В съзнание е 18-годишният, пострадал при катастрофата край Панчарево

Още подробности около състоянието на пострадалите
8 сеп 2022 09:48, Петя Славова
17
В съзнание е 18-годишният, пострадал при катастрофата край Панчарево
Снимка: Bulgaria ON AIR

18-годишното момче, което беше настанено в УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ" с множество травми и в много тежко общо състояние след катастрофата край Панчарево, е в съзнание, задава кохерентни въпроси и няма данни за нови увреди. Въпреки това състоянието му остава тежко, предава БГНЕС.

Все още не е преминала опасността за живота му. Това съобщи доц. д-р Мая Белитова, началник на Клиниката по анестезиология и активно лечение.

Още по темата

16 годишното момиче, пострадало при катастрофата до Панчерево, все още е в много тежко състояние, с опасност за живота, съобщиха от болница "Св. Анна"-София.

Тя беше хоспитализрана в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД с тежка черепно-мозъчна травма, тежка гръдно-коремна травма, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера й беше направена коремна операция.

14 годишното момиче, пострадало при същата катастрофа, което беше хоспитализирано в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД е стабилизрано. Тя беше приета с черепно-мозъчна травма, фрактури на лицеви кости, фрактура на таза. Все още е с опасност за живота.

18 годишното момиче пострадало при същата катастрофа, което беше хоспитализирано в Клиника по неврохиругия на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД е стабилизирано. Припомняме, че тя беше приета в болницата с мозъчен оток и фрактури на двете китки.

Загиналият е 33-годишен шофьор, причинил инцидента. Той е имал десетки нарушения на пътя. Във фаталната вечер с него в колата пътува и младо момиче. Той губи контрол по време на десен завой, влиза в насрещното и се блъска в друг автомобил. В тях се удря и трета кола. Това, което се знае, че той най-вероятно е употребявал алкохол, предаде bTV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Петю преди 1 година
Аз ср чудя какъв Ум е имало момичето до него за да се качи изобщо в колата като е знаела че е пиян.
14
0
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 1 година
Ха-ха-хааааа.......абе абняр, 30 години стаж имам и нито един акт!
13
0
 
3
 
! Отговори
aaa преди 1 година
Интересно защо са му позволили да кара близките и приятелите му. Едва ли никой не е забелязал, че човека има намерение да кара пиян на мотика. А колко е изпил - много ме съмнява за цяла вечер да са само 2-3 бири. Лошото е, че пияните шофьори рано или късно катастрофират много сериозно, поне от моите приятели няма изключения. Те имат и много други дребни катастрофи, които прикриват.
12
0
 
3
 
! Отговори
тъй де преди 1 година
Добре поне, че виновния е умрЕл, поне няма да прави повече така........
11
0
 
1
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
За 35 години шофиране имам три акта, като за първите два не бях аз виновния. Фишове нямам.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не ми се е случвало да съм пил и да съм шофирал след това за над 30 години шофьорски стаж.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, за 30г. имам 4 или 5 акта, фишове за колан, светлини и тн. не съм броил.Така, че полека с басовете.
8
3
 
0
 
! Отговори
Списаревски преди 1 година
Да си пил и да караш се е случвало на всеки - хвърчиш спешно до болница да откараш детето или бабата и тн...налага се понякога!Въпросът е колко можеш да караш и колко можеш да пиеш без да си опасен за другите. Като не можеш да пиеш не влизай в колата, дори да не си ти шофьорът!
7
1
 
0
 
! Отговори
младен преди 1 година
Оцелелите вече няма да карат с висока скорост. Или пък като се возят при някой ербап ще му пилят на главата или направо ще слизат от колата.
6
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че е бил бала мурник с бембе ясно, че не е карал с 50 също. Ама с 20 нарушения го направиха топ рецидивист на пътя. Хващам се на бас че всеки с 15г зад волана има минимум толкова
5
1
 
16
 
! Отговори
аз преди 1 година
Слава Богу че нарушителя вече няма да прави нарушения. Дано пострадалите да се възтаовят напълно!
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С над 20 нарушения и си шофира и пие на воля... Ей това убива у нас, че няма КАТ! КАТ трябва да се разформирова и да се изгради на ново с нови кадри! Това е язва, която подкопава държавността и убива много хора всяка година!
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Онзи 33-годишния гаранция е бил пиян или дрогиран.Не карайте пияни и дрогирани.Най-добре спирайте изцяло дрогата.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Катастрофата е В Панчарево, а не КРАЙ Панчарево. Това е важно заради различните разрешени скорости извън населено място и в населено място.
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добрата новина е, че 33 годишния човешки *** повече няма да е опасен за околните.