставени на Интерпол и Юропол от.... Русия и естествено са фалшификат, като всичките им данни. Тоя екс-министър има пари да купи на куп поне 10 БеЕмВе-та от същата модификация. Да не е луд да кара крадена кола ?
309
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Некой да каже ЪЪЪ на Гороновите тъпотии: всеки автомобил, закупен веднъж за чистонов е бил чисто нов когато са го закупували за първи път.
308
3
 
10
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Пред милицията се говори само истината и само истината! Др. Рашкоф знае Всьо!
307
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 331 0 Стига си пусувал хората! И не, кола на лизинг не е "закупена", а е под наем.
306
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Компота е марка Тойота.
305
3
 
6
 
! Отговори
хах преди 2 години
Бмв и мотоофое?
304
11
 
11
 
! Отговори
Тоско преди 2 години
Този скопен народ напълно заслужава "управници" като тебе! Дерзай ,Владка, ще си купиш друга чисто нова кола, ***, наречена общество е работила и продължава да работи за такива като тебе , за да можете да си купуватр нови, коли, къщи, имоти, женини т н.
303
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя на снимката,вече го отписвам.Скоро може да катастрофира,тежко и да е в изкуствена кома докато се уредят отношенията помежду заинтересованите страни.И после,като Каролев.Много се взеха на сериозно,тия и не се сещаха,че ги използват.Сега вече им е ясно,но е безвъзвратно късно.Не им се вярваше,че един ден ще им пристигне сметката и на тях.