Владислав Горанов опитал да премине "Калотина" с кола, обявена за издирване

Органите на реда го помолили да отбие, но той се върнал в страната
Обновена: 18 дек 2021 13:08 | 18 дек 2021 11:55, Петя Славова
399
Владислав Горанов опитал да премине "Калотина" с кола, обявена за издирване
Снимка: БГНЕС

Бившият финансов министър Владислав Горанов е влязъл в граничен пункт "Калотина" с автомобил BMW X7 в посока Сърбия снощи около 18:30 ч., съобщава БНТ. При граничната проверка се оказало, че автомобилът, който Горанов управлява, е обявен за издирване.

Вписването в масивите било извършено от Русия. Граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с колата и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка. Той, обаче, направил обратен завой и се върнал във вътрешността на страната.

Няколко часа по-късно с друга кола и в компанията на собственик на голяма фирма за автобусни превози Горанов отново се върнал, преминал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия. Според документите, издирваният автомобил BMW X7 бил лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов.

Полицията в момента издирва колата. От МВР потвърдиха за "По света и у нас", че извършват проверка за засечен автомобил на граничен пункт, който е вписан в информационните масиви като издирван и за неподчинение на полицейско разпореждане.

Не потвърдиха, но и не отрекоха участието на Владислав Горанов в случая. Проверяват се и действията на граничните полицаи, които са пуснали Горанов да излезе от страната при повторното му преминаване през граничния пункт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


399
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
4
 
7
 
! Отговори
коко преди 2 години
То ще им се върне на МВР и Рашков.Знаят но не казват за какво става въпрос.Сензация ще правят.***.
280
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербайдуците вече напускат България
279
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тулупина го е пуснал пробно та да види каква ще реакцията кога побегне самият той.
278
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как са го помолили да отбие? Той си е карал, в един момент от гранична полциия са се се изравнили с него, почукали м на прозорчето, питали го за номерата на колата, какво показва бородивият, какъв е номера на шасито, помолили са го да отбие, ама отй се усетил, набил ръзната и хукнал? Не, честно!!!!
277
4
 
9
 
! Отговори
Омикрон.. преди 2 години
за всеки, който подкрепя ДС/БКП генералите, доносниците, клеветниците, агентите....
276
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те се обадили у МВР-то, ама и той се обадил у МВР-то. МВР не е единна структура, а ся наколко лагера, с различни сфери на влияние и завиис къде и с кого какво правиш.
275
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Властите в Сърбия не ни го предават и в същото време са кандидати за членство в ес." - Не са го искали, не са го "докарали". ТИ знаеш ли, че ако обяваши награда от 100 000 евро, до 3 часа е вързан пред някой столичен арест? Просот трябваше да казват, че "го търсят", иначе щеше хептен да е смешно.
274
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Той трябва да съди медията,уронваща достойнството му,даваща информация за него без да е потърсила мнението му." - Тоя доостойнство няма. Питай 9/10 ддуши и ще ти кажат. А и за теб мога да давам каквато си информация искам, стига да не е "лична". Това, че си бил спрян с крадена кола и после си си бил кашмишака, не лична информация. Ако трябваше да искаме мнението на всеки, дали може или не може да говорим за него, щяхме да говорим само за Азис ...
273
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затвооор! ЗАтоООООООР! ВЪВ ВЕРИФГИИИ НА ПЛОЩАТА С КАМАНИ И ПРЪСТ ШЕ ГО МЕРИМЕЕЕ!
272
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Eга ти написаното съчинение! В други медии вече установиха истината и тя се оказа като в радио Ереван: не колата на Горанов е била "ментето", а руската кола; колата на ексминистъра е купена от централата на "Тойота". BMW X7 не е кола на В.Г., а такава на негов приятел от Драгоман, с която той заедно с приятеля си е отпътувал за Сърбия.
271
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази кола му е дадена нарочно от боса на мафията , за да не може самосиндикално да минава границата. Както и се получи, той знае твърде много неща от кухнята на герб, финансов министър. Вие какво си мислите -- случайни неща няма. Чисто нова кола -- това е някаква опашата лъжа, която е измислил в момента.
270
4
 
11
 
! Отговори
Въпросче към гербави преди 2 години
Какво би станало ако на мястото на Горанов беше например Драган Петков от Сусурлево, щеше да бъде арестуван на момента или помолен да отбие встрани?
269
4
 
16
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Гербаджии, сър!...
268
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кафявото се маха окончателно.
267
3
 
19
 
! Отговори
гост преди 2 години
ДА СЕ ПРОВЕРИ ДЖИПКАТА НА ВИНЕТУ . ТИКВАТА МОЖЕ И ТОЙ ДА КАРА КРАДЕН ДЖИП . НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ .
266
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не намалих кафявото до минимум по свое желание, те го поискаха и котката го поиска два пъти, но условието е , да са живи и здрави ***, не пипайте и Тошко и Слави, нека са живи и здрави.
265
9
 
6
 
! Отговори
Важното е, преди 2 години
че с огромни заглавия се дава криминално звучене на казус,свързан с бивш министър на ГЕРБ.Той трябва да съди медията,уронваща достойнството му,даваща информация за него без да е потърсила мнението му.Чак след това друга медия търси негово становище.Това е парекселанс рашковата политика на окалване.Искаме промяна,как да стане,като медиите са превзети от лични интереси на олигарси и политици,провеждащи клеветническата политика за сестрата с лош морал и нуждата да обясняваш,че нямаш сестра>
264
3
 
12
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Аз нали от две години ви разправям че тоз мошенник с невинното бебешко лице ще избяга!Колко ли чувала с пари е изнесъл досега навън !?70те милиона взети от Черепа дето ги делиха с Тиквата са капка в морето!И тиквата ще избяга
263
2
 
7
 
! Отговори
... преди 2 години
Граничните позволили на Горанов да върне колата обратно?!И каква ще е гаранцията,че тази кола няма да бъде подменена и да се окаже,че "Интерпол е сбъркал"...
262
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киреее дръжте крадецо бе алооу