Свидетел на катастрофата край Търново: Пътят е много малък

В града ще пристигне румънският консул
6 авг 2022 15:14, Нели Христова
46
Свидетел на катастрофата край Търново: Пътят е много малък
Снимка: БГНЕС

Четирима души загинаха при тежката катастрофа между румънски автобус и лек автомобил на пътя Русе - Велико Търново.

Инцидентът е станал тази нощ около 2.00 часа между селата Поикраище и Куцина. Автобусът се е ударил в паркиран автомобил, след това в дърво. В автобуса са пътували 24-ма пътници и двама водачи. Връщали са се от екскурзия в Истанбул.

Шофьорът Тунч Танер, който пристигнал на мястото веднага след инцидента, разказа за БНТ: "Пътят е много лош, не виждаш какво виждаш. Пътят е много малък. Идваш в 2 часа вечерта и какво виждаш - трима човека са умрели, 7-8 в болница. Още един турчин е умрял в болница".

В следобедните часове в болницата във Велико Търново трябва да пристигне румънският консул. Очаква се на летище Горна Оряховица да кацне хеликоптер с румънски медицински екипи, който ще прегледат настанените в болницата. След което ще се прецени дали да бъдат транспортирани в Букурещ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
3
 
! Отговори
Пътят виновен преди 1 година
По пътя се кара според сигнализация, знаци и маркировка и най-вече СПОРЕД ПЪТЯ, ако имаш поне малко съдържание във сферата на раменете ти. Нямаш ли там нищо-все пътят виновен.
36
1
 
6
 
! Отговори
знаещ преди 1 година
Оня със спряната кола е радановски индиянаджипс чакащ пратката с наркотици в 2 през нощта че да я закара на заместнккмета от ДПС на тръмбеш Кадир в ресторанта му АШкъм където ги продава на турските тираджии и местните индиянци а МВР спи!
35
0
 
4
 
! Отговори
see now преди 1 година
До ПроСоТоДоста преиначаваш, доста си краен.Нещастен случай е. Жалко за жертвите и техните семейства.България няма добри и сигурни пътища.
34
1
 
13
 
! Отговори
До 37 преди 1 година
Паркирал е колата щото е неграмотен чингапук с холандски номер,тука е пълно с такива дошли си за летните денонощни кечеци,ядене и пиене,там му е свършил двата литра бензин и е оставил колата дето му падне!
33
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пътят е много малък....а акъла още по малък!
32
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
освен това:..-АКО не са го премествали де,а това явно не са го направили,автобуса се е движел в ЛЯВАТА лента !....Пак ли ще замазват поредното престъпление на добре известните "турски шофери" ?
31
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
хм!...Жалко за загиналите,нема майтап!...Обаче като гледам снимката,АКО е от въпросното произшествие де,то какво виждам?..-Автобуса е смачкам на поне ДВА МЕТРА от нивото на пътя!!!!...Та са питам:..-Тоя "лек автомобил",който го е "ударил",да не е бил ЛЕТЯЩ ?!
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A оня що е паркирал колата и на пътя ли или в банкета??!
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно в Куцина има незаконен турски паркинг и мият камионите насред пътя а търчулята постоянно опасно спират и излизат с тировете си в тамошната шкембеджийница да се тъпчат с шкембечорба и по две три ракии и пак газ по пътя!
28
0
 
23
 
! Отговори
Този Който преди 1 година
Точно във Куцина съм виждал шофьор на румънски автобус да кара с превишена скорост, изпреварвайки на непрекъсната осова линия, говорейки по телефон, без колан и без включени светлини. А джунгалла да обясни като не знае какво вижда, защото пътя много малък, защо кара като изоглавен??!
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все едно Божинката коментира"Пътят е много лош, не виждаш какво виждаш. Пътят е много малък. Идваш в 2 часа вечерта и какво виждаш - трима човека са умрели, 7-8 в болница. Още един турчин е умрял в болница".
26
3
 
41
 
! Отговори
msm преди 1 година
5 хеликоптера линейки изпратиха румънците, за да си транспортират най-тежко пострадалите граждани на Румъния! И това влиза в здравната застраховка на лицата и ГО. На светлинини години са пред нас, 18 млн население, медицински услуги, социална политика, борба с корупцията и размер на доходите! Ние не можем да се отървем от зависимости, корупция, кражби и разруха!
25
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На умопобъркания булгарикус питекус тия две платна му се виждат добър път.Сега си обяснявам що от тая държава не става нищо и що има толкова много загинали по пътищата
24
1
 
17
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
"Пътят е много лош, не виждаш какво виждаш. Пътят е много малък.......... :D
23
2
 
26
 
! Отговори
Thanks преди 1 година
На вас все пътят ви е виновен, като е тесен пътя, карайте бавно! !!!!!
22
1
 
23
 
! Отговори
Gorskio преди 1 година
За сметка на това по него се кара много бързо и се изпреварва без видимост по завоите...
21
2
 
22
 
! Отговори
Малечко Палечко преди 1 година
Е колко па да е малък този път?!
20
11
 
26
 
! Отговори
toti преди 1 година
Значи ,че никой не си е мръднал пръска да окастри дървета,клони,трева около шосето и това безхаберие на общините е ПРЕСТЪПНО И ПОДСЪДИМО !!!ВРЕМЕ Е ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ ДА СИ ВЛЕЗНАТ В РОЛИТЕ И НЕ САМО ДА РЕВАТ ЗА ЗАПЛАТИ ,А ДА СЕ ИЗРИТАТ ВСИЧКИ НЕХРАНИМАКОВСЦИ !!!
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи пътя е много малък? Искал е да каже вероятно, че е тесен.
18
1
 
22
 
! Отговори
Божинката преди 1 година
Божинката ли е свидетеля?Стилът на изказване е негов