Нелегални мигранти катастрофираха на пътя Созопол - Бургас

Автомобилът се движел в насрещното
14 авг 2022 16:13, Нели Христова
19
Нелегални мигранти катастрофираха на пътя Созопол - Бургас
Снимка: БНТ

Лек автомобил, пълен с нелегални мигранти, катастрофира на пътя Созопол - Бургас, съобщават от БНР.

Колата се е движела в насрещното платно, като е предизвикала няколко ПТП-та по пътя си. Последното от тях е най-сериозно - челен удар с друг автомобил, чийто шофьор е настанен в болницата с тежки травми.

След инцидента бежанците и шофьорът са избягали. Към този час полицията ги издирва. По неофициална информация шофьора-беглец на автомобила с мигрантите е грузинец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Грузия преди 1 година
Била ли е британска колония?
9
0
 
11
 
! Отговори
Браво на мигрантите преди 1 година
Полицията и охранителните фирми за пореден път доказаха безсилието си . Искат само пари и да се саморазправят с най-бедните , честни и работливи българи !
8
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3: Охраната на държавната граница от въоръжени лица е престъпление срещу евро-атлантическите ценности, които всички ние изповядваме! Ти какво искаш, да станем като Русия ли? Или да върнем безчовечния комунизъм, в който дори богат човек, с пари, с имоти, можеше да влезе в затвора?
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От къде минават?През китайската стена на винкела ли?Тоя още ли не е в затвора за потрошените милиони за ограда,през която всеки си минава?
6
0
 
3
 
! Отговори
ехаааа преди 1 година
Чудесноооо.............
5
3
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Освен,че като пуснах първият път коментарът си,индикиращ,че грузинци,арменци и азер...ХАЗАРбаджанци(те тва са турците...хазари,като руснаците и украинците) саневреи ми го изтриха,примследващата публикация на същият ме лишиха от възножност да си харедам писанието. Евреите са такива.Нямат nuш.кu ама ви скубат косите задкулисно. Евреин никога не се бие очи в очи. Това е детектиран белег за абсолютна хомосексуалщина примесена с генетична биполярна шизофрения. Вулви еврейски вонящи на развал.херинга
4
2
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Аз и преди съм предупреждавал. Грузинци влезат ли в една държава само куршум в челото може да го накара да си тръгнат.Същите са и арменците и азербаджанците.Евреи им кажи и просто ги застреляй от упор.Апропо АЗЕРТЕ дори не крият,че са ХАЗАЕРИ,тоест ХАЗАРИ. А и грозни на всичкото отгоре.
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В разграден двор кво друго да се случи. Невинен отиде в болница а виновният избяга. Никой ли не пази границите. Две години и три месеца в казармата съм служил на турската граница. И пиле неможеше да прехвръкне камо ли човек да мине. А сега минават като през турски гробища.
2
9
 
14
 
! Отговори
Комунист-Ленинец преди 1 година
Важното е Крещящите Орли да ни пазят.....
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това само по филмите го бях гледал, явно става разпад на държавата