Поредно самоубийство от Аспаруховия мост във Варна

39-годишен е спрял колата си е скочил
64
Поредно самоубийство от Аспаруховия мост във Варна
Снимка: БГНЕС

Поредно самоубийство от Аспаруховия мост е регистрирано във Варна, като последният случай е от днес, съобщиха за Агенция "Фокус" от полицията в града.

В момента се издирва тялото на 39-годишен мъж, който е скочил във водата. Изяснена е самоличността му.

По данни на полицията мъжът е спрял с автомобила си и е скочил в морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
0
 
! Отговори
Фен преди 1 година
Да слагат постоянни полицейски пътрили
48
0
 
2
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Общество е много болно. Много неща са грях. Водещи неща са огромни мускули с химия,фитнеси, бради, татуировки,наркотици,агресия,силиконов, джуки, мощни автомобили,хазарт, пари,телефони,алкохол,побоища и т.н. Всичко това трябва тотално да се забрани.
47
1
 
3
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 1 година
Да се въведе евтаназия за не лечимо болни , които изпитват непоносимо болка.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Депресията е причина за самоубийство. А кое е причината за депресията, може да се разсъждава дълго. Лични проблеми, тежко заболяване, загуба на близък, на любов, наследственост, алкохол, наркотици и да не забраваме, че ковид инфекцията води след оздравяването до тежки депресии, защото вирусът уврежда определени мозъчни структури. Така че очаквайте все повече самоубийства.
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самоубийство е грях. Но това е избора на човека във физическото му съзнание и душата чиито живот си е избрала. Вие,няма как да знаете духовните причини,всеки има карма и път,така че не се бъркайте особено хора които нямат представа от езотерични духовност прераждания не четат и 6а на ниско ниво на осъзнатост,защото иначе щяха да знаят че смърт няма,само тялото умира,човека е жив и вижда чева,но е в друго измерение-духовно виш свят разумен откъдето всъщност идвате всички и т.н. :)
44
1
 
0
 
! Отговори
Gre преди 1 година
Ако се беше обърнал към Бог, Бог щеше да го спаси.Най големият грях наследство от социализма е безверието.
43
0
 
0
 
! Отговори
Ддд преди 1 година
Америка за България ,изпълнява плана за унищожаване .
42
0
 
1
 
! Отговори
Екатерина преди 1 година
Явно от хубав живот са скочили. Няма кой да помогне и да обърне внимание че всички се отчайват ,депресират ,не намират смисъл в живота и скачат. Нещо трябва да се направи и да е мотивиращо и положително.
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 49 Да сложим и ние мрежа на Аспарухов мост за няколко стотин хиляди лева, само заради самоубийците? Че той като реши да се самоубива, ще отиде на покрива на блока си, ще се хвърли с главата надолу от 15-я етаж и е същият ефекта.
40
0
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Моста е над варненското езеро , а не над морето бе папуази такива.
39
0
 
0
 
! Отговори
но някой преди 1 година
"Ако всички римляни и шматка българи се изнесат България ще стане рай." --- Наивник! Българин не е Етнос, а Диагноза! Дерзай!!! -))))
38
0
 
0
 
! Отговори
Варналиев преди 1 година
На първия мост над Босфора в Истанбул сложили мрежи и забранили пешеходното движение. Така решили проблема със самоубийците. Потника, като се събуди от пиянска дрямка да разпореди слагането на мрежи на моста. Иначе е гадно, един мой набор преди 13 години скочи от там. Готин човек, но бил притиснат от обстоятелствата. Ако беше брат'чед, нямаше да скочи.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почти сигурно, че става дума за комар, както безконтролно се рекламира навсякъде в държавата.
36
0
 
1
 
! Отговори
до 45 преди 1 година
Колко си заблуден бате. Тези дето трябва да си ходят са в парламента. Но са успели да ти промия мозъка през телевизора
35
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 година
До шматка българин. Ако всички римляни и шматка българи се изнесат и пренасочат към себеподобните си България ще стане рай.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ко?Не!
33
0
 
1
 
! Отговори
Някой към 30 преди 1 година
Може би разликата е тази, че ние градим и ценим и развиваме и въртим света, а римляните им е все тая.Римляните само вземат и се развъждат-още не са станали хора. За съждение от както напъплиха и ги защитиха със закони предават и облъчват със мизерията си и разрухата си като вируси и ***.
32
1
 
2
 
! Отговори
? преди 1 година
Колко човека още трябва да скочат, за да се сети някой кух чиновник, че трябва да обезопаси моста? Или какво, заплатата си тече, нали не засяга мен, ...
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 37 Точно това щях да му кажа на тоя преди да скочи! Щях да му го изкрещя и да му кажа: "Толкова ли си слаб вееее? Римлянинът няма къща, рови по кофите и не се самоубива, а на теб какво ти е бе? Даже имаш кола. Щом имаш кола значи не си на ръба на оцеляването, душицеее лабилнаааа."
30
0
 
2
 
! Отговори
Хайрула преди 1 година
Хората се овълчиха. Човек за човека е враг. Само пари и материални неща са им в главата. Аз с такива хора гледам да не общувам, а ако съм го правил досега, да ги изключвам един по един. Защото то хубаво човек да се стреми към нещо, но не на всяка цена и да не го поставя на пиедестал. Помагайте си, не се състезавайте в този живот. Вижте в Индия. Едни *** и по един черпак храна на калпак, а са все усмихнати. У нас обаче всеки гледа по-богатите и завижда, а не вижда по света колко бедни хора има.