Колко мигранти са заловени от началото на деня?

Има катастрофа с един загинал и 32 ранени
Обновена: 26 фев 2023 16:21 | 26 фев 2023 16:21, Йоана Цонева
22
Колко мигранти са заловени от началото на деня?
Снимка: БГНЕС

Колко мигранти са заловени от началото на деня? Оказва се, че институциите не могат да отговорят еднозначно на този въпрос - МВР и прокуратура. Oкръжният прокурор в Стара Загора Дичо Атанасов съобщи, че преди случая с катастрофиралия бус край Чирпан е заловен друг, в който са превозвани отново мигранти.

Към момента няма данни двата микробуса да имат връзка.

Нито в МВР, нито в Окръжна прокуратура - Стара Загора знаят с точност.

Товарен бус, превозващ 46 нелегални мигранти от Афганистан, катастрофира около 5 ч. тази сутрин на АМ "Тракия". Шофьорът, за който също се предполага, че е чужд гражданин, избягал и в момента по официални данни продължава да се издирва. Нова телевизия и бТВ съобщиха, че той вече е арестуван.

В катастрофата има един загинал и 32 ранени, които към този момент се преглеждат в болници. Трима от тях са в тежко състояние.

По информация на окръжния прокурор в Стара Загора Дичо Атанасов преди случая с катастрофиралия бус е заловен друг бус, в който са превозвани отново мигранти. Именно той съобщи, че към момента няма данни двата микробуса да имат връзка. Друга информация около случая не е оповестена до момента, като от МВР и от Окръжната прокуратура в Стара Загора единствено потвърдиха, че и те имат тази информация, но неофициално.

Нова телевизия съобщи, че се издирва още един бус с мигранти, но свързан с катастрофиралия, както и че е заловен предполагаемият организатор на канала за нелегални мигранти, свързан с катастрофата на АМ "Тракия". Двете институции, с които се свързахме, увериха, че утре - в работен ден, вече ще има повече подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
До МВР преди 1 година
А какви са арабеските, които кръстосват на групи по центъра на Пловдив
18
1
 
7
 
! Отговори
РъБъ Грънчарче преди 1 година
Колко мигранти са заловени от началото на деня? НУЛА..... За пореден ден на границата ни НЕ СА ЗАЛАВЯНИ НИКАКВИ МИГРАНТИ . Няма бе. Няма . Туй дето ги залавят по средата на страната ни ... около София .. Пловдив ... че даже и край Русе е абцелютна Мистерия . Тук на границата никой не е минавал.... Пък тия пачки евра дето ми закриват очите , аз тях винаги съм си ги имал .... И шефа ми , и той така . И шефа на шефа ... Че и няколко политика даже . Ко да се прави ? Такъв е живота .
17
1
 
4
 
! Отговори
село преди 1 година
ПРАВИЛНО!!!Баба анжела,ги покани.ДА ИМ ДАВАТ,НАПРАВЛЕНИЕ,ДОРИ ВИЗИ,И ПРИ ДОЙЧЧОВЦИТЕ.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ги хващайте,придружете ги до границата.Тук не ни трябват.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом не знаят колко са заловени,представете си колко са незаловените.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната яко работи. Няма събота, няма неделя
13
0
 
8
 
! Отговори
Онуфрий преди 1 година
"""Колко мигранти са заловени от началото на деня?""" -------- Това е без значение. По-любопитно е - Колко не са заловени??? -)))
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой от институциите, въобще знае ли какво става в държавата или всичко е на абсолютен самотек? Един бус, че втори....сега се оказа, че имало трети ама споко- той не бил свързан с първите два...Помните ли самолетчето, което ги направи на луди и идиотията им лъсна...Гробно мълчание по въпроса...сега са наред бусчетата
11
1
 
6
 
! Отговори
До9 преди 1 година
При лоестият имаше най вече рекет на същите тия червени кхмери,тоя хаос от който страда обикновеният човек дойде последните две години!
10
0
 
3
 
! Отговори
Мичето преди 1 година
До Анонимен 5 - Не задавай глупави въпроси! Тръгвай веднага!
9
4
 
4
 
! Отговори
а до 8 преди 1 година
До Анонимена шото при Бойко не беше същото !
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаос,анархия,разграден двор и небивала спекула!Вина за всичко това носи ушатото недоразумение лансирано от червените кхмери(червената олигархия)за президент!
7
0
 
3
 
! Отговори
ааааа преди 1 година
До Анонименс Гешев как да има ...и прокаратура няма !
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ограда 6 метра на границата с Турция бетон и проблема е решен завинаги
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бpaзилци, укри, мигранти, немски вериги, френска софийска вода, кока-кола държи минералните ни извори, канадци изнасят златото ни, някакъв перко разбива паметни плочи с чук и някои го аплодират, правителство няма и няма да има... чувствам се като на гости в родната си страна. Дали да си тръгна?
4
0
 
7
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 година
сега ше дойде Гешев и ше ги арестува всичките ....
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей побъркаха ги тези минцифайци. Да щавят ли,да се отчитат ли, стълби ли да носят,чадъри ли,дрога ли, каналджии ли,кредита не чака,пара трябва за лов, риболов,почивки идат,а то на една заплата кара ли се. Съсипаха я тая държава,ченгесар да плаща с карта. Срам,срам,срам.
2
0
 
14
 
! Отговори
Rr преди 1 година
Те с едни мизерни емигранти не могат да се оправят, ние чакаме икономика и цени да оправят. Военни 1некадърнициииии1.
1
0
 
8
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Съвсем нормално е в една демократична европейска даржава, водещите телевизии да знаят всичко преди МВР и прокорора! Не притеснявайте трафика, че трафикантите се безпокоят и обръщат камиона! Нека хората свободна пътуват към германия! Щом си плащат! И не ги залавяйте, това не е каракуда или насекомо, а ги задържайте по закона за МВР !