18-годишният, пострадал при ПТП-то край Панчарево, е без опасност за живота

Младежът е в съзнание, адекватен и контактен
9 сеп 2022 10:24, Петя Славова
5
18-годишният, пострадал при ПТП-то край Панчарево, е без опасност за живота
Снимка: Bulgaria ON AIR

Вече няма опасност за живота на 18-годишното момче, което пострада при тежката катастрофа край Панчарево и беше настанено в УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ" в много тежко състояние. Това съобщават от лечебното заведение.

Още по темата

"Той е в съзнание, напълно адекватен и контактен. Днес младият човек ще бъде приведен за долекуване в Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ", където, заради множеството фрактури, му предстои дълго лечение.

Ще бъдат назначени и допълнителни изследвания, за уточняване на гръдната травма, която досега също притесняваше лекарите.", допълни още в съобщение до медиите доц. д-р Мая Белитова, началник на Клиниката по анестезиология и интензивно лечение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Роден с късмет.Скорошно възстановяване.
1
0
 
15
 
! Отговори
hoqsan преди 1 година
С колкото и да караш по този път, като цяло по нашите пътища... при ограничение 50 се кара със 60-70 и винаги има някой пишман рейсър дето иска да кара със 100 примерно, а то колона отпред... разбирате за какво ви говоря, нали? Спрете да сте такива тарикати, пътят не е ваш а е общ и трябва обща култура. Не е за избиване на комплекси, а за пътуване - безопасно и съобразено с пътните услови.