Германски турист нападна фризьорка в Бургас

Потърпевшата твърди, че става въпрос за сексуално посегателство
5 юли 2022 09:08, Петя Славова
43
Германски турист нападна фризьорка в Бургас
Снимка: Кадър, Нова тв

Германски турист нахлул във фризьорски салон в Бургас и нападнал работещата там жена. Потърпевшата твърди, че става въпрос за сексуално посегателство.

Мъжът е на 47 години, а случаят е от 28 юни по обед.

"Първоначално бяхме отвън. Мъжът ме помоли да седне на масата пред салона. Не ставаше дума за подстригване. Правеше ми комплименти, искаше да отидем на ресторант. Предлагаше ми разни неща, беше пиян. В един момент нещата ескалираха. Много се уплаших. Започнах да викам за помощ, обадих се на 112", разказа пред Нова тв Светломира.

По думите й, след два часа чакане и гонене от нейна страна, той й посяга. Жената се уплашила.

На следващата сутрин мъжът е задържан от органите на реда. Срещу него е образувано досъдебно производство. Наложена му е мярка домашен арест.

Мъжът е бил изгонен от наемодателите си и затова се е нанесъл в сградата на Районната прокуратура, където в понеделник до около 18.00 ч. е искал да си изтърпява ареста си, защото нямало къде да живее.

След това е освободен под парична гаранция в размер на 400 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
21
 
18
 
! Отговори
Айн цу цвайн дрън преди 1 година
Мръсен немски фашист. Нищо бай путин ще ви оправи и вас после.
4
5
 
26
 
! Отговори
културен шок преди 1 година
У нас фризьорките са закачливи. Така им минава деня, в закачки с клиенти, все пак по цял ден стоят няколко кокошки по салоните, та какво им остава. А човекът е чужденец, и то немец, там такова поведение е присъщо на друга професия. И се е объркал. Толкова. В Германия всичко е strictly business, а тук манталитета е по-друг.
3
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашата стерва му е дала повод. Немчурите по принцип са разбрани хора. Най-вероятно му е преровила първо портфейла, видяла е, че нема нищо и решила да изкара некой лев със съдебен иск.
2
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Де е Вазов сега, че да напише "Под стратегическото партньорство"?
1
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сутринта я гледах тази дама по телевизията. Останах с впечатлението че самата тя три часа му се е лензила на господина, който е бил почерпен,давала му е поводи и в един момент той е поискал да й хване катеричката и да я челастри.