18-годишен без книжка катастрофира в Котел

Няма пострадали, причинени са само материални щети
21 дек 2021 12:08, Ния Христова
12
18-годишен без книжка катастрофира в Котел
Снимка: БГНЕС
18-годишен шофьор без книжка катастрофира в Котел. При инцидента няма пострадали, причинени са само материални щети, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Сливен Първолета Мандинска.
 
Инцидентът е станал малко след 21:30 часа снощи, на заснежен участък на ул. "Луда камчия" в подбалканския град. 
 
Неправоспособният водач се е блъснал в друг лек автомобил, който е бил управляван от 22-годишен шофьор.
 
И двамата са дали отрицателни проби за алкохол. 
 
По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
100 тояги преди 2 години
по гърба
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Котела здрав ли е?
6
0
 
2
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
По селата е нещо страшно, там буквално всеки си прави каквото си иска, то не че в София не е така, но като че ли има някаква мярка. Лошото е, че идват по-големите градове и си пренасят мизерерното държание. Можеш да избягаш от село, но селото от теб никога.
5
1
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
В Бобов дол се извършва Геноцид срещу Българи от Пернишки милиции близки до Борисов и Гешев!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Колко пъти ще го пишеш едно и също бе куко? Не ти ли стана ясно, чевъобще не ни пука за кво се случва в Бобов Дол? Аз дори не го знам къде се намира тоя конак?
4
3
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Аз си давам сметка, че сме в период от годината, който предполага липса на теми и събеседници, но днес-чето дотам ли изпадна - да ми информира, за всяка с*лкса пр*чка, която се е блъснала с москвича на баща си ? Няма умрели, няма нищо... Що не се прекръстите на "Провинциална Драма.БГ"?
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ба, едно време са ми давали да карам без книжка само в горичките, за по половин-един километър. От там са ми и офроуд уменията. Даже не им в хрумвало да ме пускат на асфалт без да съм минал курс. А днешните герои си карат яко, в населени места без книжка. Такъв - да го хванеш и да го... малко ще му е!
2
1
 
6
 
! Отговори
Да преди 2 години
Моят синковец до сега е навъртял над 400 км, хем няма книжка. Бях принуден да купя метална каса и да заключвам и двата ключа. Иска да кара кола, но не иска да работи и да се заима с пари за курсове. Е, аз съм длъжен да му дам пари ..? Тази няма как да стане. Ами те другите бащи са купили на совите синове джипове за над 50 000 лв, нови, а аз се стикам. Още малко и като стане на 19 години да излиза и на квартира, няма цял живот да го издържам, а? Ако работи ще си купи и джип и нещо друго (жилище).
1
6
 
3
 
! Отговори
ГЕНОЦИД преди 2 години
В Бобов дол се извършва Геноцид срещу Българи от Пернишки милиции близки до Борисов и Гешев!