Траур в Якоруда: С кого и за какво е говорил последно кметът на града?

Основната версия остава самоубийство
15 ное 2022 22:16, Красимир Ангелов
31

Продължава разследването на смъртта на кмета на Якоруда Нуредин Кафелов. Според полицията най-вероятно става въпрос за самоубийство, като на този етап няма следи друг да е бил до колата, когато патронът убива 64-годишния мъж.

Още по темата
През последните седмици Кафелов се държал странно, разказали роднините му пред разследващите.

"От 2-3 дни е бил с по-различно поведение. Видимо притеснен, затворен. Не се е държал така, както се държи обичайно", каза зам.-районният прокурор на Разлог - Костадин Чилев.

Пред камерата ни обаче близките на Кафелов твърдят, че промяна в поведението му нямало. "Ти вярваш ли, че този кмет е бил по-различен? Той на цяла Якоруда помагаше. От прокуратурата ли дойдоха да го видят?", възмущава се първият братовчед на кмета - Сюлейман.

Според други - през последните седмици Нуредин Кафелов все по-рядко се повявал в кметството. За това, че през годините той не разговарял често дори и със съпартийците си от ДПС, не било тайна в областта. Въпреки това бил уважават от колегите си и хората.

Кмет на Белица каза, че е шокиран от новината за смъртта на колега му.

Сряда и четвърт ще са дни на траур в Якоруда. Всички празненства ще бъдат отмени, а знамената- вдигнати наполовина.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев и телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
Самоубил се е човека бе...писнало му е от пари и е решил да сложи край на живота си!!!
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това се случва точно когато цяла България следи развоя на събитията с изчезналия Сашко. На тази новина Няма да се даде нужното обществено внимание
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 4Може по този начин съпартийци да са му затворили устата. Знае се, че имат партийни каси в които правят отчисления от спечеленото.
20
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
кметът нямал фирми а колко са фирмите на родителите на жена му щом сезаговори за раздаване на порции винаги изниква икон групировка дпс
19
0
 
2
 
! Отговори
Twi преди 1 година
С патрона ли се е убил, неграмотници?
18
1
 
0
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Лошо...
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ще се самоубивате в собствения си автомобил, за какво ви е да сядате на задната седалка? Мислете бе, хора!
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самоубил се на предната седялка,после му станало тясно,и решил да подремне на задната,за да не го безспокоят за по-сигурно прострелял и телефона !
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора на ДПС и ГЕРБ ,са се карали за кметското място, герберите са го убили!
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ са го убили, карали са се с ГЕРБ , ГЕРБ и хора от ДПС за кметското място!
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До написалия Сега е паднал шанс да си изберат българин за кмет... Първо, важно е кметът да решава проблемите на хората, без да ги дели на ваши и ваши, а не от коя вяра е. Второ, провери в речника значението на думата "ратай".
12
3
 
14
 
! Отговори
На троловете преди 1 година
все ПП ви е виновна. Просто Пеевски и Доган си разчистват терена, ако не е искал да им се отчита. През лятото един пи кафе, и получи масивен инфаркт. Сега пък този го самоубиха. Поредният! Затова мандатност на всички нива от кмет до депутат, министри и премиер. Иначе се феодализиеат.
11
0
 
15
 
! Отговори
Поаро преди 1 година
Защо е стоял на задната седлка и защо телефонът му е прострлян? Това са въпросите ,чийто отговори са ключа към престъплението.
10
6
 
5
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Честита Промяна
9
3
 
7
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 година
Ходя редовно в Района - това са хубави Градове и Села в България . Лека му пръст на Партиеца от ДПС . Живота си върви и е на Младите и Децата на България .
8
1
 
16
 
! Отговори
Туентин Карантино преди 1 година
Самоубил се... с два куршума в главата!
7
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 година
кой е следващия?на сатовча кмета е 30години на власт.на г.делчев кмета 50години.на симитли 60години кмет.кой е следващеяяя...
6
4
 
4
 
! Отговори
Мене преди 1 година
Нищо му няма ! Да е жив и здрав ! Разследван , ама кмет !
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сяда на задната седалка, за за говори на четири очи в гората без свидетели. Насочват срещу него пистолет и той има само 1-2 секунди да реши и слага телефона пред дулото, защото няма друго под ръка, а не му стиска да сложи ръка пред дулото, защото знае, че ще боли. Затова стрелецът първо пробива телефона, а после го убива и оставя пистолета в ръката му, уж че се е самоубил. Кмет от 23 години така се самоубива заради една проверка, той колко проверки е изкарал и на колко проверяващи е платил...
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възрастен човек с толкова опит и власт не може току-така да се самоубие, защото можели да го разследват. Дори и да го разследват за нещо, разследване още не означава обвинение, да не говорим за присъда. А и много добре знае, че делата за злоупотреби се влачат с години, особено ако платиш точната сума на правилния човек. Тук схемата е друга - сяда на задната седалка, за за говори на четири очи в гората без свидетели. Насочват срещу него пистолет и той има само 1-2 секунди да реши и слага телефона