Заради верижна катастрофа - тапа на "Тракия"

Мястото на инцидента е на 37-и километър в посока Бургас
24 дек 2021 13:29, Петя Славова
10
Заради верижна катастрофа - тапа на "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Верижна катастрофа с четири коли е станала на магистрала „Тракия” в петък по обяд. Мястото на инцидента е на 37-и километър в посока Бургас. Пристигнали са екипи на полицията и Пътна помощ, предава Нова тв.

Образувала се е километрична опашка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Голем Българин преди 2 години
*** се връщат от Чужбина за Коледа с луксозни таратайки и карат нагло !
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Столичани разнасят корона вируса по родните си места таман им увеличиха пенсийте на бабите и ся да гушнат букета да намалят разходите хитра, стратегия на продължаващите промяната
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо магистралите, маркировките, ГЕРБ?
5
1
 
3
 
! Отговори
Joro преди 2 години
То по всички големи изнасяния е така, няколко *** на едно място по едно и също време в опит да докажат пред жените си колко са велики и са фантоми по пътя, задръстят за половин ден магистралата. Преди 20-25 г. пътищата бяха относително спокойни и шофьорите толерантни. Сега голяма част никак не съобразяват с външната следа и движението. Не се адаптират, искат да става по тяхното. Не спазват дистанция, предимство... В резултат става голямо разминаване между желаното и възможното.
4
0
 
7
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Сeлeндyри, ем не моете да карате, ем правите егa си и мaзалото всеки път. Айде, посрещайте си бъдника на мантинелата! София ква чиста и празна стана... :)
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази седмица 2 пъти ходихме от Варна до София и обратно и може би ще има още ходене(по-болници). Северният е по-кратък, но опасен, а и тези тунели..-постоянно има запушен някой, но въпреки това е за предпочитане(вчера следобед пак имаше задръстване), а по-оня ден по Тракия ми направиха двойно изпреварване от ляво и един в аварийна лента, както карах със 130-140. Гонеха ли се, не знам? Караха с поне 200-220. Камионите и те не са вече професионалисти, карат както се кара лека кола!
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така се получава когато вчера са слезнали от каруцата и са се качили на 100 коня. От 40 години съм по пътищата на Европа БГ а по бай Тошово време и в азия.Милиони километри съм навъртял 3 тира съм сменил и нито едно произшествие. С нетърпение чакам да се пенсионирам че вече не се издържа по пътищата не само на БГ ами и в Европа. Въпрос на времее някое камикадзе да ми се заври под тира. Пълно е с безумници на които акъла им е отзад под кръста. Пълна лудница е новото поколение.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Столичаните в повече се изнасят към родните си села и още на 37 км. верижна. Хайде честито висене няколко часа докато се приберете.