Затруднено е движението край Владая заради тежка катастрофа

Според първоначалните данни при удар между два леки автомобила са пострадали двама души
26 мар 2023 20:45, Йоана Цонева
9
Затруднено е движението край Владая заради тежка катастрофа
Снимка: БГНЕС

Затруднено е движението в района на Владая заради катастрофа между два леки автомобила. От "Пътна полиция" пренасочват трафика към София при пътен възел "Даскалово", съобщава МВР.

Сигналът за възникнал пътен инцидент в района на Владая, в посока изход преди караулката, е постъпил около 18.50 часа. Според първоначалните данни при удар между два леки автомобила са пострадали двама души, които са транспортирани до болнично заведение.

Заради катастрофата движението в участъка е затруднено. Пътни полицаи са на място и подпомагат изтеглянето на превозните средства. Създадена е и организация за временно пренасочване на трафика към София при пътен възел "Даскалово".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Пренасочване? преди 1 година
Нищо не се пренасочваше или поне не към 19:40 вчера, когато минах през ПВ Даскалово. Добре, че имам навика да следя трафика и навреме се усетих да продължа към Люлин.
4
2
 
3
 
! Отговори
Смотаняци от КАТ преди 1 година
В 21.45 отклоняваха на Даскалово , не на Драгичево , а на Даскалово. Да не могът хората да се приберат по домовете ако живеят във Владая , Кладница ,Рударци, Драгичево , Мърчаево за катастрофа при караулката . от 18.50 не могът да изтеглят 2 автомобила . Пълно безхаберие и некадърност. Трябваше да се прибирам до Младост през Люлин ............ Защото КАТ си клатят .............
3
2
 
11
 
! Отговори
Мамуни преди 1 година
Прави ми впечатление, че в София масово се кара с превишена скорост и почнаха масово да не дават предимство на пешеходна пътека *** с МПС. Хаос голям.
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стават толкова катастрофи и пак се намират безумци да карат невнимателно.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се научиха да карат,ако искат да стигнат там за където са тръгнали.То в Украйна по малко жертви.На нас война не ни трябва,сами се избиваме.Професорът много сгреши в процентите,по вече са.