Владислав Горанов опитал да премине "Калотина" с кола, обявена за издирване

Органите на реда го помолили да отбие, но той се върнал в страната
Обновена: 18 дек 2021 13:08 | 18 дек 2021 11:55, Петя Славова
399
Владислав Горанов опитал да премине "Калотина" с кола, обявена за издирване
Снимка: БГНЕС

Бившият финансов министър Владислав Горанов е влязъл в граничен пункт "Калотина" с автомобил BMW X7 в посока Сърбия снощи около 18:30 ч., съобщава БНТ. При граничната проверка се оказало, че автомобилът, който Горанов управлява, е обявен за издирване.

Вписването в масивите било извършено от Русия. Граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с колата и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка. Той, обаче, направил обратен завой и се върнал във вътрешността на страната.

Няколко часа по-късно с друга кола и в компанията на собственик на голяма фирма за автобусни превози Горанов отново се върнал, преминал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия. Според документите, издирваният автомобил BMW X7 бил лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов.

Полицията в момента издирва колата. От МВР потвърдиха за "По света и у нас", че извършват проверка за засечен автомобил на граничен пункт, който е вписан в информационните масиви като издирван и за неподчинение на полицейско разпореждане.

Не потвърдиха, но и не отрекоха участието на Владислав Горанов в случая. Проверяват се и действията на граничните полицаи, които са пуснали Горанов да излезе от страната при повторното му преминаване през граничния пункт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


399
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tя автомафията дето ги клонира колите е на ГЕРБ.Всичко ще кажат за да го оправдаят.Или някои си мислят,че това е някаква организация без да е свързана с властта?Няма такава!Във всяка престъпна група има поне ченге,което пее където трябва.Винаги се знае на кого е колата която клонират,ВИНАГИ!Случайности няма!
320
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Хареса ми забележката на колегата /322/..Абсолютно е прав-така нареченото "МВР" отдавна НЕ е ЕДНА структура !..Както всичко останало,и то се е разпределило м/у "Бардзини","Таталия","Дон Боколоне" и други..Та Горанката не случайно е избрал времето за преминаване..Но явно нещо се е объркало..Разбира се,не фатално за него..
319
0
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Избягал е Горанов в чужбина. Трябвало е да го задържат на граничния пункт и право в пандиза. Гласи се да бяга в чужбина и Бойко Борисов. Граничните служби да са на щрек. Тези хора трябва да лежат най-малко 30 години в затвора.
318
0
 
7
 
! Отговори
да чуем преди 2 години
Какво е мнението на господин Рашков и шефа на гранична полиция?
317
0
 
5
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Опитват се да избягат и той, и Бойко Методиев. Ами, в багажника е бил разбира се. Те двамата имат да изплщат лични облигационни заеми за 16 милиарда евра. Толкова емитираха докато бяха министър на финансите и министър председател ! Честито на политиците и депутатите от поредното НС ! Както и на тези от БНБ !
316
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадливата Тиква в багажника ли е била или под одеалото на задната седалка?
315
2
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До Дедо/368Дедо, Лукойл е на холандските евр'еи. Затова и не плащат и няма да плащат данъци.
314
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бушонът на тиквата, Горанов е доказан лъжец.
313
1
 
12
 
! Отговори
!!!! преди 2 години
Владо Горанов е една крадлива ГЕРБ-ерска гадина...............кога ще го видим в затвора???
312
1
 
12
 
! Отговори
???? преди 2 години
Тая гадина Владо Горанов колко пари открадна от БГ-народ??
311
8
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Вижте само с каква завеяна случка ни баламосват за неплатените данъци на лукойл за повече от 20 години. За Е -РЕ - ***-тата които са Руски а не на Чехи Германци и Австрийци.За свръхпечалбата от енергийните мощности и абсолютно лъжливата версия,че сме най бедната страна в Европа.
310
1
 
6
 
! Отговори
Дзивко преди 2 години
Мен ми е интересно, ако ме спрат на улицата кат и установят, че колата се издирва дали ще ме пуснат, и то тва в контролирана зона като ГКПП. Преди години лично шефа на митница Кюстендил ни е правил инструктаж и спомена, че избягвали да правят справки за коли в системата, като услуга към приятели преди да закупят кола, защото ако е крадена, веднага им се обаждат да изискат колата, това беше 97 та година, когато доста крадени коли се продаваха. На всеки може да се случи, но никой няма така да мине
309
0
 
12
 
! Отговори
ТУЛУП С 200 преди 2 години
МОЙТЕ ХОРА БЯГАТ С КЕША
308
1
 
18
 
! Отговори
Не сме тъпи преди 2 години
Органите на реда му се поклонили до земята и го пускат да се върне ,вместо да му вземат документите и да го иЗкарат от колата.После го пускат да премине с друга кола.Той пък не бил чул какво искат от него.КАТО не е чул защо не сигнализирахте на колегите да го задържат?Кой не си върши работата,дори и да е вярно това ,че колата е клонинг?Смяхххх!
307
2
 
3
 
! Отговори
Митничарче преди 2 години
Колко от вас знаят дали им се издирват колите (със EUR 5, 6)?
306
3
 
10
 
! Отговори
дедо от село преди 2 години
До Веселинъ 7112136860 Ам чи то в България се е така! Сички са кланят на отявлени крадци и лъжци ,щото са на власт!А че те ви с,,ерат на главите от тва хич не ви пука,серсеми!Хак ви е ,сами сте си виновни!
305
5
 
24
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
В такива случаи се прибягва до арест,който очевидно не е упражнен. Защо ченгетата на границата не са задържали нарушителят? Няма никаква логика полицията да издирва автомобил,който им е бил в ръцете,а не са задържали. Защото ако е даден сигнал за отбивка,но лицето не се е подчинило,то говорим и за съучастие на полицаите в престъплението на Горанов,тъй-йато не са го преследвали ,когато не се е подчинил при команда "отклонение".
304
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз щях да го закарам с дачията. Няма парно . Тече от предното стъкло , ама щях да щипна от сака само една пачица . Скромно.
303
3
 
13
 
! Отговори
Анко преди 2 години
Един бивш финансов министър,един автомобил,един приятел,много молби на колене и...няколко изстрела!Крадеца си остава крадец,дори и когато напуска кораба.Жалко е,че няма да ги харчат със здраве,тези пусти крадени пари!
302
2
 
11
 
! Отговори
absurd преди 2 години
Където и да избягаш,Божков ще те намери