Прокуратурата: Колата на кмета на Якоруда е била отклюена

Самият той е бил на задната седалка на автомобила
15 ное 2022 07:20, Петя Славова
41
Прокуратурата: Колата на кмета на Якоруда е била отклюена
Снимка: Bulgaria ON AIR

Колата на кмета на Якоруда е била отключена, когато са открили тялото му, а той е бил на задната седалка. Това съобщи прокуратурата за Bulgaria ON AIR.

Телефонът му е бил прострелян два пъти, съобщиха още от там.

Още по темата


Тялото на кмета на Якоруда бе открито по-рано през деня в автомобил край местността "Трещеник" до града. Мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата.

Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, заяви по-рано говорителят на главния прокурор - Сийка Милева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Меди дьо ганьоффф преди 1 година
Елементарно Е !!! Това е предупреждение към всички мъжки секретарки на дупясе и особено към тези със заплати на селски кметове !
36
0
 
1
 
! Отговори
ко ? преди 1 година
отклюена ?
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Телефона сигурно е имало някой и друг компромат.Някой клип я на депутат,я на съветник.Сега ще покрият следите..
34
0
 
0
 
! Отговори
ква преди 1 година
била?
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафията се разчиства сама.Започна се.Който е замесен......Все гледат какво става в големите градове,а в малките е страшно вече.
32
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната е факт.
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отклюена, заклюена, все е тая. Утепан е.
30
1
 
12
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Важно е и мястото, където е намерен трупа - далеч от цивилизацията..Как и защо се е озовал там? Дали е имал някаква среща там или е искал да проведе някакъв специален разговор далеч от хората? Ако е отишъл там с намерение да се самоубие, защо ще стреля по телефона си?...Във всеки случай, на мен това ми прилича на акт от политическата ни сцена, пък може и да не е...Ще видим какво още ще излезе...
29
1
 
16
 
! Отговори
koko преди 1 година
Самоубили са го !!!
28
0
 
15
 
! Отговори
стефчо преди 1 година
Корупци и кражби на едро са причината за товаа че се е гръмнал. Елементарно е да се вземе извлечение от мобилния оператор с кой номер е говорил последно,ако е бил през интеренет приложениие тогава става трудно!
27
1
 
8
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До анонимен27 Да...Възможно е да са искали да скрият разговорите на кмета с тях. Факт е, че телефонът е бил извън него и е прострелян специално три пъти...Ако са го убили, много по-лесно би било просто да му вземат телефона и да го унищожат някъде. Фактите че са извадили вероятно телефона от джобовете му и са го оставили при тялото, говори някои неща безсъмнено...Но ако се е самоубил, може да е получил съобщение по телефона и да е побеснял стрелял е по телефона и после по себе си..
26
1
 
5
 
! Отговори
Козъгъзъ дупясе преди 1 година
Телефон мой - враг мой ! Турските телефони - враг номер 1 на "правата и свободите" на добитъците!
25
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ако се е самоубил, защо ще си стреля телефона си ! По-скоро убийците са искали да скрият разговорите на кмета, свързани с тях!
24
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До До Диана Благодаря ти за грижата, бабиното! Ще взема да седна и много сериозно ще си помисля върху предложението ти значи!...Трябва да се направи план с 9 точки, не по-малко. И всяка точка с по 9 подточки, точно...Това си е голяма работа, значи...Не е никак лесно...Някакво по-нормално предложение да имаш?..
23
0
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
много точно и добре направено самоубийство!!
22
0
 
8
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен21 Да...Интересно защо телефонът е прострелян! Ако е убит, вероятно се е опитал да го използва, според мен,,,Ако се е самоубил, може да се предполага, че някой му се е обадил, шантажирал го е или му е казал нещо, което го е довело да срив..Интересно дали могат да установят кой му се е обаждал? Дали СИМ картата е повредена?...А може и той да е записвал на него разговора в колата и е бил разкрит...
21
0
 
7
 
! Отговори
пенсайнер преди 1 година
Навремето трепеха данъчни и др- които вземаха парите без да +свършат работа+Обикновено става дума за пари
20
3
 
7
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Тенгри кан Дали кметовете са част от Задкулисието или Задкулисието ги управлява са две различни неща..Предполага се,че Задкулисието е с американски корени доколкото се появи у нас заедно с американския план Ран и Ъп,по който БСП проведе преходът към пазарна икономика.Но американците унеят явно да правят българите на сме.шки, по точно нашите "политици"..Задкулисието управлява и Бойко /почти сигурно, доколкото не съм запозната лично!/, ПП, ДБ, явно и ДПС..Но ДПС не са с робско подсъзнание
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Телефонът защо е прострелян? Скринсейвъра да не е бил снимка на напаленото барбекю на сокола,на което се пекат и цвърчат суджуци произведени по специална рецепта за хипертоници, отстрани се вижда чувал с милиони и надпис Хемус,а на заден план бляскат алтън кюлчаци.
18
1
 
5
 
! Отговори
До Диана преди 1 година
Бабо потърси помощ. Може би все още има надежда за лечение.