Поредно самоубийство от Аспаруховия мост във Варна

39-годишен е спрял колата си е скочил
64
Поредно самоубийство от Аспаруховия мост във Варна
Снимка: БГНЕС

Поредно самоубийство от Аспаруховия мост е регистрирано във Варна, като последният случай е от днес, съобщиха за Агенция "Фокус" от полицията в града.

В момента се издирва тялото на 39-годишен мъж, който е скочил във водата. Изяснена е самоличността му.

По данни на полицията мъжът е спрял с автомобила си и е скочил в морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен30 "Защо един римлянин не се е самоубил?....." Това ако му го беше казал на човека преди да скочи, сигурно щеше да те хване и да те завлече заедно със себе си та да не цапаш с приъствието си Земята!!!
28
0
 
2
 
! Отговори
Фройд преди 1 година
единственото, което спира повечето от нас да скочим от някой мост, това е вроденият инстинкт за самосъхранение и оцеляване, а при жените - майчиния инстинкт.
27
0
 
0
 
! Отговори
до 28 преди 1 година
Ти си много куух бееее как се сети?!лелеее....за е би!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре оправете си хакването на оценяването на коментари ве! Какъв смисъл има да пишеш коментар като няма оценка? Два дни стана вече ве. Толкова ли сте некадърни?
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо един римлянин не се е самоубил? Защото не му пукааа буквално в каква мизерия ще живее и какви трудности има на гърба си! А ние...? Ако някой си изгуби работата или се е разделил с любимия си човек и даже изпада в депресия сякаш живота е свършил за него.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През соца имаше по едно самоубийство на 15 години от тоя мост, а сега всеки ден демокрацията и капитализма предлагат тая гледка!!! Да живей, живей капитализЪма и демонокрацията!!!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма демокрация има частен социализъм,затова се самоубиват хората.Пак са си на власт онези фамилии дето бяха и преди 10 ноември 1989 г.Затова няма и капиталисти с капитали,които да инвестират парите си тук!
22
0
 
1
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
В Прага имаше един надлез през който много често скачаха хора да се самоубиват а точно долу под надлеза има пешеходна пътека. И обикновените пражани понеже знаят, че там често скачат самоубийци преди да пресекат булеварда, първо се оглеждат за МПС-та наляво и надясно, после поглеждат нагоре да погледнат дали някой не скача и чак тогава пресичат. Накрая сложиха някакви мрежи да не може никой да скача оттам и проблема на пешеходците беше решен.
21
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Защо не сложат дебела преграда и висока?
20
0
 
2
 
! Отговори
Варненец преди 1 година
Самоубийците иначе които си избират Аспаруховия се хвърлят на брега, а не във водата.Аз самият съм виждал един да стои на парапета на моста отгоре седнал и гледаше в лист хартия, а полицай до него на 5 метра го гледаше. Това цял ден го мислих. Зловеща гледка. Не съм се интересувал дали е скочил. Това беше преди 15 години някъде.
19
0
 
1
 
! Отговори
Варненец преди 1 година
По принцип ако скочи от средата на моста с плътни прибрани един до друг крака и с вдигнати плътно ръце над главата може и да оцелее. Преди години имаше един такъв шеметт от Варна който не искаше да се самоубива а се беше хванал на бас с някакъв и скочи. Оцеля, нищо му нямаше, но беше юли месец. Сега не знам.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
3-ти за тази седмица. Първо 32 г., след това 18 г. и сега 39 г. От аспарухов мост. Трагедия.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименПрез соца е мало, но не са писали за тези случаи, защото всичко е било пропаганда, госпожа. По принцип по данни на психологически проучвания, най-малко самоубийства има по време на война или криза, също както и в разгара на COVID. Хората искат това, което нямат това е било винаги така и така и ще бъде. Когато имаш за какво да се бориш и да се надяваш, тогава има надежда. Самоубийствата идват от чувство за безнадеждност и не животът трябва да стане по-добър а хората един с друг
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След ковид, здрави преди това хора, се разболяват от тежки депресии със самоубийствени мисли. Ковид е гаден!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами трябва да стане живота по добър и хората да са по щастливи.Тогава няма да има такива случаи.Аз лично не помня през социализма да е имало такива случаи и това говори кога хората са били по щастливи като цяло.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2013-2014 година имаше някаква черна поредица, в рамките на 1 година скочиха 10 човека поне, включително и мой близък, млад човек в дълбока депресия.Тогава много се заговори да се сложат предпазни мрежи от двете страни на моста, както в Сан Франциско, за да няма такива трагедии. Сега отново същия кошмар, за една седмица трети човек скача, такова чудо историята не помни...точно преди Коледа...питам се какво става във Варна?
13
1
 
0
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Преди няколко години, един човек си беше спрял колата на моста заради повреда и в него се удря мотор. Излиза, мотор има, няма човек. След три дена го намериха долу в складовете.
12
0
 
0
 
! Отговори
колкото повече.. преди 1 година
колкото повече самоубийци , толкова по-малко самоубийци.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При Румен Радев все е щастие.
10
0
 
0
 
! Отговори
Елена Ефремова преди 1 година
И мен ме докараха до там Асеновградските ***! Добре, че ходя на сръбски терапевт и уроци по сръбски език. Иначе няма спасение-асеновградчани-декани, министри, учители..... Днес говорих по телефона с татко ни Румен. Но телефонът беше на леля Снежа, а тя говореше сръбски и е сръбкиня. Ще мога да кажа на татко, че ще се омъжа за рус и синеок сърбин!