Собственици на заведения на протест в Каварна

Настояват за обяснение
23 фев 2023 15:04, Росен Стойчев
10
Собственици на заведения на протест в Каварна
Снимка: БГНЕС

Собственици на заведения в Каварна на протест. Те твърдят, че част от ресторантите и кафенетата им ще бъдат съборени незаконно. По думите им това ще стане със заповед на настоящия кмет на града Елена Балтаджиева. Ресторантьорите са категорични, че ще търсят правата си в съда и твърдят, че няма законово основание за премахването на въпросните части от постройките, съобщи Нова.

Още по темата

Един от засегнатите е Деян Дуков. Той обясни, че кметицата е издала разрешителни за ползване на площи, за които те чинно плащали такси. „Тя сама жали собствените си разрешителни. Има голямо разминаване между думи и дела. Тя казва, че ще работи с бизнеса, няма нищо против бизнеса, а в същото време ни съди. Година и половина сме в омагьосан кръг”, допълни Дуков.

„По сигнал, изпратен до община Каварна, ние направихме проверки и установихме много нередовности. Става въпрос за над 15 заведения”, каза в ефира на „Здравей, България” градоначалникът Елена Балтаджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Добре ли е? преди 1 година
Ало, управляващите, по цял свят хората, които правят бизнес се уважават и им се помага. Само тук са се нароили всякакви кърлежи и гледни въшки, които гледат да излюшперят нещо от хората, които се опитват да правят нещо, въпреки враждебната среда! Ами потърсете им сметка на тези администрации, проверяващи, контролиращи и паразитиращи ! Потърсете им отговорност! Изкарайте ги на показ!
8
0
 
8
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 година
На тъмно всички жени са еднакви ... ;)
7
0
 
10
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 година
И кой ще отиде на място където няма заведения ?
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кметицата е направо за изхвърляне, но не е ясно съдът дали ще отсъди в тяхна полза, защото в рундьовината няма никакво зачитане на правото!!
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не бе, защо да ги бутат, на кокили да вдигнат още над тях, пък после да подпрат с някой крак от скеле - още, тротоарите да бъдат в цялост застроени с още бараки, дюнерджийници, казина и масажни салони, туристите да ги прекарват на конвеир през всичкитие и по 50 лева такса само за транспорта, още стройте, и не спирайте, колкото по-шумно, пошло, оклепано с мазнина и смърдящо - толкова ПО-ДОБРЕ, никакво бутане капан върху капан !
4
2
 
6
 
! Отговори
Ал Бънди преди 1 година
До Фен на Вики ДжъстисЧе е калинка си прав - само дето е от хората на Джамбазина и шкембе войводата.За това и града запада и улиците са като след бомбардировка . Където стъпят патроитарите - трева не никне.
3
2
 
6
 
! Отговори
мак преди 1 година
Не знам, какви се тези "нередовности", но това, че кръчмарите чинно плащат не означава, че не може да ги затворят, ако има причини.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая ако имаше кой да си го прежали щеше да е много добра и хрисима. Немали мАже бре????
1
4
 
5
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
"КАЛИНКА" и "ПРОСТОКИРЧОВКА". Усмивката и незаконни врати отваря. Какво да правиш?