Призив: Вместо черевени линии - бяло, зелено и червено

Ето какво пожела Ириней Константинов на депутатите
10 апр 2023 23:40, Росен Стойчев
26

Директорът на театър "София" Ириней Константинов e един от 100 - те общественици от синия нюанс, които направиха подписка с искане да има кабинет.

"Не само сега този глас не се чува и не само тези, подписалите, искат това. Народът иска това! Има нужда от това. Има необходимост от това.

Още по темата
Така че, това е някакво звънче, че трябва да се огледат и да се ослушат тези, от които зависи това и да седнат, и да направят кабинет. Тук не влизам в социални теми, но всеки казва: "Дано да се приеме този бюджет, за да си оправим малко живота". До такава степен е елементаризирано всичко, до екзистенцминимума, до начина на живот, на съществуване", обяви той пред Bulgaria ON AIR.

"Много теории се въртят в момента. Много догадки, много презумции, много възможности, но аз мисля, че трябва да оставим тънките политически игри и тънките линии – червени, сини, бели, зелени в името на бяло, зелено, червено – в името на България! И това е смисълът. Когато оставим дребните сметки, политическите зависимости, когато обичаме повече себе си в политиката, а не политиката в себе си, става така", добавя Ириней Константинов.

Младата изгряваща кино и театрална актриса Елеонора Иванова, която играе главната роля в пиесата "Игри в задния двор", заяви, че не отива да гласува просто ей така, очаквайки нищо да не произтече от това.

"Чувствам се толкова объркана. Въобще не виждам в момента някакъв конкретен изход и ми е много трудно да предположа, какво предстои. Объркваща ми е цялата ситуация".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Друг призив: преди 1 година
Всички ЕнтЕлигенди в списъка да получат каска,кирка,кубинки и униформа и да се включат на фронта в покрайна за да спасят демонокрацията на Деменний Джо и укронеонацизЪма на Зельоньй дрогар! Успех,др0гарЕ ЕнтелектуалцЕ!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако това е интелигенцията на страната,не знам какво би представлявало простолюдието.Да не говорим,че почти всички лица от този списък станаха това,което са по онова време,когато Живков им беше дал всичко.
13
0
 
3
 
! Отговори
До до 18 преди 1 година
Като толкова искаш Киро в управлението,гласувай за него.
12
0
 
4
 
! Отговори
Ириней Константинов преди 1 година
"усвои" няколко десетки милиона за бутафорния ремонт на театър "София".И двамата с Фандъкова са за прокурор .
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На седянката на село може и да казвате ЧЕРЕВЕНИ, ама айде поне в заглавието на статията не го пишете...
10
4
 
4
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
Забравяш, че и просто Киро, трябва да престане да е толкоз пrост и да почне да работи за България, а не за свои и чужди интереси.
9
6
 
6
 
! Отговори
абсурд преди 1 година
За да има примирие, трябва: Боко Тиквата да спре да краде; Доган да се откаже от задкулисието и обръча от фирми;Копейкин и Радев да престанат да действат в интерес на русия, а да мислят за България; Нинова да разбере,че БСП има път да извърви много дълъг; Гешев да се уволни и да се разследва за прикриването на престъпленията на властимащите. Някой сериозно вярва ли ,че това може да стане ...без затвор и конфискация? Примерът на Румъния е показателен--единствено затвора оправя крадците.....
8
1
 
3
 
! Отговори
бай Христо преди 1 година
Какво е черевени?
7
1
 
6
 
! Отговори
пожелания преди 1 година
Значи да оставим крадците на мира, да забравим нищетата и бедността , да се прегърнем и да литнем към новия живот. Не, никога споразумение с тиквата и доган, с копейкин и нинова....Споразумение може да има само по политики---т.е. програмно правителство с ясни приоритети, а не първо да се целунем, а после ще си делим баницата. Народът...кучета го яли....
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разни измисленяци говорят от името на народа. Народът не е Ириней Константинов. Кой го е упълномощил да говори от мое и от ваше име? Аман.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повръщам от толкова много клишета
4
7
 
2
 
! Отговори
Американ преди 1 година
Аз харесвам повече американското знаме
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много им се иска правителство на войната. Само че народът има други желания от тези пишман интелектуалци.
2
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ириней, заедно с 99те общественици да нарамват мешките и прав им път към Украйна.
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално. Нали 12 години бяха на Хранилката на Про стия.