Кои са част от загиналите в тежката катастрофа край Пловдив?

Милен беше много енергичен и всеотдаен човек, разказват близки
Обновена: 13 мар 2023 19:02 | 13 мар 2023 18:09, Нели Христова
20
Кои са част от загиналите в тежката катастрофа край Пловдив?
Снимка: Facebook

Секретарят на клуб "Традиция" в Пловдив Милен Атанасов и родителите му Ваня и Сашо са трима от загиналите в кошмарната катастрофа вчера следобед на пътя Пловдив-Пазарджик. Тe ще бъдат погребани в сряда в гробищния парк на "Рогошко шосе" в Пловдив, съобщиха покрусени техни колеги.

44-годишният Атанасов е шофирал "Форд фокус" в посока Пловдив, когато е станал фаталният сблъсък на разклона за Мало Конаре. Зад волана на другата кола "Шкода Октавия" е бил 64-годишният Стоян Терзиев, който е загинал също на място. "Засекли са му пътя и ударът е бил жесток", описа пред "24 часа" кметицата на първомайското село Драгойново Надка Митева. Тя обясни, че Терзиев има семейна вила в селото, а иначе с майка си живеел в Кърджали.

Той е пътувал в посока Пазарджик. "Майка му е жива и са й съобщили трагичната новина", допълни Митева.

Самият Терзиев имал голям син, който от години живеел в САЩ и трябвало да се върне в близките дни. "Баща му беше дошъл в Драгойново да подрязва асмите и да се готви за посрещането", допълни Митева. Тя е покрусена от поредната кървава катастрофа, която взе пет жертви. Загинала е и 52-годишна жена, която е пътувала в колата на Стоян.

Още по-голяма е трагедията за пловдивчанката Мария Атанасова, която загуби цялото си семейство. Освен брат й Милен на място е загинал 71-годишният й баща Сашо, а по-късно и майка Ваня, която е на 66 г.

"Милен беше много енергичен и всеотдаен човек. Последно събирахме пари за една наша колежка, която беше онкоболна. Милен беше от първите, които се отзоваха", разказа пред "24 часа" бившият общински съветник Златко Конов, който членува в другия патриотичен клуб "Родолюбие". По думите му председателят на "Традиция" в Пловдив Димитър Спасов е съкрушен от черната вест.

Милен Атанасов не е семеен. Занимавал се е с търговия на дребно. А по душа бил голям патриот. По тази причина е членувал и в "Традиция". Клубът участва във възстановки на исторически събития на официални празници.

Още за фаталния пътен инцидент вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малка грешка и огромна беля. Адреналин ли, слабоумие ли или влиянието на бельото и алкохола ли. Напоследък въпреки, че рядко шофирам ставам свидел на джигитски изпълнения на шофьори, които се разминават на косъм от болници и жалейки.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Антиакълието води до висока несъобразена скорост и после
14
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големия патриот, който на 44г няма жена и деца и със безумното си каране затри майка си, баща си и още двама други невинни.
13
4
 
8
 
! Отговори
SS преди 1 година
Трапезно патриотичният клуб ,,Традиция" !
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кукумицин някакъв, избивал си сексуалната непълноценност с косплей... на всичко отгоре лош шофьор.
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 година
Никой не внимава. Днес ще правя ляв завой преди населеното място, главен път... Подал съм мигач още по отрано. И гледам странично ляво огледало един изпреварва колоната от тройна лента,, че навлезе в двойната вече, и мен изпревари.. След този "джип" една "кифла" лека кола. И тя решава да кара след него, и да ме изпревари, а аз вече трябва завивам. Отсреща коли и камиони... И оная кифличка мина зад мен.
10
20
 
14
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
Патриот бил с униформата а имал син у ФАЩ като Корнелия от БСП
9
1
 
31
 
! Отговори
Много жалко преди 1 година
Хора, внимавайте бе! На всичките ни проблеми отгоре, ще се изтрепем по най-глупавия начин. Проявявайте разум и внимание по пътищата!
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да прости загиналия герой, почивай в мир, юначе!
7
3
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Явно по традиция требе да се кара бързо.
6
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хубави хора! Все някой е нарушил правилата и е виновен! КОЙ!?
5
3
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Анонимен ....:- На разклона за Мало Конаре има КРЪГОВО организирано движение..Някой е карал като бесен,а другия не е спазил предимство...Но каквато и да е истината,повтарям със прискърбие:-Лоша работа !..
4
6
 
10
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
Кой е виновен - гвардееца с форда ли ?
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е виновен - не се разбира от статията
2
3
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
много лошо!...
1
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
валери симеонов е тъжен