Спор за количка с дърва е причината за инцидента в Стражица

Няма пострадали
17 окт 2022 09:18, Петя Славова
17
Спор за количка с дърва е причината за инцидента в Стражица
Снимка: БГНЕС

Спор между съседи за количка с дърва е причината за вчерашния инцидент в Стражица, при който въоръжен мъж се барикадира в чужда вила.

Полицията веднага се намеси и малко по-късно мъжът бе задържан в центъра на града. Инцидентът се размина без пострадали.

Още по темата

Всичко започва около 16.00 часа във вилната зона на Стражица.Там възниква спор между съседи, които се познават от години.

Първоначално по протокол това приличало на "заложническа драма", вследствие се стига до барикадиране на единия мъж в чужд имот и по-късно и до търсене на мъжа, който напуснал вилата.

Юристът Николай Ангелов, в чиято вила се случва всичко, вади пистолет на съседа си. Другият обаче го взима и се барикадира в сградата.

Оръжието и до момента не е намерено и се очаква днес да бъдат претърсвани околностите.

Според кмета на Стражица Йордан Цонев спречкването между двамата е станало за количка с дърва. "Не се създаде напрежение в обществото", коментира пред Нова тв той и обясни, че това е битовизъм, на който не трябва да се обръща внимание.

 

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: оръжиеСтражица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много зле матрял се шляе из страната, то бива битовизми но населението чупи tъпомера
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди се избиваха за олио, сега за дърва....
10
3
 
4
 
! Отговори
Клиентите са скъпи преди 1 година
А ако беше за чекмедже пълно с кюлчета, какво ли щеше да се случи?
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега юриста да си получи тежестта на закона за откраднато, загубено и използвано НЕ по предназначение КНО...нали е адвокат, трябва да ги разбира тия работи, ако въобще е боен пистолета.
8
2
 
6
 
! Отговори
айдее преди 1 година
Пак се почна,та Бойко,та Радев!!!*** ви сиромашко вдлъбнато,изкарахте за една Фафла!!!Евтинярски говендъри!!!
7
0
 
11
 
! Отговори
СЕИРДЖИЯ преди 1 година
Живеем в малка, но весела държава. Купувайте си ракети ''земя - земя''
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е кмета. Тотален битовизъм, на който не трябва да се обръща внимание. България е малка държава обаче, а медиите гладни за новини, та от всяко нещо се прави голям проблем. Оня ден пуснали отрада за борба с тероризма, срещу някакъв льольо, който хвърлял от къщата си чинии и чаши. И това беше огромна новина навсякъде. Смях. Вътрешният министър си жив срам. Адвокатче, какво да го правиш.
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по време Рундево само зверсва, заеми, мизерия, студ и глад - стана като в средновековието, а Чорапения хан са шири в палата си хрупа трюфели и лапунти златно сирене гауда с месо блек ангъс.
4
0
 
10
 
! Отговори
Извод преди 1 година
Оборудвай се с гранатомет. Дръж го зад входната врата. Китайците казват, че не е лесно да живееш в интересни времена, а нашето Бг-съвремие е свръхинтересно.
3
3
 
8
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Въоражен с пистолет адвокат вади оръжието,но другия му го отнема.Добре,че поне не го разстрелва щеше да е самоубийство.В Абсурдистан адвокатите ходят с оръжие оти имат много душмани.Няма никаква надежда нещата да се оправят.За какво по дяволите му е късоцевно огнестрелно оръжие на юриста?Вероятно да си охранява офиса в Стржица,все пак работи с престъпници.
2
1
 
7
 
! Отговори
Неминона преди 1 година
Щом негое използвал значиебилнай вероятногазов пистолет
1
3
 
10
 
! Отговори
Нашенски щуротии преди 1 година
Прилича по-скоро на откъс от филм-комедия, но не можем да не си зададем въпроса какво е провокирало юриста да извади пистолет? Дали нервите му не са издържали от непрестанни комшийски безчинства или другият участник в спора пръв е предприел нещо, което е накарало юриста да помисли, че животът му е застрашен? Или оръжие притежават и хора, които го размахват и по най-дребен повод?