Момче се наряза на стъкла по време на футболна тренировка

На детето са направени 12 шева
11 мар 2023 14:15, Йоана Цонева
8
Момче се наряза на стъкла по време на футболна тренировка
Снимка: Facebook

Дете пострада сериозно на футболна база в Пловдив. За случая сигнализира неговата майка в социалните мрежи.  Инцидентът е станал вчера по време на футболна тренировка на база на ВСИ. Най-вероятно на терена е имало стъкла, а момчето е паднало върху тях.

"Утре ще е друго дете, стъклото ще е в око, глава или друга част на тялото и какво правим тогава", пита майка му.

20-дневно пълно обездвижване на крака ще трябва да изтърпи момче от Пловдив, пострадало по време на футболна тренировка. На детето са направени 12 шева, след като парче стъкло се забило на 8 см в крака му, а друго го разрязало.

За случая сигнализира майката Атанаска Панова. По нейните думи инцидентът е станал на тренировъчен терен, където играят деца от различни школи.

“Какво чакаме, фатален край, за да се вземат мерки ли? Как може да няма почистване и да се допуска подобен инцидент? Утре ще е друго дете, стъклото ще е в око, глава или друга част на тялото и какво правим тогава”, пита притеснената жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Готин преди 1 година
Атанаскее, виж се в огледалото преди да се показваш по телевизията. Тези раздути устни плашат всички живо. Как те понася партньорът ти и ти ли си стандартът му за жена, само той си знае но, това не е за гледане.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жена ми се поряза докато отваряше пакетирана храна, мисля че мога да напишете 300-400 думи като за статия. Ако от едно порязване се оплаквате какъв футбалерин ще очаквате да стане от тоя
2
2
 
9
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Днес,моля да ни уведомите и за всяка домакиня порязала се с нож по време на готвене.
1
3
 
13
 
! Отговори
Що преди 1 година
За новина е това. Това е битов инцидент. Явно освен за Украйна, друго не можете да измислите, та стигате до битови инциденти. Очаквам следващата ви новина да е "Химическа атака в метрото, човек пръдна".Аз не знам да има дете, което да не се е наранявало. Няма изкуствен и стерилен свят. Има *** родители.